Analize și opinii

Radu Iliescu: „Pe 7 martie trebuie să ne unim din nou cu toții pentru a-i opri pe deputații care vor vota Legea vaccinării obligatorii”

Apel Național!
Duminică, 7 martie suntem obligați să ne prezentăm cu toții în alveola Parcului Izvor de lângă Casa Parlamentului dacă mai vreți să câștigăm lupta împotriva vaccinării obligatorii!
Toată țara trebuie sa vină împreună cu noi în București, nicidecum în alte orașe, fiindcă Legea vaccinarii obligatorii va intra la vot în max. 2-3 săptămâni!
7 martie este o zi simbolică pentru toți românii care NU doresc sa fie vaccinați cu forța împotriva voinței lor.
Anul trecut, la această dată, aprox. 6500 de români adevărați au făcut un lanț uman în jurul Casei Parlamentului, încercuind la propriu fortăreața parlamemtarilor și atunci am reușit cu toții să oprim Legea vaccinării obligatorii, nemaifiind votată în Camera Deputaților, în ciuda tuturor presiunilor făcute din interior de agenții Big Pharma.
Anul acesta, contextul este cu mult diferit, dar avem aceeași misiune de îndeplinit și va trebui să ne unim din nou cu toții pentru a-i opri pe deputații care vor vota Legea vaccinării obligatorii în Plen în jurul datei de 15-20 martie.
Acum NU mai este loc pentru alte orgolii si avem obligația de a ne întâlni din nou pe 7 martie în alveola Parcului Izvor, pentru a reuși să strângem rândurile, în așa fel încât Legea vaccinării obligatorii să NU treacă.
Oameni buni, aceasta este ultima noastră șansă de a-i opri pe guvernanții vânduți care au misiunea de a duce până la capăt agenda companiilor Big Pharma pentru a impune în cele din urmă vaccinarea obligatorie a copiilor si adulților.
Iar dacă această Lege va trece, atunci trebuie să știți de acum că toți romanii vor fi obligați să se vaccineze împotriva Covidului,indiferent de optiunea lor, mai ales că ne regăsim în acest moment într-o situație epidemiologică deosebită.
Iar părinții care vor refuza actul vaccinării obligatorii vor plăti amenzi de până la 10000 RON, urmând ca în final să fie decăzuți din drepturile părintești dacă nu își vor vaccina copiii.
Asta vă așteaptă dacă nu vă treziți și dacă nu scăpați mai repede de frica care v-a luat mințile în acest an!
Acum un an i-am oprit si aveți mai jos discursul meu de atunci!
O putem face din nou, dar depinde numai de voi daca deputații vor vota în cele din urmă Legea vaccinării obligatorii!
Nu faceți prostia de a nu veni, fiindcă acest moment nu se va mai repeta prea curând și o să vă pară rău mai târziu dacă veți boicota protestul nostru.
Împreună putem face din nou istorie, nu uitați asta niciodată.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …tardiv de… tirziu… apelul acesta, articolele, luarile de pozitie si protestele trebuia sa aiba loc prima data in noiembrie 2014, cind peste peste 66,09% a votat in turul doi cu… apoi in iarna lui 2017, cind cu jacheta rosie… in si dupa 10 august 2018… si la sfirsitul lui 2019… de tot anul 2020 ce sa mai zic… acum? cind ”rien ne va plus, les jeux sont faits”? inca mai sint unii care traiesc cu iluzia unei natiuni? a coeziunii si unitatii? a ceva care poate uni spirite? chiar nu vedeti ca AM INFRINT? ca sa ce? sa apara la televizor treizeci de naivi cu pai’șpe printuri stupide? acum, abia acum se vede adevarul despre ”revolutia” din 1989… astia sintem! fara GRU si trupele speciale din Ungaria, azi conducea tot clanu’ lui Ceausescu… sigur! ne place sa credem despre noi ca atunci ne-am ”luat portia de libertate”… ok… dar, in felul nostru specific am inghitit-o pe toata odata, dintr’o’mbucatura, ca sa fim siguri de ea… in februarie 1990 au murit ”democratia” si ”libertatea” in Romania… in scenele alea, cu un mazilu pe un blindat militar… apoi, ca sa fim siguri, le-am ingropat cu niste mineriade, ”noi muncim si nu gindim”, ”jos intelectualii!”, ”vrem o tara ca afara”, golaniada, paturca… nu se vede din cosmos ca SINTEM BOLNAVI? de 31 de ani? vorbim de ”tefelisti”, de ”mileniali”, acesti neterminati CRESCUTI si EDUCATI de NOI, care STAU cu noi, intretinuti de NOI, ei fiind incapabili sa munceasca… NOI am demolat Romania, NOI am jefuit si am furat, am carat in bazarele din Turcia… NOI ne-am vindut pamintul si padurile strainilor ca sa ne luam merțan si televizor color… noi ne-am incurajat unii pe altii ca sa plecam ”dincolo”, le-am spus ”odoarelor”, ”du-te mama, ca sa iti faci o viata mai buna… lasa! o sa avem noi grija de copii tai”… NOI ”demonstram” si faceam greve pe vremea lui ilici ilescu cu liste de 130 de revendicari, de la aia de la Steagu’ Rosu si pina la profesori si doctori… muncea careva? cu adevarat? s-a gindit cineva, atunci, la MIINE? adica la AZI? acum este acest AZI, miine-le de atunci… NOI? mai buni? mai drepti? mai mindri? mai harnici? mai determinati? mai cum? sintem asa cum ne-am croit, cum ne-am dorit… si, ca bonus, avem tara pe care am dorit-o si visat-o… este tara ”ca afara”? NOI, cei umblati prin lume, cosmopoliti, cu neamurile ”pe afara”, SINTEM? cine sa raspunda acestui apel? aud? hai! ma leși?

  • Parlamentarii care vor vota legea vaccinării obligatorii trebuie sa fie condamnati la moarte pentru genocid.