Analize și opinii

Secretar de stat la Sănătate: „Să nu mai mergem în fiecare zi la magazin, că dăm carcalac la tot poporul!”

Ce-mi place mie coerența în gândire a cucoanei care-i este secretar de stat ministrului Vlad ”Minune” Voiculescu. Trec peste duma cu jucatul fotbalului cu mască. Acum escaladează delirul: ”Să ne schimbăm obiceiurile de consum, să nu mai mergem în fiecare zi la magazin, că dăm carcalac la tot poporul!”
Perfect! Dar tot colegii săi de ideologie ne bat obrazul pentru că, făcând cumpărăturile doar o dată pe săptămână, cumpărăm prea mult, și aruncăm mâncarea! Normal, când cumperi zilnic ai posibilitatea să-ți dozezi mai bine cantitățile de alimente cumpărate, reduci, deci, risipa de alimente! Lucru verificat peste tot pe unde a reușit să reziste micul comerț cu alimente, gen băcănie.
De fapt, toate deciziile luate de ăștia de cred că elaborează politici publice nu pornesc de la o analiză a domeniului pe care-l păstoresc. Este doar teatru de prost gust, un populism grețos, care dă satisfacție populismului ”străzii”. ”Noi luăm decizii, dar dacă poporul nu le respectă, ce să facem?!” Și s-au scos!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cucoana care este secretar de stat al ministrului vlad fara diploma, are o minte din care ies numai basini nu idei.