Analize și opinii

Protocolul SRI-Curtea Supremă, desecretizat!

Eduard Hellvig, Directorul Serviciului Român de Informații, a anunțat, joi, că a început procedura de desecretizare a protocolului dintre SRI și Curtea Supremă.



„Directorul Serviciului Român de Informații, domnul Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Român de Informații, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Înalta Curte de Casație și Justiție, semnat în anul 2009”, se arată în comunicatul SRI.

„Serviciul Român de Informații a trimis în cursul zilei de astăzi, 31.05.2018, documentele pentru a fi consultate și validate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Înalta Curte de Casație și Justiție.

Activitatea Serviciul Român de Informații se desfășoară strict în conformitate cu legile în vigoare, iar SRI își îndeplinește misiunile legale pentru asigurarea securității naționale numai în limitele constituționale și în serviciul cetățenilor României”, se mai precizează în comunicat.

Autor: Maria Raducanu

Sursa: Cotidianul

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cine nu-si indeplineste misiunea cu sfintenie pe Pamant nu are parte de sfintenie in Cer. Intre Cer si Pamant, Omul lui Dumnezeu, minunata faptura, eternul copil. Desecretizarea protocoalelor oculte, lampioane lansate-n vazduh. Viataaaa. Lasati-le sa se duca de unde-au venit, uitate in negura vremurilor, dizolvate, invaluite in lumina din cea mai pura, rafinata, eleveta. Simtiti, respirati, constientizati cum se face lumina, releva adevarul, arata calea, celebrand viata. De 1 Iunie 2018, un balon frumos.

  • Alogenii, strainii, ne gonesc din tara noastra, ne jefuiesc, ne extermina pas cu pas ca un lucru bine facut… cu “valori” occidentale….
    si noi dormim….pana catnd ?
    trezeste -te Gheorghe, trezeste -te Ioane !!

  • Cand Dulapul sasesc l-a numit pe acest “pitic porno” al lui Soros, la conducerea SRI, practic a bagat cel mai important serviciu de informatii romanesc(acum, doar cu numele), definitiv in gura Iadului(Hell–vig)!!