Analize și opinii

Richard C. Cook: Complotul genocidului mondial prin Tratatul O.M.S. privind pandemia

Introducere

Cu toate necazurile din lumea de astăzi, inclusiv războiul complet inutil instigat de americani în Ucraina, genocidul Israelului împotriva palestinienilor din Gaza și amenințările SUA la adresa Chinei asupra Taiwanului, poate că ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva escaladarea tensiunilor care amenință masiv conflictul global este un „steag fals” globalist creat cu grijă, care ascunde ceva și mai sinistru.

Dominând în mod special ciclul de știri sunt bătăliile care se desfășoară acum în SUA și în alte părți între activiști și autorități prin intermediul demonstrațiilor pro-palestiniene.

Și din nou întreb: este o distragere a atenției artificială? Eu cred că este. Care este, atunci, agenda reală din spatele acestor evenimente care domină titlurile? Ce încearcă de fapt să realizeze globaliştii, care sunt adevăraţii sforari? Mai multe războaie convenționale și conflicte la nivel de stradă vor face cu adevărat treaba?

Decese umane reale din război

Pentru a ne reduce atenția, lumea nu a mai văzut un război major de la cel de-Al Doilea Război Mondial între 1939-1945, cu peste 16 milioane de decese militare și aproximativ 70-85 de milioane de victime totale. La o populație mondială de 2,3 miliarde în 1940, victimele de război au reprezentat astfel aproximativ 3,7% din acest total.  Având în vedere natura îngrozitoare a deceselor în timpul războiului, 3,7% rămâne o cifră relativ scăzută, concentrația deceselor afectând, evident, unele națiuni mult mai mult decât pe altele. În Al Doilea Război Mondial, cele mai afectate au fost Uniunea Sovietică și Germania.

Privind mai multe date contemporane, decesele atribuite tuturor războaielor de la 11 septembrie 2001, perioadă denumită adesea „război fără sfârșit”, sunt de aproximativ 4,5-4,7 milioane. Această cifră, totuși, dă proporții mult mai mici decât cele din Al Doilea Război Mondial. Astfel, efectul demografic net al războiului din ultimele două decenii nu este deloc vizibil, deși, orice victimă este îngrozitoare pentru cei afectați.  În plus, victimele de război, inclusiv civili, sunt produse în prezent de conflicte foarte concentrate în zone limitate. Aceste conflicte implică adesea țări în care Occidentul își extrage resursele. Astfel, Asia de Vest, cu vastele sale rezerve de hidrocarburi și minerale, a reprezentat o țintă tentantă, ducând la atacuri S.U.A./Marea Britanie împotriva Afganistanului, Irakului și Libiei. Atacuri similare, deși mai puțin vizibile, au avut loc în Africa.

Mai recent, războiul proxy al S.U.A. împotriva Rusiei în Ucraina a dus la depopularea acestei țări prin emigrare și pierderi enorme pe câmpul de luptă, chiar dacă corporații americane precum BlackRock au făcut investiții în terenuri și minerale. Genocidul susținut de S.U.A. de către Israel împotriva palestinienilor din Gaza a fost de asemenea suspectat că are drept motivație o preluare a rezervelor de petrol și gaze offshore.

Totuși, am putea spune că, în raport cu potențialul incredibil de pierderi rezultat din puterea de foc enormă a arsenalelor convenționale și nucleare ale lumii, numărul total de decese în timpul războiului rămâne astăzi relativ limitat. Și chiar dacă aceste arsenale ar fi folosite mult mai mult decât au fost în conflictele recente, ar fi oare oare totalitatea populației lumii să fie serios redusă de un astfel de focar înainte ca impulsul către războiul total să se fi consumat?

Suntem siguri, de exemplu, că cel mult temut Al Treilea Război Mondial va avea ca rezultat distrugerea vieții pe pământ, așa cum speculează mulți, sau ar fi și acesta doar o altă viteză? Chiar nu știm. În plus, există mult mai multe garanții și constrângeri în cadrul comunității internaționale decât au existat în 1941, care ar putea fi activate, inclusiv procedurile instituite prin mult defăimatul O.N.U.

De asemenea, vedem că arsenalele militare ale Occidentului sunt inutile, cu excepția adversarilor nefericiți, așa cum arată eșecul armelor occidentale în Ucraina, unde s-au dovedit a fi prea complexe, costisitoare și vulnerabile. Scopurile lor principale astăzi par să fie, din ce în ce mai mult, „crearea de locuri de muncă”, îmbogățirea acționarilor din sectorul producției de arme, oferind un fel de „descurajare” fantomă împotriva „agresiunii” sau doar divertisment pentru politicieni, mass-media și alegători.

Oricât de oribil este războiul, globaliştii țintesc cu siguranţă dincolo de războiul deschis pentru a-şi îndeplini scopurile, despre care mulţi cred că se concentrează pe, sau cel puţin includ, armele biologice pentru a realiza reducerea populaţiei umane. De fapt, armata S.U.A. și C.I.A. creează și utilizează în secret arme biologice de zeci de ani, așa cum este documentat pe „Tucker Carlson Uncensored” într-un episod recent  intitulat „Boala Lyme a fost creată ca armă biologică?”. Deși nu este tratată în acest articol, armamentul spațial este un alt domeniu în care fanteziile războinice au sperat de zeci de ani să facă progrese în armele apocalipsei care ar determina inamicii să se predea fără luptă sau care ar șterge un adversar de pe hartă într-o primă lovitură fără răspuns. .

Dar să mergem mai departe.

Lobby-ul Depopulării

În timp ce încearcă să se ascundă, se poate observa existența unui lobby puternic în favoarea reducerii globale a populației planetare. Timp de câteva secole, adepții ca ministrul englez Thomas Malthus (1766-1834)   au strigat că, mai devreme decât mai târziu, creșterea populației va depăși capacitatea resurselor pământului de a sprijini un astfel de număr de oameni în creștere. Desigur, Malthus s-a înșelat, în mare parte datorită capacității Revoluției Industriale de a asigura întreținere unei populații în creștere și de a genera îmbunătățiri mari în salubritate, nutriție, productivitate agricolă și tratamente medicale pentru a menține mai mulți oameni în viață pentru o durată de viață mai lungă. Deosebit de impact au fost reducerea mortalității infantile și îmbunătățirea bunăstării familiei și a copilăriei.

Dar pentru o anumită clasă de oameni strâns identificați cu Globaliștii, aceste schimbări nu au fost un motiv de bucurie, ci mai degrabă o premoniție a pieirii iminente. Aceste sentimente s-au fuzionat cu mișcarea „eugenică”, care vede creșterea populației ca în mare parte o creștere a numărului de oameni pe care nu-i plac și nu doresc să fie în viață.  Pentru această clasă, potențialul războiului de a reduce populația nu a părut să se fi depășit din motivele dezvăluite de considerentele prezentate anterior. Prin urmare, s-au căutat alte metode, mai eficiente. Armele biologice, considerate relativ ușor de aplicat prin mijloace secrete și greu de urmărit până la sursele lor, au trecut în prim-plan. Cine poate fi, deci, în spatele tuturor?

În articolul său din 30 iulie 2023, „Billionaires Try to Shrink World’s Population: Secret Gathering Sponsorizat de Bill Gates, 2009 Meeting of ‘The Good Club’”, șeful Global Research, Dr. Michel Chossudovsky, a întrebat: „Este depopularea la nivel mondial o parte din Marea resetare a miliardarilor?”

Dr. Chossudovsky scrie: „De mai bine de zece ani, miliardarii descriși ca filantropi au ținut întâlniri pentru a reduce populației lumii, culminând cu criza Covid din 2020-2022. Evoluțiile recente sugerează că „depopularea” este o parte integrantă a așa-numitelor mandate Covid, inclusiv politicile de blocare și vaccinul ARNm”.

Potrivit „Wall Street Journal: „În mai 2009, globaliștii miliardari s-au întâlnit cu ușile închise la casa președintelui Universității Rockefeller din Manhattan sub denumirea „The Good Club”. Această adunare secretă a fost sponsorizată de Bill Gates. Printre participanți s-au numărat: David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey și mulți alții”.

În mai 2009, „WSJ” și „Sunday Times” au raportat (John Harlow, Los Angeles) că „Unii dintre cei mai importanți miliardari ai Americii s-au întâlnit în secret pentru a analiza cum ar putea fi folosită bogăția lor pentru a încetini creșterea populației lumii și a accelera îmbunătățirile. în sănătate și educație”. Accentul nu a fost pus pe creșterea populației (adică Planned Parenthood) ci pe „Depopulare”, adică pe reducerea dimensiunii absolute a populației lumii, au discutat despre unirea forțelor pentru a depăși obstacolele politice și religioase din calea schimbării.

Nu este un secret pentru nimeni că eugenia și controlul populației au fost mult timp un obiectiv al globaliștilor în general și al familiei Rockefeller și al lui Bill Gates în special. Cu „Good Club”, îi avem pe Gates și David Rockefeller în aceeași serie de întâlniri, alături de alți câțiva miliardari celebri. Cartea recentă a lui Robert F. Kennedy Jr., „The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health”, citează mai multe exemple în care Fundația „Bill și Melinda Gates” a promovat utilizarea pe scară largă a vaccinurilor în Africa cu motivul de bază probabil al reducerii populației. În Europa, Clubul de la Roma și ramurile sale, inclusiv Forumul Economic Mondial, au făcut lobby pentru obiective similare.

În ceea ce privește numerele brute, membrul „Good Club” și fondatorul CNN Ted Turner a declarat: „O populație totală de 250-300 de milioane de oameni, o scădere de 95% față de nivelurile actuale, ar fi ideală”, – conform citat în „McAlvany Intelligence Advisor”, iunie 1996”.

Este oportun să-l menționăm aici pe Aurelio Peccei, co-fondatorul „Club of Rome”, inițiatorul ideii Forumului Economic Mondial și justificarea sa pentru necesitatea instituțiilor supranaționale de a aborda crizele globale. Aceasta implică necesitatea implicită de a slăbi suveranitatea statelor naționale pentru ca globalismul să reușească. Din acest unghi, distrugerea economiei producătoare a SUA a fost întreprinsă prin externalizare industrială și a fost realizată în deceniile care au urmat publicării volumului fundamental al lui Peccei, „Prapastia de dinainte”.  

Relația dintre Rockefeller și Peccei datează din 11 aprilie 1964, când Peccei a participat la o întâlnire a Grupului Bilderberger din Williamsburg, Virginia, unde s-a întâlnit cu David Rockefeller, pe atunci președinte și președinte al Băncii Chase Manhattan. Rockefeller a fost, de asemenea, supraveghetorul Consiliului pentru Relații Externe, principalul think-tank globalist din S.U.A.

Am citit despre această întâlnire dintre Rockefeller și Peccei la zeci de ani de la eveniment. A avut un interes deosebit pentru mine, pentru că am fost acolo ! Nu la întâlnirea lor, desigur, ci la Williamsburg Lodge unde avea loc conferința. Eram la clubul local de evenimente actuale ale liceului la acea vreme și am fost invitați să ascultăm câteva discursuri. În timpul vieții și a carierei mele de analist guvernamental, am fost martor la multe evenimente de importanță istorică. Gândiți-vă doar că stăteam și eu lângă ceea ce ar fi putut fi planurile de a distruge o mare parte din rasa umană!

Până la mijlocul anilor 1970, promovarea reducerii populației era politica oficială a guvernului SUA. După cum este documentat de site-ul web „Human Life International” (3 ianuarie 2024): „Consiliul de Securitate Națională al Statelor Unite este cel mai înalt organism decizional cu privire la politica externă din Statele Unite. Pe 10 decembrie 1974, a finalizat un document extrem de secret intitulat  Memorandumul de studiu al securității naționale sau  NSSM-200 , numit și  Raportul Kissinger, deoarece Henry Kissinger era secretar de stat la momentul redactării acestuia”.

 

Subiectul  „NSSM-200” este „Implicațiile creșterii populației la nivel mondial pentru securitatea SUA și interesele de peste mări”. Acest document, publicat la scurt timp după prima conferință internațională majoră a populației de la București, a fost rezultatul colaborării dintre Agenția Centrală de Informații (CIA), Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Departamentele de Stat, Apărare și Agricultură. NSSM-200  a fost făcut public când a fost declasificat și a fost transferat la Arhivele Naționale din S.U.A. în 1990. Raportul spunea: „Economia S.U.A. va necesita cantități mari și tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate. Acest fapt dă SUA un interes sporit pentru stabilitatea politică, economică și socială a țărilor furnizoare. Oriunde o diminuare a presiunilor populației prin reducerea natalității poate crește perspectivele pentru o astfel de stabilitate, politica populației devine relevantă pentru resursele și interesele economice ale Statelor Unite”.

Rețineți că Henry Kissinger a fost un asociat pe viață al imperiului financiar Rockefeller și chiar a fost considerat la un moment dat ca fiind numit coordonator general al tuturor investițiilor Rockefeller. De asemenea, se poate argumenta că S.U.A. încearcă de zeci de ani să creeze limitări ale suveranității statelor naționale și ale creșterii populației în țările mai puțin dezvoltate prin intermediul Fondului Monetar Internațional, cu multitudinea de „condiționalități” însoțind politicile sale de împrumut de pradă. Acestea au inclus privatizarea utilităților publice, reducerea salariilor pentru angajații publici, reducerea beneficiilor sociale, conversia producției agricole de la autosuficiență la mărfuri de export, votarea „corectă” la O.N.U., deschiderea economiilor pentru investițiile de capital occidentale la nivel ridicat. ratele dobânzii etc.

Sancțiunile S.U.A. au jucat și ele un rol, un exemplu fiind sancțiunile împotriva Irakului de la mijlocul anilor 1990, despre care secretarul de stat Madeleine Albright a recunoscut că au fost cauza morții a 500.000 de copii irakieni. „A meritat”, a spus ea unui intervievator TV. Sancțiunile împotriva Rusiei din cauza războiului din Ucraina au, fără îndoială, aceeași intenție ca parte a unei achiziții similare de resurse împotriva Rusiei, efectuată de S.U.A. după căderea Uniunii Sovietice în anii 1990.

Acum, totuși, se poate argumenta că tacticile de reducere a populației globaliste aduse împotriva unor părți ale lumii mai puțin dezvoltate/ adversare, dar adesea bogate în resurse, sunt îndreptate în mod intenționat împotriva propriilor populații ale națiunilor occidentale și nu sunt doar consecințele politicilor multiple. decizii luate fără o agendă de bază. În S.U.A., am observat creșterea rapidă și radicală a gradului de bogăție între bogați și săraci și slăbirea rețelei de siguranță socială prin acțiuni precum tăierea bonurilor alimentare și a beneficiilor medicale. Doar un orb nu ar fi putut ști că aceste măsuri ar duce la creșterea sărăciei și a mortalității în sectorul cu venituri mai mici.

Din cauza inflației, cauzată cel puțin parțial de profitul corporativ, disponibilitatea locuințelor, hranei, educației și transportului sunt din ce în ce mai inaccesibile, costul ridicat al vieții promovând familiile mai mici. Avorturile la cerere ca măsură de control al nașterii au făcut parte de multă vreme din programul liberal, sinuciderea asistată medical devenind obișnuită odată cu distribuirea morfinei de către hospicii. Promovarea agendei L.B.G.T. are ca rezultat, de asemenea, nașterea a mai puțini copii.

Dar este posibil ca o piatră de hotar majoră în atacul lumii dezvoltate împotriva umanității să fi fost atinsă odată cu pandemia de Covid. Din nou, Robert F. Kennedy Jr. a fost cel care a adunat detalii despre modul în care blocajele societale, închiderile de afaceri, închiderea școlilor și cenzura disidenței au fost anticipate de două decenii de instruire și planificare sub radar. exerciții, cu participare militară intensă. Unul dintre acestea, „Evenimentul 201”, a avut loc imediat înainte de începerea pandemiei de Covid la Universitatea Johns Hopkins, sponsorizat de Bill Gates și Forumul Economic Mondial.

În cea mai recentă carte a sa, „The Wuhan Cover-Up and the Terrifying Bioweapons Arm Race” (Mușamalizarea Wuhan și cursa terifiantă a armelor biologice), RFK Jr. discută despre proliferarea masivă a laboratoarelor de arme biologice sponsorizate de S.U.A. la nivel mondial, care efectuează cercetări privind armonizarea virușilor sub titlul „câștig-de-funcție”. Abia în ultimii câțiva ani, „câștig-ul-funcție” a devenit o expresie de limbaj comun.

Se pare că controlorii de elită ai societății occidentale au decis că războiul deschis este insuficient pentru a-și atinge obiectivele de depopulare, așa că trebuie căutată o soluție diferită. Ceea ce par să fi pus în lumină este inculcarea deliberată a pandemiilor. Covid, inclusiv ARNm-ul mortal „vax”, a fost, probabil, operația lor. Desigur, Covid nu a fost prima atrocitate medicală comisă de Big Pharma, guvernul S.U.A. și profesia medicală. O alta este epidemia de autism cauzata probabil de proliferarea vaccinurilor aplicate copiilor. Potrivit Dr. Lewis Coleman de la Institutul Geopolitic American: „Nu am văzut niciodată asta când eram în școala elementară, dar acum este o epidemie, ca să nu mai vorbim de nenumăratele pagube cauzate de Long Covid și alte efecte de „vaccinare”. Ne înfiorăm să ne gândim cum va arăta societatea peste 20 de ani. Copiii cu aceste boli pot distruge familii și pot distrage atenția de la nevoile copiilor sănătoși. Și nu iau în calcul toate avorturile spontane și victimele lungi de Covid și victimele morții subite ale vaccinurilor cu ARNm sau nenumărații pacienți infirmi de boli cronice, cum ar fi boala Parkinson, care sunt cauzate de poluarea alimentelor, apei și aerului”. 

Agenda mondială de depopulare a globaliștilor își depășește roțile de antrenament Între timp, globaliştii au luat măsuri în sferele economiei şi tehnologiei pentru a pregăti terenul pentru o prăbuşire masivă a populaţiei lumii. Una dintre aceste acțiuni a fost sperietura neproporționată de „schimbări climatice” și presupusa conversie la surse de energie regenerabilă, care ar lăsa națiunile industriale avansate dependente de panouri solare și morile de vânt. Cel mai bun exemplu este distrugerea adusă economiei germane de către Partidul Verzilor, care a reușit deja să închidă toate centralele nucleare ale Germaniei. Un alt punct de atac a fost centralizarea și digitalizarea monedelor. Un altul a fost promovarea inteligenței artificiale în procesele industriale, deși Globaliștii nu au dezvăluit cine va cumpăra toate bunurile produse prin automatizare nesfârșită dacă publicul consumator a „dispărut”.

Un alt truc a fost centralizarea producției de alimente cu un număr din ce în ce mai mic de companii responsabile de aprovizionarea cu alimente. Aceasta a inclus evocarea amenințărilor la adresa aprovizionării cu alimente prin ceea ce s-ar putea numi „terorism biologic”, cum ar fi isteria în creștere asupra „gripei aviare” cu acțiuni precum amenințările guvernatorului Michigan Gretchen Witmer cu o represiune în stil militar care ar putea duce la mai multe sacrificarea în masă deja alarmantă a păsărilor de curte și a vitelor. De fapt, „gripa aviară” poate fi misterioasa „Boala X” despre care unii avertizează acum.

Un articol din 6 mai 2024 al lui Julian Rose din „Activist Post” intitulat „Madkind-v-Mankind – A Race Against Time” (Madkind-v-Mankind – O cursă împotriva timpului) oferă o descriere grafică a viitorului pe care controlorii l-au imaginat: „Marea resetare” este cel mai recent eveniment de setare a ceasului, numit în mod corespunzător, inițiat de Madkind. A plasat câteva date cheie în agenda sa pentru transferul vieții organice într-un asemănător robot controlat digital, cu scopul de a face Omenirea învechită. Repere: 2025/26, 2030 și 2045/50 prin care să se realizeze anumite faze ale acestei ambiții.

Cunoaștem planul de joc al lui Madkind pentru că este prezentat în mod explicit în Agenda O.N.U. 2030 și a patra revoluție industrială/Green New Deal a Forumului Economic Mondial. Din punct de vedere financiar, pentru început, o monedă digitală a băncii centrale cu un program de conformitate a creditelor sociale pentru a controla accesul persoanelor la conturile bancare, este înregistrată pentru circa 2026. Stagnarea economică globală și ramurile de foamete umane sunt programate să urmeze.

Până în 2030, agenda lui Madkind afirmă că procesul de digitalizare și inteligența artificială (AI) va uzurpa o mare parte din capacitatea de gândire emoțională și rațională a omenirii; cu puterile naturale de reproducere, de asemenea, sterilizate în supunere prin geoingineria atmosferică în continuă creștere, denaturarea apei și alimentelor, frecvențele electromagnetice (E.M.F.) și programele de vaccinare cu arme. Până la aceeași dată, aproximativ cincizeci la sută din alimente sunt planificate să fie create în laboratoarele fabricii. Sintetic, modificat genetic și fără legătură cu solul. Insectele sunt în fruntea listei pentru înlocuirea proteinelor, odată ce laptele, carnea și ouăle au fost scoase din meniu, deoarece au fost identificate ca complice la invenția nebună a încălzirii globale a lui Madkind.

Producția de energie este programată să elimine în mare parte practicile de ardere a combustibililor fosili până la aceeași dată, înlocuită de ceea ce consideră că sunt soluții „verzi” care preiau puterea a ceea ce a mai rămas din industria productivă. Până în 2045/50, Madkind se vede pe locul șoferului cu așa-numita sa politică „Net Zero” (fără dioxid de carbon), care a redus și mai mult biodiversitatea naturală și populațiile lumii la o fracțiune din nivelurile actuale, înlocuind Mankind cu versiunea cyborg AI Transhuman și un rasă de sclavi a Umanității păstrată pentru îndatoriri ușoare nepotrivite roboților. Aceasta este o listă pur superficială, orientativă – deoarece există mult mai multă nebunie în curs decât este menționată aici. Și Madkind are un plan B, C și D dacă A nu se materializează (la timp).

Pentru a vă aminti în continuare, verificați descrierea lui Mad Schwab a celei de-a patra revoluții industriale și declarația lui Mad Harari „Vom face mai bine decât Dumnezeu”.

Cenzură

În mod evident, nu trebuie să comunicăm între noi despre nimic din toate acestea. De când președintele Joe Biden a preluat mandatul în 2021, guvernul S.U.A. s-a angajat într-un atac major asupra libertății de exprimare. După cum a raportat Brownstone Institute într-un articol intitulat „Book Burning Goes Digital”: „În martie 2021, Casa Albă Biden a inițiat o campanie de cenzură neconstituțională pentru a împiedica americanii să cumpere cărți nefavorabile din punct de vedere politic de la Amazon. Efortul, condus de cenzorii Casei Albe, inclusiv Andy Slavitt și Rob Flaherty, a început pe 2 martie 2021, când Slavitt a trimis un e-mail Amazon pentru a cere să vorbească cu un executiv despre „nivelurile ridicate de propagandă și dezinformare și dezinformare” ale site-ului.  Discuțiile lor ulterioare rămân necunoscute, dar e-mailurile lansate recent de la Comitetul Judiciar al Camerei dezvăluie că cenzorii și-au atins rezultatul dorit. În decurs de o săptămână, Amazon a adoptat o politică de interzicere în umbră”. 

Oficialii companiei au scris în e-mailurile interne: „Impulsul pentru această solicitare este critica din partea administrației Biden cu privire la cărțile sensibile cărora le acordăm un loc proeminent și ar trebui să fie tratate urgent”. Ei au mai clarificat că politica s-a „datorită criticilor din partea poporului Biden”, adică probabil Slavitt și Flaherty. Putem generaliza spunând că punctul focal al guvernului pentru atacul lor asupra libertății de exprimare a fost în principal subiecte legate de Covid, „pandemie”, vaccinuri etc. Brownstone continuă: „La acea vreme, „dezinformarea vaccinurilor” era un limbaj pentru adevăruri incomode. La cinci luni de la cruciada de cenzură Amazon, Twitter l-a interzis pe Alex Berenson la ordinul Guvernului pentru că a remarcat că împușcăturile nu previn infecția sau transmiterea. Senatorul Elizabeth Warren (D-MA) și-a citat favorabil interzicerea Twitter într-o scrisoare din septembrie 2021 către Amazon în care solicita o cenzură sporită a cărților”. 

Un proces similar a avut loc la Facebook. Mark Zuckerberg a scris în e-mailuri interne că platforma a decis să interzică afirmațiile legate de teoria scurgerii de laborator în februarie 2021, după „conversații tensionate cu noua administrație”. Directorul executiv al Facebook, Nick Clegg, a scris în mod similar că cenzura s-a datorat „presiunii din partea administrației [Biden] și a altora de a face mai mult”. Un alt e-mail intern de Facebook din august 2021 a scris că compania a implementat noi politici de „dezinformare” „care rezultă din criticile continue la adresa abordării noastre din partea administrației [Biden]”.

Nu numai că apelul regimului Biden pentru  interzicerea de facto  a cărților duce la suprimarea informațiilor adevărate cu privire la blocaje, leziunile cauzate de vaccin și teoria scurgerii în laborator; a fost, de asemenea, o încălcare clară a Primului Amendament.

Pentru o analiză suplimentară detaliată a suprimării informațiilor de către guvern și mass-media cu privire la pandemia de COVID, a se vedea Substack-ul din 8 mai 2024 al doctorului Robert Malone, puternic cenzurat, intitulat „Actualizare privind daunele vaccinului ARNm Covid”. Dr. Malone afirmă: „Aștept acest moment de ani de zile. Guvernul federal al SUA începe în sfârșit să recunoască că i-a forțat pe cetățenii (inclusiv personalul militar) din această țară să accepte produse toxice injectabile prezentate ca „vaccinuri”, produse care fie conțin, fie determină ca organismele pacienților să producă o toxină cunoscută: proteină de vârf SARS-CoV-2 proiectată. Asistăm acum la o lansare progresivă a Hangout-urilor limitate, în care oficialii federali actuali și foști înalți încep să recunoască decesele și vătămările atribuite diferitelor utilizări de urgență a produselor autorizate de „vaccin” Covid-19”.

Bineînțeles, acest lucru vine după ani de negare federală oficială, mușamalizări, reținere de date, comercializare fățișă a produselor medicale fără licență (către adulți ȘI copii) și o campanie masivă de cenzură/defăimare/propaganda care s-a extins practic pe toate mediile de masă, precum și precum și instituții media alternative. Practic, toate revistele medicale evaluate de colegi au fost cooptate și compromise, în special cele deținute de editurile partenere ale WEF, Elsevier și Springer/Nature….Relevantă pentru acest punct a fost dezvăluirea recentă în timpul mărturiei publice a Dr. Peter Daszak în S.U.A.. Congres că atât The Lancet (publicat de Elsevier) cât și Nature (Springer) au refuzat să depună mărturie ca răspuns la solicitările specifice ale Congresului.

Este o realitate că avalanșa cenzurii se preocupă aproape exclusiv de publicarea unor informații adevărate despre „pandemia” Covid; nimic nu a fost atacat de guvern cu atâta vehemență pe orice altă temă. Rezultă că promovarea narațiunii false despre Covid poate fi obiectivul primordial al administrației Biden, chiar și deasupra problemelor de război și pace, imigrație ilegală, drepturile omului sau orice altceva. Se poate chiar presupune că scopul principal al președinției Biden este de a pregăti S.U.A. și omenirea pentru o depopulare masivă la nivel mondial. Vehiculul pare acum a fi Tratatul de pandemie al Organizației Mondiale a Sănătății, stabilit pentru vot la viitoarea reuniune a Adunării Mondiale a Sănătății a O.M.S.din 27 mai-1 iunie 2024.

Tratatul O.M.S. privind pandemia

Sănătatea publică în percepția guvernamentală și neguvernamentală. (De Giovanni Maki, Biblioteca publică de Știință –  Licențiat sub CC BY-SA 2.5) O.M.S., o agenție a Națiunilor Unite, propune, în mare parte, prin propria sa autoritate asumată, acum un tratat privind pandemia care are potențialul de a închide lumea în blocaje mult mai severe decât au avut loc în timpul Covid, numai pe cont propriu, astfel încât un ar putea avea loc o „pandemie”. O.M.S. – sau oricine ar fi „șefii” lor – va putea impune vaccinarea obligatorie și „pașapoartele de vaccin” pentru fiecare ființă umană de pe planetă, în timp ce suprimă orice dezbatere sau disidență.

Criticii subliniază – atunci când li se permite să vorbească – că nu există absolut nicio dovadă că focarele naturale de boli infecțioase sunt aproape aproape de nivelul implicat de programul totalitar de suprimare a societății pe care tratatul l-ar implementa. Acest lucru ridică suspiciunea că astfel de focare ar putea fi concepute numai prin eliberarea deliberată de microbi generați de cercetare și dezvoltare „câștig-of-funcție”, similar cu ceea ce s-a făcut probabil cu Covid.

Administrația Biden și-a declarat intenția de a fi parte la acordul O.M.S., dar că nu va oferi Senatului SUA posibilitatea de a ratifica un astfel de tratat, așa cum este specificat în Constituția SUA. Ei susțin că tratatul poate fi implementat prin fiat executiv. Tratatul este un atac evident asupra suveranității oricărei națiuni care alege să ia parte și o amenințare la adresa sfințeniei personalității fiecărui individ. În S.U.A., Declarația drepturilor ar fi practic suspendată. Pentru a pune în aplicare mandatele O.M.S., administrația Biden și-a creat propria agenție la nivel executiv, Biroul pentru Politică de Pregătire și Răspuns la Pandemie (O.P.P.R.P.). Aprobată de Congres în 2023, agenția „conduce, coordonează și implementează acțiuni legate de pregătirea și răspunsul la amenințări biologice și agenți patogeni cunoscuți și necunoscuți care ar putea duce la o pandemie sau la perturbări semnificative legate de sănătatea publică în Statele Unite”. Un sistem birocratic denumit „One Health” este în construcție ca mecanism de organizare.

Practic, „One Health” intenționează să controleze toate fațetele vieții: economie, apă, politici publice, riscuri pentru sănătatea ocupațională, agricultură, comerț global, comerț, sănătatea mediului, ecosisteme, comunicații, schimbări climatice și, incidental, pandemii și sănătatea umană. („Patrick Wood explică modul în care One Health include totul și că este deja încorporat în agențiile noastre interne”, Buletinul informativ Covid al lui Meryl, 8 mai 2024).

„Cunoscut și necunoscut”; „aceasta ar putea duce la o pandemie…”, spune carta O.P.P.R.P. Nici măcar nu este necesară o pandemie reală . Și nimeni nu spune cum vor fi puse în aplicare mandatele aprobate de O.P.P.R.P., eventual aplicabile la sute de milioane de oameni, la nivelul comunităților și indivizilor. Dar, ca și în cazul Covid, activități precum adunările de familie, cumpărăturile sau slujbele bisericii ar fi, fără îndoială, incriminate, în timp ce școlile revin la procesul de învățare ruină al instruirii cibernetice.

Revenind la O.M.S., cine sunt șefii acesteia care vor fi arbitrul internațional al oricărei crize microbiene reale sau posibile? Cea mai puternică figură din spatele finanțării O.M.S. este multimiliardarul american Bill Gates, care, așa cum am menționat mai sus, este astăzi cel mai vizibil membru al ierarhiei globaliste hotărât să reducă populația umană de pe pământ. Vor fi Gates și asociații săi WEF cei mai buni factori de decizie? După cum s-a indicat mai devreme, Covid poate fi privit probabil ca o criză pentru sancțiunile mult mai severe promise de Tratatul de pandemie al O.M.S. Cum s-a comportat O.M.S. în timpul Covid? Poate că putem vedea o privire examinând un proces recent înaintat la Geneva, Elveția, locația sediului O.M.S., de un grup de avocați internaționali prin intermediul unei organizații numită Comitetul de conducere al Consiliului Mondial pentru Sănătate.

Procesul este îndreptat împotriva doctorului Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al OMS. Printre acuzațiile lungi și detaliate la adresa lui Ghebreyesus se numără cele de „informare falsă a guvernelor lumii despre o așa-numită pandemie, determinând astfel guvernele să declare urgențe medicale inexistente” care „au fost și sunt încă o parte integrantă a unui lanț de evenimente care este care au ca rezultat pierderi în masă de vieți omenești, vătămări fizice imense și suferințe psihologice nespuse și traume pentru oamenii de pe această planetă”.

Dr. Ghebreyesus nu este medic, de altfel. Deține un doctorat în filosofie la Universitatea din Nottingham, Marea Britanie. De fapt, Marea Britanie a fost puternic implicată în dezvoltarea tratatului O.M.S., prim-ministrul britanic de atunci Boris Johnson fiind semnatar al articolului care propunea tratatul inițial.

Textul procesului Comitetului Director al Consiliului Mondial pentru Sănătate continuă: „Acțiunile menționate par să fi dus la implementarea guvernelor de organisme modificate genetic (O.M.G.) Sars-CoV-2 insuficient testate, denumite în mod fals «vaccinuri», fiind și terapii genetice, impunând protocoale de mascare neștiințifice, implementând măsuri inumane și antiștiințifice de «distanțare socială», achiziționarea și desfășurarea de teste P.C.R. ineficiente și frauduloase, utilizate ulterior pentru a crea «casedemii» false pentru a justifica „blocarea” ilegală, închiderea afacerilor și arestul la domiciliu”.

Reclamanții cer acest remediu din partea dr. Ghebreyesus:

„Solicităm ca, cu efect imediat, să încetați și să renunțați să luați acțiuni ulterioare care ar implica comunicare falsă și frauduloasă către guverne, provocând sau ducând la alte cazuri de tipul de rezultate catastrofale prezentate mai sus”. Procesul cere și răspundere personală de la dr. Ghebreyesus: „De asemenea, vă informăm că neîncetarea sau renunțarea la implicarea sau implicarea continuă sau repetată în prejudiciile de mai sus vă va face răspunzător atât în ​​calitatea dumneavoastră personală, cât și în cea corporativă. Ca bărbat, vei fi cercetat pentru conspirație criminală. În calitate de ofițer corporativ, veți fi investigat pentru neglijență gravă, abatere gravă în funcția publică, fraudă corporativă și, potențial, chiar pentru a ajuta și favoriza omuciderea corporativă”.

Atunci întrebați-vă dacă O.M.S.-ului ar trebui să i se încredințeze viitorul rasei umane sau dacă tratatul O.M.S. este o prescripție pentru extincția în masă. Atunci întrebați dacă omenirea este atât de lipsită de respect de sine încât să suporte această parodie?

Opoziție la O.M.S. 

Există o opoziție din ce în ce mai mare față de Tratatul O.M.S. privind pandemia, în special în rândul organizațiilor și persoanelor care conduc trezirea generală a societății față de ororile provocate de autoritățile guvernamentale ale lumii cu privire la pandemia de Covid. În același timp, lumea abia începe să-și dea seama de răul care a fost deja provocat de „vaccinurile” ARNm administrate la sute de milioane de oameni din întreaga lume. Comunicarea pe aceste subiecte vitale continuă să fie reprimată de administrația Biden și de alte guverne la nivel global. Urgența necesității de a lupta împotriva impunerii Tratatului O.M.S. de pandemie abia a pătruns în sfera politică.  În același timp, conștientizarea crește. În S.U.A., statul Louisiana ar putea declara în curând că nu va fi supus mandatelor O.N.U. sau O.M.S. O legislație similară a fost introdusă în Oklahoma. 22 de procurori generali au spus același lucru.

Opoziția a fost exprimată recent și printr-o scrisoare către președintele Biden din partea celor 49 de senatori americani din Conferința Senatului Republican. După cum a raportat Fox News (2 mai 2024):

Senatorul Ron Johnson, R-Wis., a condus întreaga conferință a Senatului republican, solicitând președintelui Biden să respingă acordurile care ar extinde autoritatea Organizației Mondiale a Sănătății în cazul unei pandemii globale. „Vă îndemnăm insistent să nu vă alăturați niciunui tratat, convenție sau acord legat de pandemie” la cea de-a 77-a Adunare Mondială a Sănătății, se arată într-o scrisoare trimisă lui Biden de Johnson și de toți ceilalți 48 de senatori republicani.

Senatorii republicani au subliniat că orice astfel de acord ar fi considerat un tratat, despre care au remarcat că necesită „acordul a două treimi din Senat în conformitate cu articolul I Secțiunea 2 din Constituție”. Senatorul Ron Johnson a condus toți senatorii G.O.P. într-o scrisoare către Biden, cerându-i să nu sprijine acordurile de extindere a autorității O.M.S.

Adunarea Mondială a Sănătății (A.M.S.) va avea loc în perioada 27 mai – 1 iunie, iar acordurile internaționale sunt de așteptat să fie luate în considerare. W.H.A. este organismul decizional al O.M.S., care se reunește anual, astfel încât să își poată stabili obiectivele și elaborarea politicilor între cele 194 de state membre.  Cu toate acestea, din cauza tumultului din ce în ce mai mare, Marea Britanie, unul dintre inițialele motoare, ia în considerare acum un vot împotriva tratatului. Potrivit Reuters (9 mai 2024), „Vom sprijini adoptarea acordului și îl vom accepta doar în numele Regatului Unit, dacă este ferm în interesul național al Regatului Unit și respectă suveranitatea națională”, un purtător de cuvânt al Departamentului britanic de Sanatate si asistenta sociala confirmate. De asemenea, se pare că se opune tratatului și guvernul Țărilor de Jos.

Opoziție de bază

Printre acele persoane care conduc opoziția în SUA și în întreaga lume se numără dr. Meryl Nass, un medic din Maine, căruia i-a fost suspendată licența de a practica medicina atunci când i-a prescris medicamente pentru tratamentul Covid, care, deși sunt legale, au fost descurajate de autoritățile medicale ca neconforme cu protocoalele de tratament, adesea mortale, preferate de guvern. Medicamentele în cauză au fost, desigur, ivermectina și hidroxiclorochina. Dr. Nass a recomandat guvernelor suverane să ia o serie de pași în lupta împotriva Tratatului O.M.S. privind pandemia.

Concluzie

Pentru mulți, atitudinea globalistă este pe deplin afișată în comentariul atribuit prințului britanic Philip de către „The Guardian” în 2009, unde este citat că a spus: „În cazul în care mă reîncarnez, aș dori să revin ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării.” Nu avem idee care a fost sau va fi efectul net al pandemiei de Covid, odată ce efectele secundare nefaste ale „jab”-ului se vor manifesta în decese, boli și infertilitate pe termen lung. Fără îndoială, mortalitatea și morbiditatea, inclusiv efectele asupra sănătății cauzate de depresie, pierderea mijloacelor de trai etc., sunt deja de sute de milioane .  De exemplu, după cum a fost raportat în Jeff Childers’ la 8 mai 2024: „Într-un clip recent al Forumului Economic Mondial care a făcut circulația săptămâna aceasta, medicul veterinar și C.E.O.-ul Moderna Stéphan Bancel a recunoscut în mod liber că șaisprezece milioane de americani au acum dezactivarea Long Covid, care majoritatea dintre noi interpretăm în engleză corectă drept «Long Vaxx»: «Cred că este corect să spun că răul adus omenirii din cauza parodiei Covid depășește deja orice război unic de la Al Doilea Război Mondial și, posibil, toate războaiele de pe planetă de la 11 septembrie. Și acesta poate fi doar începutul»”. 

Revenind la considerentele care au început acest articol, personal cred că globaliştii au făcut un pas semnificativ înainte în proiectul lor de reducere masivă a populaţiei planetare. Dar se poate, de asemenea, ca efectele viitoare ale Tratatului O.M.S. privind pandemia să fie mult, mult mai mari decât orice s-a văzut până acum.  Tratatul de pandemie propus al O.M.S. ar putea fi, prin urmare, cel mai mare atac asupra drepturilor omului, a guvernului constituțional și a sfințeniei vieții umane din toată istoria. Și da, includ în asta Holocaustul.  Și în preocuparea noastră cu privire la acțiunile O.M.S. nu ar trebui să uităm de rolul major pe care îl joacă armata americană în finanțarea și promovarea dezvoltării ulterioare a armelor biologice. La urma urmei, armata americană a fost cea care a finanțat vaxul Covid.

Mai mult, Karen Kingston a scris la 7 mai 2024: „Crima se plătește: Bugetul D.A.R.P.A. de 4,1 miliarde de dolari pentru biologie sintetică pentru 2024; acești bani sunt folosiți pentru a investi în tehnologii de biologie sintetică pe care nicio firmă de capital de risc privat de renume nu le va finanța deoarece aplicațiile umane ale acestor biotehnologii sunt criminale”. D.A.R.P.A. este Agenția de Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare, un finanțator major al dezvoltării vaccinurilor. Programul AIM își propune să valorifice mecanismele imunitare ale gazdei pentru a determina dacă candidatii la vaccin vor oferi protecție imunitară de lungă durată”. Iar armata americană căreia îi aparține D.A.R.P.A. este 100% sub control globalist. Acest lucru a fost confirmat cu mult timp în urmă de Henry Kissinger, care a spus celebrul: „Militarii sunt niște animale proaste și stupide destinate pentru a fi folosite ca pioni pentru politica externă”. Dar nu sunt doar militarii. Globaliștii ne văd pe toți într-un mod similar; în esenţă ca doar o turmă de vite.  Așa cum am indicat la începutul acestui articol, aglomerația evenimentelor din știrile de astăzi din cauza nenumăratelor conflicte și crize, inclusiv tulburările asociate cu alegerile prezidențiale din SUA din 2024, au împiedicat gravitatea acțiunilor OMS să fie pe deplin expusă și apreciat, nu doar în rândul claselor politice ale națiunilor lumii, ci și a publicului în general.

În același timp, odată cu creșterea gradului de conștientizare publică și politică, sunt din ce în ce mai multe rapoarte conform cărora versiunea actuală a Tratatului OMS privind pandemia nu are nicio șansă de a fi aprobată la următoarea reuniune din 27 mai-1 iunie 2024. Acest lucru nu înseamnă, desigur, că nu vor încerca din nou, și din nou, și din nou… sau că unele noi boli X, Y sau Z care utilizează îmbunătățirea câștigului de funcție nu vor fi lansate pentru a produce urgenta mult dorita. Ultimul cui din sicriul umanității va fi următorul.

Bătălia spirituală

Nu pot decât să adaug convingerea că, înainte de toate, bătălia actuală este una spirituală.

În Ioan 16:5-11 , Isus le-a spus ucenicilor săi:

„Acum mă duc la cel care m-a trimis și niciunul dintre voi nu mă întreabă: „Unde mergi?”  Dar pentru că v-am spus asta, durerea v-a umplut inimile.  Dar îți spun adevărul, este mai bine pentru tine să merg. Căci dacă nu mă duc, Avocatul nu va veni la tine. Dar dacă mă duc, îl voi trimite la tine. Și când va veni, va convinge lumea  cu privire la păcat și dreptate și condamnare: păcat, pentru că ei nu cred în Mine; dreptate, pentru că mă duc la Tatăl  și nu Mă veți mai vedea; condamnare, pentru că conducătorul acestei lumi a fost condamnat”.

Trebuie să decidem cu toții unde ne aflăm: cu adevărul spiritual și cu adevăratele eforturi de viață ale omenirii sau cu „conducătorul acestei lumi” și cultul globalist al morții care îl servește.

Căci Isus spune mai departe în Ioan 16:20-23:

„Amin, amin, vă spun că veți plânge și veți jeli, pe când lumea se va bucura; te vei întrista, dar durerea ta va deveni bucurie.  Când o femeie este în travaliu, este în suferință pentru că a sosit ceasul ei;  dar când a născut un copil,  nu-și mai aduce aminte de durerea din cauza bucuriei ei  că s-a născut un copil pe lume.  Așa că și tu ești acum în suferință. Dar vă voi vedea iarăși și inimile voastre se vor bucura și nimeni nu vă va lua bucuria voastră. În ziua aceea nu mă vei întreba despre nimic.
Amin, amin, vă spun că  orice veți cere Tatălui în numele Meu, vă va da”.

Autor: Richard C. Cook este co-fondator și investigator principal pentru Institutul Geopolitic American. Dl. Cook este un analist federal pensionar din SUA, cu o vastă experiență în diverse agenții guvernamentale, inclusiv Comisia pentru Serviciul Civil al SUA, F.D.A., Casa Albă Carter, N.A.S.A. și Trezoreria S.U.A. A servit în calitate de consilier al Institutului Monetar American și a lucrat cu congresmanul Dennis Kucinich pentru a pleda pentru înlocuirea Rezervei Federale cu o monedă națională autentică.

Aranjament grafic – I.M.

Sursa: art-emis.ro

 

———————————–

sursa – https://www.globalresearch.ca/globalists-genocide-who-pandemic-treaty/5856968  – 12 mai 2024