Analize și opinii

România reală are alte reacții decât cele ale României din visul civilizator al unor elite obsedate să-și sincronizeze discursul cu cel al elitelor ”progresiste”

Reportaj despre felul în care este percepută vaccinarea în mediul rural, adică în Evul Mediu românesc, cu popi bărboși și vârcolaci, pe UM 024 Digi. Arătați cu degetul sunt cei care nu vor să se vaccineze. Ei bine, să mulțumim campaniei guvernamentale de ”promovare” a acțiunii de vaccinare pentru felul glorios în care a eșuat în încercarea de a le ”vinde” românilor o iluzie, costisitoare și periculoasă. Avem specialiști în PR de tot rahatul, care știu să transmită mesaje mai mult decât o grămadă! De împiedicați la minte!
Nu îi poți înjura pe țărani, cei mai mulți locuind în zone în care văd medicul doar în poze sau la televizor, unde bat câmpii cu grație. Nu-i poți înjura pentru lipsa de educație sanitară, câtă vreme nu le-o face nimeni, orice sistem de acest fel a fost distrus temeinic, pentru că ”Jos comunismul!” Câtă vreme văd la televizor pe niște unii care se încaieră ori de câte ori se discută subiectul legat de vaccinuri și de vaccinări, și lor li se spune: ”Hai, mă! Cei care dau colțul sunt doar câțiva la zeci de milioane de vaccinați, n-oi fi mata printre ghinioniști. Marș și vaccinează-te, altminteri dracu te ia! A ta e amenda!” Bizar? Nu! Deși vaccinul NU e obligatoriu, a început să se pună presiune pe țărani, via angajatori. Care, practic, îi amenință cu darea afară, dacă nu se vaccinează, într-un mediu în care locurile de muncă sunt tot mai rare.
România reală are alte reacții decât cele ale României din visul civilizator al unor elite obsedate să-și sincronizeze discursul cu cel al elitelor ”progresiste”. Nu pentru că ar fi convinși de valorile alea, dar sincronizarea deschide larg ușa către banii care alimentează propaganda progresistă peste tot în lume. Iar bani sunt. Vin de la fraierii care cotizează din gros la bunăstarea marelui capital.
PS: grețos subiectul despre viața cățeilor în mediul hiper-burgheziei românești. Copii care se culcă flămânzi și petreceri cu meniuri luxoase cu căței pe post de invitați. Moartea umanității…

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu