Analize și opinii Cultură și Familie

Referendum inutil. Demisul n-a fost ales în 2009

Verificați voturile de la Paris din 2009! Veți găsi inutil referendumul pentru că, amănunt ușor de constatat, Băsescu n-a fost ales. În țară pierduse iar de afară am importat minciuna.

Îl aud pe Băsescu și mă crucesc din nou. Cel care-a proclamat votul drept instrument al loviturii de stat, cel care și-a îndemnat poporul să nu voteze, fiindcă votul e nociv, otrăvitor, antidemocratic, urlă ca din gură de șarpe că li se ia românilor dreptul la vot. Vă vine să credeți?

Băsescu, cel care-a câștigat de două ori președinția României la mustață și sunt indicii c-a furat voturi de fiecare dată (în confruntarea ultimă a pierdut în țară, dar i-au venit peste noapte din străinătate 0,33 la sută voturi, fix cât îi trebuiau pentru a așeza o mică distanță față de contracandidat), Băsescu, expert în șmecherit alegeri, cu echipa lui – Videanu, Blaga, Berceanu, Flutur – care lua ”o gustare mică” la Ministerul de Interne, cere acum transmiterea listelor electorale la procuratură, iar procurorii să verifice cum am votat eu și tu și el și cine a încălcat interdicția de a-și părăsi locuința pe 29 iulie.

Procurorii Băsescule, dacă mai poate nădăjdui cineva că dreptatea și ordinea vor fi restabilite în această țară, trebuie să verifice întâi cine sunt și dacă există cu adevărat votanții de la Paris din 2009 care te-au mitraliat, cu o viteză de succesiune a voturilor unică în lume și imposibil de realizat în practică, președinte. Acele alegeri trebuie invalidate Băsescule fiindcă au fost furate iar tu ai fost cocoțat la Cotroceni ilegitim. Cum dai înapoi acestui popor anii de coșmar în care ai făcut ce-ai vrut cu noi și mai ales ne-ai îndatorat și sărăcit pentru a-ți îmbogăți camarila și metresele? Cine ne restituie partea de viață pe care ne-ai furat-o? Nu, Băsescule, n-ai fost suspendat, ci doar trimis acasă pentru că în anii aceștia ai ocupat prin fraudă o demnitate pe care n-ai mertitat-o niciodată.

Nu poți să-ți dai demisia – altă minciună – fiindcă ești suspendat? Nu, Băsescule, nu poți să-ți dai demisia fiindcă n-ai fost nici măcar o clipă președinte ales și n-ai din ce să-ți dai demisia pe care oricum nu ți-o vei da, onoarea fiind o calitate la care ai rămas alergic.

Numărarea poporului român, necesară azi, rămâne un exercițiu trist ca un prohod, ca o înmormântare. Nu mai suntem atâția câți ne știam, iar la rărirea noastră ai cotizat din belșug satrapule care te ții jalnic, penibil, caraghios, cu dinții de Cotroceni. Au votat prea mulți morți pentru tine Băsescule, în lunga ta carieră politică, iar înverșunarea ta de a-i ține pe listele de votanți, dovedește încă o dată că ai pierdut, iar înfrângerea ta te arată hidos și josnic, așa cum ai fost mereu. Criminalii participă uneori la înmormântarea victimelor lor. Lasă-ne. Nu mai mânji cu vorbele tale zilnice acest parastas. Poporul român trebuie să-și readune forțele și să tragă aer în piept. Trebuie să ieșim din groapa în care ne-ai vârât. Cu tine de față, în trenci bleu de scamator, ba urlând ca Hitler, ba maimuțărindu-te ca un saltimbanc, nimeni nu poate respira aer curat iar lupta pentru salvarea și propășirea neamului devine imposibilă.

LUCIAN AVRAMESCU

sursa: ampress.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • e un material de …kkt …ba a fost votat de oameni …asta este o campanie inutila …este si cel agreat de “sistem” asta e …ghinion. UE si NATO, da domnilor, dikteaza si in Romania, ca si in Franta, Anglia si Germania, da si santem d eacor. Voi ce ati crezut ? Un sistem asa unde voi sa furati si UE sa stea ???
    Oahahaha
    A Dieu

  • Nenorocitul,netrebnicul!.Cata lupta di partea PDL-ului sa-l reinstaleze din nou la cotroceni.Nu stiu de ce dar toate astea ma duc cu gandul la alegerile parlamentare din toamna si se face ca PDL-ul nu intra nici macar in parlament.La carcera cu totii,acolo le este lacul

  • O persoana publica sa compuna o scrisoare adresata netrebnicului personaj si care sa fie semnata de cat mai multi oameni asta pana marti si in acelasi timp societatea civila sa dea un avertisment CCR ca decizia lor in favoarea mincinosului inseamna o mare nedreptate pentru poporul roman!

  • Da…Paris.Uitam ca, dupa declatiile lui Ponta, masina de furat a PSD a functionat nitel mai prost decit aia a PDL. Bun, atunci care-i problema? Si atunci ca si acum s-a furat pe rupte! Atunci au votat 10 oameni pe secunda, acum au votat mortii, viii si inca o data viii! Si uite asa s-au adunat 80% DA, din 46% care, pina la urma, or fi cam 25%, daca scadem mortii si viii ce au votat de nici ei nu mai stiu de cite ori! Ca de, listele au fost tocmite de catre primari. Primarii USL!