Analize și opinii

Și ai noștri știu exact ce se întâmplă – altfel, ministrul Voiculescu nu ar mai fi pufnit în râs în timp ce anunța noi restricții

Câțiva miniștri francezi sunt anchetați penal pentru că obișnuiau să ia masa în restaurante cu circuit închis unde nu se ținea cont de regulile absurde de prevenție a răspândirii molimei, reguli stabilite chiar de ei.
S-ar putea să surprindă tupeul (chiar nesimțirea) zișilor miniștri și să provoace invidie promptitudinea cu care procurorii francezi au declanșat cercetarea penală, în raport de ai noștri, care se fac că nu văd reuniunile de partid și acțiunile de PR unde miniștri noștri nu dau doi bani pe regulile stabilite de ei (doar) pentru noi, plebeii, needucații.
Cu adevărat șocant este, însă, altceva – acei miniștri care își creaseră oaze de normalitate și confort cu circuit închis, în plină pandemie, ca și când ar fi fost miniștri lui Stalin sau ai lui Kim Jong Un:
– ori sunt niște imbecili iresponsabili care se expun și își expun familia “acestui virus nenorocit”, care ucide oamenii de la terapia intensivă și bunicii, sufocând mărețul sistem sanitar francez;
– ori știu ceva ce noi nu știm.
Vă las să ghiciți care din cele două variante e mai plauzibilă și ce anume știu sigur miniștri francezi* iar nouă nu ni se spune.
*și ai noștri știu exact ce se întâmplă – altfel, ministrul Voiculescu nu ar mai fi pufnit în râs în timp ce anunța noi restricții

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Asteptam pe asa zisi “procurori” romani sa-i ancheteze penal pe ministrii nostri. Daca nu,inseamna ca sunt complici cu ei.