Analize și opinii

Să ne întoarcem la popor (?!)

Atunci cînd ceva important nu le convine iar schimbarea se poate face doar prin referendum, politicienii noștri spun “Să ne întoarcem la popor!”. Li se umple gura cînd spun “popor”, de parcă între fălcile lor nehămesite încape tot ”poporul”.

all_animals_are_equal____by_falnanglyin-d4plqxg

Dar ce legătură aveți voi cu poporul, măi șnapanilor? Ați avut-o vreodată? Pentru voi poporul, cum intrați în Casa lui (“Casa Poporului”, adică), devine o vacă de muls. V-ați bătut joc de el cum ați vrut, l-ați batjocorit și umilit, l-ați jefuit, l-ați chinuit, i-ați tăiat drepturi dobîndite și l-ați cocoșat cu obligații noi, i-ați silit pe mulți români să își părăsească țara, pe unii să se sinucidă iar pe foarte mulți i-ați îmbolnăvit de stres prin nedreptățile și abuzurile voastre scurtîndu-le astfel viața (dar poate mai bine să mori liniștit de inimă, decît să mori chinuit și umilit în mizerele noastre spitale unde, din contribuțiile de sănătate, mai ajung doar fărîmiturile rămase din ce fură mafia medicală din țară, dar și de afară – luna trecută am contribuit și eu pentru sănătate; fără medic de familie, fără asigurări de sănătate, am fost obligat să plătesc 23 de milioane și jumătate de lei vechi contribuții de sănătate pentru anul 2012; de acum, în fiecare an, ANAF mă va obliga să plătesc pentru ce nu am beneficiat; ANAF, recuperatorul mafiei medicale).

Fiindcă voi, în loc să fiți în parlament vă ocupați de afacerile (sau de viciile) voastre, ne trezim cu legi adoptate prin procedura tacită (altă nemernicie intrată în Constituție prin referendumul lui Adrian Năstase) și așa, avem legi care nu sînt dezbătute, care nu sînt votate, la care nu se pot propune amendamente, legi adesea anticonstituționale, împotriva intereselor României, împotriva intereselor poporului român. Și pentru această lipsă a voastră de la servici (adică de la parlament), primiți indemnizațiile și toate celelalte drepturi pe care vi le-ați votat, primiți pensile speciale pe care vi le-ați votat!

În momentele festive, vorbiți despre revoluția română – dar știți voi, jalnice creaturi ale Infernului, de ce a fost făcută? Vă spun eu că nu ca să vă chivernisiți voi, familiile voastre și camarilele voastre jefuind țara, ci spre binele nostru, al tuturor, nu spre binele vostru în dauna noastră. Legile date de voi și guvernele votate de voi au distrus economia României, au înstrăinat resursele naturale, le-au permis companiilor străine să-i spolieze pe români. Ați batjocorit Istoria Națională, ne-ați trădat (sau vîndut, spuneți cum vreți) Eroii Neamului. Ați înlocuit Binele cu Răul și Adevărul cu Minciuna.

Voi nu sînteți decît infamii trimiși în parlament de grupurile mafiote antinaționale pentru a-și asigura votarea legilor care îi avantajează pe principiul votați legea noastră antiromânească, și vom vota și noi legea voastră antiromânească!

Se apropie alegerile parlamentare și evident că în imensa lor majoritate, actualii parlamentari vor să ajungă din nou la ugerul vacii. Cei care simțiți românește, în cabina de vot, gîndiți-vă ca actualul parlament, cu o excepție (Bogdan Diaconu) a votat legea nr. 217/2015, cunoscută ca legea antilegionară. Nu mai trimiteți trădătorii de țară în parlament! Oricum, au muls destul, pentru cîteva generații. Iar la viitoarele alegeri prezidențiale, dacă vreun partid îl va mai susține pe Klaus Iohannis să candideze, amintiți-vă că el a promulgat această lege antiromânească.

Voința poporului se exprimă prin referendum. Ei bine, tocmai de voința acestui popor îmi este frică. La referendumul din 1991 cu privire la Constituție, cu toate bubele ei imense, poporul a votat Constituția. Îmi permit două scurte divagații. Prima, este o imbecilitate cruntă care mă amuză și acum: există termenul consacrat de “poliția ședinței”, care înseamnă că judecătorul este abilitat cu păstrarea ordinei în sala de judecată, dar în Constituție acest termen înseamnă că în sala de judecată, judecătorii au poliție pusă la dispoziția lor! A doua, care pentru unii poate merită: cu vreo două decenii în urmă, mă întîlnesc la Judecătoria sectoului 1 cu răposatul Antonie Iorgovan, ”părintele Constituției”, fiecare cu procesul său – în pauză ieșim pe hol și eu îi spun ”Bine măi Toni, dar cum ai putut să treci în Constituție imbecilitatea asta? ” – nu mai țin minte care, fiindcă erau multe, la care Iorgovan, care nu știu cînd a ajuns specialist în drept constituțional fiindcă eu îl știam ca fiind asistent la drept administrativ, îmi răspunde ”Dacă ar fi lăsat proiectul de Constituție cum l-am făcut eu, ar fi fost perfect!” – după cum se pare, Constituția noastră are un pater incertus din moment ce tatăl oficial spune că au mai intrat și alții pe acolo). Poporul roman a votat Constituția, deci capitalismul, întrucît i se spusese că economia de piață înseamnă concurență, deci prețuri mai mici – de unde să știe poporul român că în România, economia de piață va însemna înțelegeri între cartelurile străine concurente pentru prețuri cît mai mari, unele (cimentul de pildă), mai mari ca oriunde în Europa!

Referendumul din 2003 se spune că a fost votat pozitiv de români, după ce pentru a aduce la urne numărul necesar de votanți, a fost prelungit cu încă o zi. Unii însă susțin și astăzi că numărul de participanți a fost falsificat. În urma acestui referendum, în baza unor promisiuni mincinoase sau irelevante, România și-a pierdut suveranitatea.

La referendumul din 2009, degeaba au votat românii pentru un parlament unicameral cu 300 de parlamentari întrucît parlamentarilor nu le-a păsat de “voința poporului” – Crin Antonescu chiar a declarat că a fost o opțiune de moment, care cu alte cuvinte, în lipsa oricărei infirmări, nu trebuie luată în seamă!

Ultimul referendum, cel de demitere a lui Traian Băsescu din 2012, ridică o altă problemă. Există o instituție bugetofagă și, după rezultate, inutilă. Este vorba de Autoritatea Electorală Permanentă. Degeaba toți invitații de la Antena 3 declamă în cor abuzul CCR care și-a bătut joc de votul a 7,4 milioane de români (printre care și eu), care au votat pentru demitere. Cum nu toți angajații și invitații Antenei 3 sînt cretini, înțeleg faptul că sînt foarte bine plătiți să mintă conform desfășurătorului emisiunii! În condițiile în care legea cere o participare de 50 % la vot, iar în 2012 s-au prezentat doar 46,24 % dintre cei trecuți pe liste, este clar că referendumul nu putea fi validat! Și îmi permit să spun că a fost în principal vina lui Victor Ponta, care nu s-a preocupat de un aspect esențial, și anume de reactualizarea listelor de votanți! Așa că, AEP a păstrat în evidență 18.292.464 de alegători, unii poate morți de pe vremea lui Ceaușescu!

Remus Cernea, deputatul aprig apărător al drepturilor homosexualilor, a spus că aceștia (“pidosnicii”, cum le spune biserica) sînt victime ale “tiraniei majorității”! Halal ție, deputat român, ție și celui care te-a trimis în parlament, Victor Ponta! Adică majoritatea este bună doar cînd vă votează pe voi, altminteri este tiranică!

Apropos de homosexualitate, îmi amintesc un scurt speech memorabil rostit în mandatul 1992-1996 de doctorul Horia Radu Pascu, fost deputat PNL-CD, într-un moment în care se discuta despre această ”boală : ”În lumea păsărilor, astfel de apucături au doar rățoii – nu degeaba sînt considerate cele mai proaste păsări” (chiar dacă nu am reținut integral textul, esența este aceasta). Și un nou apropos, legat de inteligența animală, îl întreb pe deputatul cu coadă Remus Cernea dacă prietenii lui, delfinii, pe care vroia ca datorită inteleginței lor să fie declarate persoane non-umane, au și ei pidosnicii lor?

Români! Dacă mai sînteți români! Cîți mai sînteți români! Cîți mai gîndiți și simțiți românește! Vă spun încă o data – la vot, nu realegeți parlamentarii care au votat legea nr. 217! Făceți-i să simtă că aceasta a fost cea mai mare greșeală a lor, și evitați un nou parlament trădător de țară!

Am amestecat aici merele cu perele, dar de fapt toate au legătură între ele.

Din motive pe care nu le mai explic încă o dată, scriu “parlament” cu minusculă.

Autor: Dan Cristian IONESCU

Sursa: Justitiarul.ro