Analize și opinii

Rectorul anti-românesc al serviciului românesc

După acest interviu, rectorul Academiei SRI trebuie să zboare. De acolo de unde a venit. SRI este Serviciul Român de Informații. Tovarășul rector, cuvântul “român” are un sens în această denumire.



Când eu eram în academie, eram învățați să respectăm neamul, tricolorul, identitatea națională și să apărăm onoarea armei și a țării. Dacă vom fi atacați vreodată de teroriști sau ruși sau mongoli sau papuași, cine credeți că o să ne apere? Maimuțoiul ăsta opărit care își zice rector, hashtag, rezist și globaliștii? Până la amenințarea rusească, toți trădătorii ăștia de neam sunt o amenințare și mai gravă.
Avem nevoie de un SRI puternic, care să respecte Constituția și să fie pregătit să apere țara! Asta e menirea serviciului!

Așa mult au reușit Coldea și sclavii săi să distrugă serviciul? De la “interviul” lui Dumbravă cu câmpul tactic, această mizerie este cea mai mare palmă dată pe obrazul românilor în ultimii ani.

Tovarășe rector, propaganda rusă se bucură când vede ce inepții scoateți voi pe gură. Spun asta că nu sunt foarte convins de faptul că marele rector s-a luat vreodată la trântă cu vreun spion rus sau că știe măcar cum arată o operațiune informativ-operativă.

Sursa: Romania30

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu