Analize și opinii

Prof. dr. Gică Manole: România a ieșit din Istorie

Poporul care nu face nimic. Cine muncește în țara fostă România? Cam nimeni…

Țăranii, puțini câți sunt… pe care niște maimuțele proaste îi numesc.. fermieri…

Câteva sute de muncitori? Mii ?.Tehnocrații sistemului statal..? Pentru ei muncesc… Pentru privilegiile lor…

Profesorii?  Puțini…Grosul dintre ei parazitează cu succes un sistem mort..Și care, dacă citesc o carte, o singură carte, în viața, devin adânc neliniștiți..Și îngrijorați, totodată..

Nu există în lume sistem, cum este așa zisul învățământ românesc, unde lenea, murdăria analfabetă, prostia, mârlănia, impostura, ifosele, incultura crasă, răutatea, absența oricărei idei și ideal să fie așa de copleșitoare. Plus o slugărnicie și lașitate morală sinonime cu o josnicie pe măsură..

Elevii ? Studenții ? În afara unui procent minuscul, elita, studioșii fostei țări numită România, prin prostia lor idioată, prin lipsa oricărei culturi și învățări, conduc țara direct în mormânt. În neant, adică.. Nu mă întrebați de ce… Știți bine răspunsul..

Intelighenția ? Eheei !… Ea face cultură în sine, elitistă. Fără nicio legătură cu dramele și catastrofele sociale…

Cine muncește în fosta țară România?

Opt milioane de români, bărbați și femei, izgoniți premeditat de Puterea Ocupantă, cu perciuni și tichie de drac pe vârful capului. Care opt milioane înnobilează rasa noastră trăgând la galere în Occident. De la Berlin la Roma, de la Londra la Sevilla. Sau oriunde în lume..

Sunt bravi, frumoși, harnici, deștepți, modești, mândri… Ei sunt forța vitală a Națiunii. Și nu sistemele statale, criminale și mafiote ale unui „stat eșuat”… căzut în groapa de murdărie a istoriei.

România a ieșit din Istorie ! Milioane de români în loc să muncească se plimbă, plimbă cățeii sau pisicile, fac shoping, stau la TV, clevetesc cât de mult pot, s-au înrăit, scuipă pe cele sfinte, având iluzia că trăiesc din plin.

România a murit. Nu mai are niciun ideal național România reprezintă în concertul Lumii cel mai sever și urât eșec istoric.

România a murit urât. A devenit o ficțiune, o pată întunecată pe care țărâna o va acoperi curând.

Când un popor moare ar trebui s-o facă cu decență, nu în ritm de manele, fum de grătare și grohăială generală..

Trageți ușa. Nimicul e stăpân peste o fostă țară numită România. Veseliti-vă în crâșme. Nu mai călcați în biserici căci, nu-i așa, Dumnezeu tace, iartă… dar nu la nesfârșit.

Fiți mândri de reușita voastră, păduchilor. Am în vedere, desigur, pe maimuțele hoațe și trădătoare din conducerea statului român, din politica românească de după 1989, care, începând din 1990, au avut sub control un popor român-Stradivarius, pe care popor l-au furat, trădat, mințit și risipit în Lume… Nici „Amin !” nu merită zis…

Nu-i ierta, Doamne !

Autor: Prof. dr. Gică Manole

sursa: art-emis.ro