Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Ne-aţi făcut de râs, ticăloşilor!”

România trebuie să plătească unui cetăţean torturat ilegal pe teritoriul său 100 000 EUR. E o decizie definitivă a CEDO împotriva statului român. Începând de la această decizie trebuie pornită o discuţie vastă referitoare la această realitate jenantă.



În primul rând devine clar, fără nicio urmă de îndoială, că în timpul regimului băsescu România a găzduit pe teritoriul său închisori ilegale ale CIA. Este cât se poate de limpede că oficiali români s-au implicat direct în acest proiect şi această implicare trebuie cercetată cu maximă responsabilitate.

Prin găzduirea închisorilor ilegale, România devine stat terorist. Pur şi simplu, a permite în secolul XXI utilizarea torturii ca instrument de anchetă înseamnă a te situa în afara civilizaţiei. Întrucât legislaţia română interzice acest lucru, cei vinovaţi ar trebui condamnaţi urgent.

Nu ştiu dacă mă fac suficient înţeles, dar, dincolo de condamnare, faptul de a ne număra între ţările mizerabile ale planetei ar trebui să ne provoace nouă, celor care chiar şi indirect – prin reprezentanţii imbecili ai acestei naţii – suntem responsabili, ruşine. Nu e posibil să te transformi într-o ţară rudimentară doar pentru a face pe plac unor descreieraţi din serviciile secrete americane care, dacă acolo s-ar respecta legea, ar trebui condamnaţi.

În SUA tortura este interzisă. Asta însă nu-i împiedică pe americani să practice tortura la Guantanamo şi-n celelalte locaţii oferite de către regimurile obediente. Iată că România a devenit o asemenea ţară demnă de toată jena. E o chestiune care ne scoate în afara lumii civilizate.

Noi rămânem însă atât cu ruşinea cât şi cu plata părţii materiale. Este cât se poate de limpede că această condamnare de care-am avut parte este prima dintr-un lung şir de alte condamnări. E naiv cel ce crede că pe-aici a fost tranzitat doar un singur cetăţean răpit ilegal şi torturat în condiţii demne de Evul Mediu. După ce România a cheltuit bani serioşi cu punerea la dispoziţie a facilităţilor, cu înlesnirile logistice şi asigurarea aparatului necesar menţinerii discreţiei ticăloaselor operaţiuni, iată că acum e pusă să plătească şi despăgubirile. Problema este că cei care plătesc sunt tot românii, cei care efectiv n-au avut habar de ticăloşiile făcute de către cei care-i guvernau. Faptul că din impozitele plătite de mine se despăgubesc imbecilităţile şi abuzurile comise de ticălosul regim băsescu nu-i ceva în stare să mă facă să mă simt comod.

Ştim că România însăşi a fost transformată într-o puşcărie, că tortura prin intermediul justiţiei ticăloşite s-a practicat la scară largă împotriva acestui popor, că am devenit noi înşine victime a acestui înfricoşător efect de halou. Ştim că nişte bieţi imbecili sunt în continuare susţinătorii acestui terorism de stat, însă asta nu trebuie totuşi să ne orbească, să ne facă să nu vedem care sunt standardele normalităţii şi cât de adânc am căzut în mlaştina puturoasă a abuzurilor.

Suntem într-un moment zero în care trebuie tranşată cu responsabilitate toată această vinovăţie. Faptul că până acum parchetele securistice naţionale n-au investigat niciun milimetru această crimă împotriva umanităţii e încă o piatră de moară care atârnă la gâtul mult prea abuzivei noastre justiţii. E încă o dovadă că trebuie intrat cu buldozerul, trebuie despăducheat de securitate, de acoperiţii puterilor externe şi trebuie absolut totul repus pe baze logice, care să servească interesului poporului, al oamenilor acestei ţări.

Acelaşi gen de acţiune trebuie făcut şi-n servicii. Prea mulţi „dumbrăvi”, prea mulţi „colzi”, prea multe „anaconde” populează serviciile. Mult prea mulţi şobolani care răspund unor alte interese parazitează această ţară. Face cineva ordine sau ne facem din nou că nu observăm unde-i cancerul societăţii? Dacă vom continua să dăm praful sub covor ne vom îmbolnăvi iremediabil. E timpul să facem curăţenie, să scoatem toate zoaiele din casă şi să le ducem acolo unde le e locul: la gunoi sau la canal.

Nu uitaţi, cineva trebuie să plătească „pe persoană fizică” pentru această ticăloşie! Securitatea e obligată să desecretizeze protocolul cu CIA care a permis desfăşurarea pe teritoriul ţării a unor asemenea operaţiuni, iar cei responsabili trebuie condamnaţi de urgenţă. Se-aude, plăvane? Se-aude CSAT? Dacă nu auziţi sunteţi părtaşi la această ticăloşie şi sunteţi pasibili de condamnare pentru tăinuire. Aude cineva asta?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Adica am primit eticheta de stat terorist, gen Guantanamo, prin savarsirea faptei de a permite gazduirea unui centru de detentie CIA pe teritoriul tarii, unde, extrem, # extrem de grav s-a recurs la tortura si alte acte inumane….Doamne Sinte…..cu incuviintarea QUI?! si in care context … partenerial… exista vreo clauza prevazuta in tratatele de aderare la UE, NATO cu privire la o astfel de circumstanta extrema?!…ca sa fim in rand cu statele dezvoltate, educate, civilizate …?!?!?! Spolierea tarii nu era suficienta. Degradarea, dezbinarea, depersonalizarea, dezumanizarea, nu erau suficiente. Destramarea familiilor, atentatul sistematic la credinta, identitate individuala, nationala, planetara, galactica, nu erau suficiente. Supraindatorarea unui popor….ingenuncherea unei neam cu radacini stravechi, cultura, educatie, obiceiuri, traditii sfinte si binecuvantate…nici acestea. INCHISOARE CIA PENTRU TORTURA, ATROCITATI … incredibil. Chiar nu-mi vine sa cred…pe bune. Daca probele demonstreaza asa ceva…fara suparare, e de BALACEANCA. Pe langa asa ceva, socialismul din vremea lui Ceausescu cu Analiza Swot facuta la rece, cu bune, cu rele, toate relele, a fost parfum.
    DEMENTA IN TOATA REGULA. Apusul unei civilizatii. In concluzii: traim bine?

  • In mod cert oficialii lumii prin serviciile secrete aferente aveau cunostinta despre FENOMENUL in cauza. Tainuire, Complicitate la TORTURA in sec XXI. Milioane, miliarde de cazuri de tortura. Despagubirile se acorda …?! Inca o ssanctiune…obiectiv strategic, tinta, bonus de anexare UE, NATO. Ticalosia ticalosiilor ticalosite. Monstruos.
    Dovezile arata ca si Sfantul Ardealului a fost torturat de Securitate. A indraznit cineva sa solicite DESPAGUBIRI?! Tine de INDRAZNEALA, de Drepturi si libertati fundamentale, de “bunavointa” CEDO, diligenta aparatorilor?! DREAPTA JUDECATA.

  • alogenii, strainii, ne gonesc din tara noastra, ne jefuiesc, ne extermina pas cu pas ca un lucru bine facut… cu “valori” occidentale….
    si noi dormim….pana cand ?
    trezeste -te Gheorghe, trezeste -te Ioane !!

  • Statele suverane si independente nu platesc vreun sfantz unor astfel de organizatii progresist-globaliste care se erijeaza(fara a avea vreun drept) in vegherea respectarii drepturilor omului, in schimb Coloniile(asa cum e si cazul Romaniei) platesc de bunavoie, cu varf si indesat, ca sa-si respecte statutul de Colonie ce le-a fost impus de catre progresisti.

  • https://www.cotidianul.ro/sistemul-de-plata-cu-cardurile-visa-a-picat-in-mai-multe-state-europene/
    iata ce inseamna controlul total prin card si cip !!!
    iata ce inseamna dictatura globala occidentala a ocultei iudeomasonice care vrea sa acapareze tot, sa controleze tot, sa manipuleze tot : constiinte, idei, oameni, popoare….totul pentru a instaura cea mai diabolica dictatura din istorie : dictatura antihristului !!!
    iata ce inseamba sa fii dependent de o bucata de plastic….
    iata ce inseamna sa nu poti dispune de banii tai cand vrei….
    iata ce se intampla cand traiesti iluzia ca ai bani, dar de fapt controlul lor e in mana altora….
    iata de ce dispar banii cash !!!

  • http://ortodoxinfo.ro/2018/06/01/olanda-1400-de-minore-sunt-transformate-cu-forta-in-sclave-sexuale-in-fiecare-an-de-catre-barbati-cu-trecut-de-emigranti/

    http://anonimus.ro/2018/05/eliberati-l-pe-tommy-robinson/
    iata ce inseamna statul de “drept” intr-o “tara ca afara”!
    iata ce inseamna “justitia independenta” intr-o tara “civilizata” din occident !
    condamnat intr-o jumatate de ora de “justitia independenta” pentru ca a indraznit sa constate ce fac invadatorii musulmani protejati de statul de “drept” pentru a distruge indentitatea crestina si nationala a Europei !!!

  • http://ortodoxinfo.ro/2018/06/01/olanda-1400-de-minore-sunt-transformate-cu-forta-in-sclave-sexuale-in-fiecare-an-de-catre-barbati-cu-trecut-de-emigranti/

    http://anonimus.ro/2018/05/eliberati-l-pe-tommy-robinson/
    iata ce inseamna statul de “drept” intr-o “tara ca afara”!
    iata ce inseamna “justitia independenta” intr-o tara “civilizata” din occident !
    condamnat intr-o jumatate de ora de “justitia independenta” pentru ca a indraznit sa constate ce fac invadatorii musulmani protejati de statul de “drept” pentru a distruge indentitatea crestina si nationala a Europei !!!

  • http://anonimus.ro/2018/05/eliberati-l-pe-tommy-robinson/
    iata ce inseamna statul de “drept” intr-o “tara ca afara”!
    iata ce inseamna “justitia independenta” intr-o tara “civilizata” din occident !
    condamnat intr-o jumatate de ora de “justitia independenta” pentru ca a indraznit sa constate ce fac invadatorii musulmani protejati de statul de “drept” pentru a distruge indentitatea crestina si nationala a Europei !!!

  • SSanctiuni, SSanctiuni, # SSanctiuni
    Penalitati, dobanzi, dobanda la dobanda, comisioane, inflatie, robor, majorari, super taxe, mega impozite, ultra despagubiri in mega retrocedari, ultra despagubiri in mega procese CEDO … care CURTE, care EUROPEANA, care DREPTURI, care OM … Despre cazurile de sclavie mediatizate prin DOCUMENTARE…premiate !!!! ex. Berevoiesti, ARGES….s-a autosesizat Onorata CEDO?!
    Pentru tara noastra: INGRADIRI DIV, INFRINGEMENT, MCV, INTERDICTITII LA SCHENGEN, VIZE US, BLOCAJ LA FONDURI UE = PROPRIILE FONDURI provenite din cotizatii, profituri externalizate, tranzactii bursiere, BLOCAJ IN DERULAREA PROCEDURILOR DE ACHIZITII, ACCESARE FONDURI UE, BLOCAJ INTERINSTITUTIONAL GENERAT DE CONFLICTE JURIDICE DE NATURA … CONSTITUTIONALA, BLOCAJ IN EVOLUTIA NORMALA, PASNICA, FIREASCA A LUCRURILOR IN TARA, ET C. ATACUL pas cu pas la normalitate, echilibru, firesc, armonie, naturalete, autenticitate. Atacul la LEGALITATE!

    LEGALITATE vs. OPORTUNITATE

    Parlament, Guvern vs. Presedinte

    La mijloc: Institutiile de forta, MEDIA, ONG-urile, SERVICIILE XYZ, Societati W, COMISII, CONSILII, SUMMIT, ORGANIZATII …

    In aceste structuri, formule, nu e loc pentru … oameni … de rand, simpli, frumosi si luminosi. Acesta este adevarul, singurul care ne elibereaza!

    Realitatea obiectiva ne arata ca pe planeta Pamant nu mai e loc pentru oameni.