Analize și opinii

Șeful ONU avertizează: „VINE IARNA NEMULȚUMIRII MONDIALE!”

Șeful ONU avertizează liderii țărilor lumii:
“VINE IARNA NEMULȚUMIRII MONDIALE!”
Secretarul general al ONU i-a avertizat marţi pe liderii din întreaga lume cu privire la riscul unei „ierni a nemulţumirii mondiale”, din cauza multiplelor crize care afectează omenirea, de la războiul din Ucraina la încălzirea climei, relatează AFP.
„Criza puterii de cumpărare se dezlănţuie, încrederea se fărâmiţează, inegalităţile explodează, planeta noastră arde”, şi cu toate acestea „suntem blocaţi de o uriaşă disfuncţie mondială”, a remarcat Antonio Guterres în deschiderea reuniunii la nivel înalt a Adunării generale a ONU.
„Aceste crize ameninţă viitorul însuşi al umanităţii şi destinul planetei noastre”, a subliniat el. „Să nu ne facem iluzii. Suntem pe o mare agitată. O iarnă a nemulţumirii mondiale se profilează la orizont”, a atenţionat secretarul general al ONU.
În pofida acestor pericole, comunitatea internaţională este „paralizată”, a denunţat acesta, evocând „ameninţarea unor divizări periculoase între Vest şi Sud”.
„Divizările geopolitice subminează activitatea Consiliului de Securitate, subminează dreptul internaţional, subminează încrederea şi credinţa populaţiilor în instituţiile democratice”, a explicat Guterres, insistând că „nu putem continua aşa”.
„Comunitatea internaţională nu este pregătită sau dispusă să abordeze marile provocări ale epocii noastre”, a constatat secretarul general al ONU, avertizând că „nicio provocare globală majoră nu poate fi reglementată de o ‘coaliţie a celor doritori ‘ “. “AVEM NEVOIE DE O COALITIE A LUMII”, a conchis Antonio Guterres. (ziuanews.ro)
Are dreptate. Dar vorbește la urechi surde. Îl ascultă Soros, Schwab și oculta globalistă? Globaliștii precipită lucrurile. Sunt conștienți că în 2024 au șanse minime în fața lui Trump, după tot dezastrul pe care îl lasă în urmă. Și, din nefericire, chiar un război mondial poate fi o soluție pentru ei. Nu ei au provocat războiul din Ucraina? Au folosit-o drept carne de tun? Nici nu ne imaginăm cât de aproape suntem de măcel. Iată!
1. Referendumuri în Lugansk, Donețk, Herson, Zaporojie, pentru alipirea la Rusia, între 23-27 septembrie. Populația, majoritar rusofonă, va vota pentru.
2. Imediat, Duma de Stat se va reuni și va parafa anexarea. Din acel moment, ele vor fi parte a Rusiei. Orice atac asupra acelor regiuni va fi declarat de Moscova agresiune împotriva Rusiei. Va fi război total Rusia-Ucraina.
Ce va face NATO? Va intra într-un război direct cu Rusia? Ucraina nu e membru NATO. Dacă va alimenta în continuare cu armament Ucraina, atunci Rusia va declara că NATO a intrat în război cu ea. Și va fi foarte grav. Rusia nu va mai putea da înapoi. E obligată să meargă înainte.
Cine vor fi vizate? Acele țări care trimit rachete, tancuri, muniție Ucrainei, care să fie folosite împotriva ei. Vor fi declarate țări agresoare. Folosirea armelor nucleare „tactice” nu mai poate fi exclusă.
Lumea e condusă de descreierați. Și plătește populația lumii. S-a plecat de la un Acord prin care Lugansk și Donețk erau recunoscute ca regiuni aparținând Ucrainei, cu statut autonom. Iar cineva a împins Ucraina să încalce Acordul, să provoace tragedia asta, care se poate extinde la nivel planetar. Vai de copilașii noștri!