Analize și opinii

Sorin Faur: Pentru a fi primiți în Schengen, prin Parlamentul României “legile justiției” au trecut așa cum a vrut Comisia Europeană

Cică pentru a scăpa de MCV și a fi primiți în Schengen, prin Parlamentul României “legile justiției” au trecut așa cum a vrut Comisia Europeană, de la care, fără să fie nevoie, ministrul Predoiu a cerut îndrumare și dezlegare cu căciula în mînă.
Pentru acest obiectiv, a fost acceptată inclusiv golirea de conținut a Constituției, a deciziilor CCR și ale Curții Supreme ale României.
După nici o săptămînă de la acest (auto)asasinat jalnic, Olanda anunță că nici Schengen, nici ridicarea MCV, chiar dacă mecanismul n-are nevoie de aprobarea sau dezaprobarea Olandei.
Asta este, înainte de orice, o umilință. Una meritată nu de poporul român, ci de toată șleahta de prichindei politici românești fără pic de demnitate și coloană vertebrală, care se pun singuri în condiția de slugi penibile.
Dacă acesta va fi cu adevărat rezultatul acestei scremeri stînjenitoare, alegerile anticipate ar fi obligatorii într-o democrație. Doar că democrația e un concept pe cît de perimat, pe-atît periculos.
Autor: Sorin Faur

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu