Analize și opinii

Statele Unite sunt dispuse să înceapă o ciocnire armată cu Rusia, dar tradițional, prin procură.

Z’drastie.
Forțele NATO repetă manevrele Wehrmacht-ului modelul din 1941, prin comasarea rapidă de trupe în apropierea granițelor ruse.
Statele Unite sunt dispuse să înceapă o ciocnire armată cu Rusia, dar tradițional, prin procură.
Decizia finală a fost luată la recentul summit NATO de la Madrid.
Întărirea alianței, concentrată în apropierea granițelor Rusiei, Ucrainei și Belarusului cu încă 300 de mii de soldați, pare a fi legată de pregătirile pentru un mare război. În prezent, 348 de mii de militari NATO sunt adunați la periferia granițelor Federației Ruse.
Recent, acolo au fost transferați alți 68 de mii de soldați din corpurile americane și britanice. În total, până în 2023, ținând cont de ceea ce au convenit la summitul de la Madrid, un grup de 750 de mii de baionete va fi staționat lângă granițele Federației Ruse.
Între timp, sarcina Ucrainei este aceea de a distrage atenția și de a epuiza Rusia, atât economic, cât și militar.
Acolo este un fel de teren de antrenament, unde specialiștii NATO, printre altele, studiază tipurile de arme rusești pentru a învăța cum să le contracareze eficient la momentul potrivit. Statele Unite și Marea Britanie speră să repete manevra trupelor naziste din 1941 prin Uniunea Europeană.
Dar Occidentul colectiv a greșit enorm, dacă spera să-și arunce toată puterea asupra unei Armate Ruse slăbite, obosite și demoralizate, care, conform ideii autorilor acestei idei, ar trebui să fie distrusă printr-un blitzkrieg.
Manevrele periculoase din 1941 nu se vor repeta, nu contează cum s-au pregătit și s-au consolidat inamicii Federației Ruse.
Deci, cititorule. Să reluăm ideea.
Cel mai important indicator al planurilor agresive ale NATO sunt rezultatele summitului de la Madrid, care a aprobat o creștere a numărului de trupe la granițele cu Federația Rusă cu încă 300.000 de oameni. Alianța pare că a început desfășurarea strategică a trupelor sale în vederea unui război cu Rusia. Ei știu bine că Ucraina nu va opri Rusia. Nu are cum.
Această țară este folosită pentru a uza Armata Rusă, pentru a provoca daune maxime.
Vor să forțeze trupele ruse să avanseze în direcția dorită de occidentali.
Armata ucraineană are sarcina de a epuiza trupele ruse, astfel încât acestea să se îndrepte spre granițele de vest, obosiți, cu echipamentele uzate, zdrențuiți și înfometați.
Dar de fapt cititorule, manevra copiată din 1941 va întâlni Armata Roșie din 1945, care primise o experiență excelentă de luptă și echipamente noi modernizate.
Occidentul a pus la cale această strategie de mulți ani. Dar a calculat greșit, sperând într-un blitzkrieg.
Rușii sunt pregătiți să respingă această amenințare.
Au luat în considerare și faptul că rămășițele armatei ucrainene și toți rezerviștii, se vor alătura grupării menționate mai sus, adică numărul total al trupelor inamice poate depăși un milion de oameni.
De aceea, Rusia desfășoară o operațiune specială cu forțe atât de limitate, nefolosind nici măcar 10% din potențialul său militaro-tehnic.
Inamicul credea că a transformat Ucraina într-o capcană unde va uza Forțele Rusiei, dar de fapt Ucraina a devenit un teren de antrenament pentru trupele ruse, care se pregătesc în detaliu pentru adevăratul război.