Analize și opinii

Românii în tranșee. Un război civil mocnit!

O iresponsabilitate multiculturală acoperă azi România ca o pâclă.Iresponsabilitate, pentru că în haosul creat de scandalul DNA consecința principală este distrugerea generalizată a țării. Distrugerea de identitate, distrugerea de solidaritate, distrugerea de încredere, distrugerea de statut respectabil în ochii altora.

O iresponsabilitate multiculturală, pentru că toate aceste ruinări amintite mai sus nu sunt generate și hrănite de vreo sevă pur – românească bolnavă, care provoacă accese de autodistrugere, ci apar ca urmare a unor intervenții forțate, de alte sorginți (la nivel de cultură, limbă, mentalitate), ce nu prezintă o compatibilitate satisfăcătoare, așa cum și-ar dori transplanterii, între donator și primitor.

Mi se pare tot mai evident, pe zi ce trece, că președintele Iohannis nu este deloc reprezentativ pentru poporul pe care, conjunctural, îl conduce. Poporul este mlădios, el este rigid. Poporul este vorbăreț și descurcăreț, el este taciturn și lipsit de imaginație. Poporul este cald, glumeț, deschis, el este rece, fără simțul umorului, introvertit. În fine, poporul acesta a avut extraordinara forță de a accepta și alege  un președinte de altă etnie și religie, dar el, președintele, nu catadicsește să încerce măcar a se abate puțin de la strictețea lui germanică pentru a încerca o apropiere afectivă de acest popor balcanic.

Dar iresponsabilitatea multiculturală nu vine doar de la președinte.  Ea ne agresează, ca niște incizii făcute fără milă de pacient, fără anestezie ori minime precauții de suportabilitate, venind și din direcția unora dintre puternicii planetei. Aceștia ne tratează ca pe o colonie de cobai, iar țara ca pe un laborator de experiemente extreme. Pentru ei nu anticorupția contează (eșecul experimentului DNA este clar pentru toată lumea) ci  subminarea economiei naționale și dezbinarea socială. O țară fără industrie proprie, fără afaceriști proprii, fără conștiința unei individualități puternice printre celelalte țări care contează în lume, și, mai ales, fără solidaritate în jurul unui ideal patriotic, este vânatul perfect. Este ce-a ajuns România astăzi: o colonie de rang inferior. Condusă de la distanță și disprețuită.

Totul e divizat de o persoană: Laura Kovesi. Populația e ruptă în două. CSM-ul are o secție de procurori pro – Kovesi și o secție de judecători anti – Kovesi. Inspecția Judiciară face, pentru același audit, un raport pro – Kovesi și alt raport anti – Kovesi. CCR are judecători pro-Kovesi (Livia Stanciu, …) și judecători anti – Kovesi (Daniel Morar, …). Executivul are o componentă pro – Kovesi (Iohannis) și alta anti – Kovesi (guvernul).

România este în plină echilibristică, pe o sârmă întinsă, la înălțime letală, deasupra unui popor în capul căruia riscă să se spargă toate. Iar „multiculturaliștii” noștri iresponsabili lansează curenți de destabilizare a țării din cele mai antinaționale unghiuri. Monica Macovei ne descrie fecaloid pe la toate porțile care se mai uită în gura ei, Cristian Preda cere suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul Europei, ONG-urile sorosiste mai au puțin și se pun oficial sub semnul svasticii și al cămășilor verzi.

Românii normali și echilibrați au ajuns, literalmente, în tranșee. Pentru că o gașcă de furioși, de posedați, de descreierați, vrea să le impună ura lor față de țară. Și dragostea lor pentru Kovesi.

Suntem în plin război civil mocnit. Se incendiază sedii de partid, se însângerează bătrâni, pe stradă, cu boxul, se spânzură, în piața publică, inamici politici. În schimb, se zeifică personaje diabolice.

De partea cui credeți că este, în acest război fratricid, nereprezentativul nostru președinte? De partea armoniei, a păcii, a țării – cum îi cere Constituția? Nici vorbă! El se grăbește să-și facă chip cioplit dintr-o efemeră alcătuire pământeană, batjocorind nu doar Porunca a II-a din Scriptură ci și Articolul 80 din Constituție. Auzi: mediator între stat și societate! Să mori de plâns, nu alta!

Și toate acestea pentru ce? Pentru a stabili un nou record, descalificant, de cult al personalității?

Pentru a demonstra care a fost/este mai adulată dintre Elena Ceaușescu și Laura Kovesi?

Rușinoasă competiție!

Scârbavnici adulatori!

Sursa: Contele de Saint Germain

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • intrebari de bun simt :
  cum poate cineva normal la cap sa considere ca ceva firesc, normal, implicarea unei puteri straine in procesul de justitie al unei tari independente si suverane? sau cat de independenta mai poate fi in acest caz, justitia acelei tari suverane si independente ?
  constatarea de bun simt conform realitatii, ar trebui sa provoace deceptia tefelistilor si ong-istilor platiti…
  Asadar, ce cauta ambasadorul american la bilantul “justitiei independente” dna?
  urmareste cumva rezultatul investitiei din 2012 ?
  https://gandeste.org/adevaruri/mister-unde-a-disparut-armata-celor-140-000-de-luptatori-anticoruptie-platiti-de-sua/86084
  … dar poate ne spune, asa, in numele “transparentei”, care e rezultatul investitiei in euromaidanul din Ucraina? sau rezultatul investitiei din “primavara araba”….?