Analize și opinii

România – câmpul de luptă al serviciilor secrete străine

Prea multe întâmplări rămase în coadă de pește, prea multe anomalii suspendate în zona secretelor de stat, prea multe fleacuri gonflate  până la monstruos, prea multe puncte puncte urmate  de exclamări în formă repetată.



Și e vorba de trupe grele, de personaje ocupate cu binele planetei care, când te aștepți mai puțin, intră în sleita noastră ciorbă românească pentru a ne sufla stropi în ochi.

Laura Kovesi protejată totemic, Liviu Dragnea stâlp sionic, Klaus Iohannis berbece de asediu… Și fiecare, în spate, cu câte un actor politic global: SUA, Israel, Germania! Reprezentate de armele lor „intelligente”: CIA, Mossad, BND!

Ne mai intrebăm de ce au trecut luni bune de când nu avem șef civil la SIE? Sau de când nu avem ambasador în Israel? Păi de-asta nu avem. Pentru că înțelepții lumii, care au câștigat fiecare teritorii de comandă în România, nu se pun de acord.

Războiul mocnit între SUA și UE, purtat mai ales în jurul unor interese economice dar și de contributivitate la întreținerea NATO, și-a creat batalioane de asalt și în România.

Klaus Iohannis, în abulia lui devenită deja emblematică, rătăcește între cadența germanică și strivitoarea aroganță americană. A primit și el două jucării, pentru băieți,  în grijă, ca să nu se spună că e tratat de simplu mobilier. Un balaur cu două capete – statul paralel – reprezentat de binomul SRI – DNA,  pe care îl apără ca pe ochii din cap, și o păpușă voodoo cu inscripția PSD – ALDE pe pieptar și cu numele lui Liviu Dragnea pe bandană în care nu mai prididește să înfigă ace și să arunce cu blesteme.

Țara a devenit victima unei brambureli întreținute. Se fac declarații extreme, dar când vine vorba de fapte decisive marii beligeranți naționali o dau pe temporizare. Dovadă că decizia vine de la comandamente mai presus de capetele lor înfierbântate. Nimeni nu se atinge de Kovesi, oricâte protocoale și alte monstruozități i se adaugă în fiecare zi la palmares; nimeni nu-l poprește pe Dragnea cu toate că acesta devine tot mai obraznic și mai provocator; nimeni nu pune problema suspendării președintelui deși omul parcă și-o caută cu lumânarea.

Lipsa unor explicații plauzibile la toate aceste începute și neterminate provocări demonstrează în ce buncăre adânc îngropate se află panourile de comandă. Tot ce este transparent ori translucid nu reprezintă decât o pojghiță subțire. Sforile se trag din tărâmul opacității totale, al serviciilor  de informații, unde foarte puțini au acces. De-asta, dintre cei mulți, nu înțelege nimeni nimic.

Trăim, așadar, înconjurați de enigme, ca beneficiari sau victime ale unui păienjeniș de planuri secrete.

În toată această brambureală din România, repet, întreținută cu cinism din afară, am pierdut cu toții din vedere să căutăm care este rolul serviciilor secrete ruse. E clar că urmașii fostului KGB (cum s-or numi ei azi, FSB sau SBR sau GRU) nu asistă impasibili la dezbinarea noastră ce tinde spre desăvârșire. Tare aș fi curios să știu (sau măcar să bănuiesc) în ce direcție trag ei de poalele înfoiatei noastre fote.

Oare SRI-ul știe?

Oare această instituție cheie în domeniul siguranței naționale mai găsește timp să se ocupe și de misiunea ei constituțională sau, captivată de protocoale abuzive, se dedică exclusiv feririi României de români?

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai, in conditiile in care fix asa stau lucrurile, realitatea obiectiva, pragmatica, clara ca lumina zilei, limpede ca apa pura de izvor, de ce ne mai scoatem ochii precum chiorii, batem pe formatiuni politice, inginerii-experiment de laborator, analize sociale, politice, sondaje, activitati filantropice tip ONG, proiecte de tara. Votam din start SERVICIILE SECRETE, mentionate pe BULETINELE DE VOT: CIA, FBI, MOSSAD, BND & CO…
    Campania electorala cu mici, bere, promisiuni fantasmagorice, dispute televizate, sondaje de influentare a opiniei publice, operatiuni de formatare mental colectiv se comuta pe campania de INFORMARE CORECTA, PROTECTIA OAMENILOR, A MEDIULUI INCONJURATOR, PLANETEI, SPATIULUI GALACTIC. La ora actuala, Demnitarul de serviciu, lipsit de tehnica avansata, instruire adecvata, abilitati “007”, se afla in imposibilitate perpetua de a implini nevoile sociale, solutiona abuzurile, ilegalitatile, incorectitudinele, apara impotriva amenintarilor asimetrice – extrema amenintare. O veriga pe cale de disparitie prin disfunctie morfofunctionala. Consum inutil de energie, oxigen, fonduri, resurse, zacaminte. In fapt si-n drept, disputa pe ordinea de zi planetara rezida in: Inteligenta artificiala vs. inteligenta nativa, originala, naturala, autentica, sacra. Ramane de vazut daca evolutia vietii pe planeta este compatibila, permisa, in asemenea conditii de fond si forma, circumstanta analizata de … Creatorul Universului sau cum doreste fiecare sa denumeasca aceasta forma de INTELIGENTA SUPREMA SUVERANA datatoare de viata in infinitul Univers. Personal, pana aici inteleg. Mai departe scrie-n Carte!