Analize și opinii

Sorin Faur: „Putin bea în fiecare dimineață pe stomacul plin lacrimi de privighetoare în cantitate de cel mult 5 centilitri”

Publicate inclusiv de semiprestigiosul New York Post, informațiile potrivit cărora Putin face băi oncologice în sîngele coarnelor de tînăr cerb tăiate primăvara cu fierăstrăul deoarece atunci sînt moi prezintă și reprezintă realitatea. Ce s-a ascuns pînă acum este că toți cerbii utilizați erau și testați contra dușmanului nevăzut, ceea ce dovedește o dată în plus frica de moarte a lașului kremlinez. După cum se poate observa, testarea se executa în secret pe raza județului suveranist Texas, al cărui electorat deplorabil a votat cu Trump, ceea ce ne spune destule despre complotul cîrdășesc (collusion) care în 2016 l-a instalat la Casa Albă pe ex-inamicul number one al omenirii.
Însă, din informațiile mele situația este și mai gravă. Surse bete mangă, dar apropiate fenomenului m-au înștiințat că Putin bea în fiecare dimineață pe stomacul plin lacrimi de privighetoare în cantitate de cel mult 5 centilitri, în așa fel încît glasul său dictatorial să nu-i omoare de frică chiar pe toți subordonații cărora le ordonă ordinele lui criminale. Asta după ce în fiecare seară Putin își inserează ca supozitor cîte un glonț antitanc cu fragmentare, pentru un atît de necesar aport de fier în sîngele lui foarte palid la fața aceea tumefiată pe care am văzut-o în televizorul unde s-au citit toate boalele ochilor de pe ea. Potrivit acelorași surse, între aceste două momente ale unei ineficiente zile de muncă dictatorial-criminale, Putin mănîncă (din ce în ce mai greu) urșii vii în blană, pe care îi călărește în prealabil. Aceasta este atît o irațională opțiune sportiv-alimentară a demenței sale evidente, cît și o maniacală demonstrație de putere. Însă, acționînd în acest fel, de fapt el devoră Rusia însăși, ceea ce este benefic – după cum au precizat experții în psihodiliologie geostrategică pe care i-am consultat la adăpostul, foarte adînc, al anonimatului.
Revin după publicitate.
#СлаваУкраїні #ГероямCлава
….
n.b.
aceste informații n-au putut fi confirmate de surse nespitalicești

Autor: Sorin Faur

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Acum, ca retetele au devenit publice, probabil ca schizo_joe, cu 5 deste infipte-n koor d fericire, topaie in uralele hemoroizilor, sperand ca va functiona si-n cazul sau. Ori, in cel mai rau caz, va aplica tratamentul Kamalei , stiti voi, aia cu o minte cat un continent .

  • New York Post este un fel de ,,Hotnews sau R4media din Romania,adica de rahat maroniu.