Analize și opinii

Președintele iresponsabil și „Guvernul Meu” sunt cancerul acestei țări

În spitalele româneșți mor oamenii carbonizați de vii. Băga-ți-ai schiurile în fund Iohannis, cu tot „Guvernul tău”!

Câtă nesimțire ai omule, să te duci la schi a două zi după uriașa tragedie de la Spitalul „Matei Bals”, când te-ai deranjat 5 minute să te prefaci preocupat de problemele din spitale, și să lauzi „eroismul” trupelor de intervenție ale lui Arafat pentru modul în care au intervenit să care cu paturile morții carbonizați?

În timp ce un alt mort, nedescoperit de vajnicile trupe ale lui Arafat, zăcea într-o baie în care nu a catadicsit să între nimeni… s-au lăudat cu peste 100 de mașini de intervenție, cu sute de „eroi” sosiți val vârtej să salveze morții, în timp ce un mort zăcea într-o baie fără să fie văzut de nimeni. Incompetența, prostie, crasă nesimțire.

În spitalele româneșți mor oamenii carbonizați de vii

Dezastrul din spitalele româneșți, unde mor oamenii de vii, carbonizati, a fost transformat de Iohannis într-un act de eroism. La pachet cu Câțu, Arafat și Vlad Voiculescu, care la înțelegere au ieșit pe televiziuni să ridice ode de eroism forțelor de intervenție, de parcă cine știe ce ispravă s-a făcut! Atât au dat ăștia pe România, pe care o consideră un popor de proști, numai bun de manipulat. Atât valorează țara asta pentru Iohannis, căruia i s-a acordat cinstea nemeritată de a fi președinte, deși mulți știu cum a furat 6 case și au fost mințiți că le-a dobândit din meditații, de râde și acum tot Parlamentul Danemarcei… Crăpai Iohannis dacă nu fugeai la schi? Te sufocai? Incendiul de la „Matei Bals” ți-a deranjat week end-ul? Pentru tine Președinția României e un parc de distracții?

Țâmpiții de la guvernare ne distrug și să ne lase pe mâini străine

 Mă simt umilit ca român în propria mea țară. Plătesc taxe și impozite pentru tâmpiții de la guvernare, care nu fac decât să ne distrugă și să ne lase pe mâini străine. „Țara arde și prostovanul național se dă cu schiurile”. Ai rezolvat problemele din țară asta, Iohannis, că să primești dreptul să te dai cu schiurile în fața țării întregi? Ești cumva rege/împărat sau ești președintele unei țări democratice în care președintele trebuie să se sacrifice pentru poporul său? Din turnul tău de fildeș, din care sugi banii acestui popor pe toate capriciile și mofturile tale, mai vezi suferințele poporului român?

Acest președinte care de 6 ani nu a făcut nimic, dar absolut nimic, afară să sădească ura și dezbinarea între români

România a ajuns la cheremul unor șmecheri din afară, care și-au pus slugi în funcții cheie. Și toți trebuie să suportăm ifosele și tabieturile cretinilor ăstora, care se cred mari scule că au pus mâna pe câte o funcție. Cretinii ăștia care au uitat că trebuie să-și slujească poporul. Eu nu vreau să mai tac. Realizez că vom dispărea ca Nație sau că vom ajunge slugi în propria țară dacă noi, românii, vom mai tolera nesimțirea incomensurabilă a guvernanților, și a acestui președinte care de 6 ani nu a făcut nimic, dar absolut nimic, afară să sădească ura și dezbinarea între români.

Alo, români, de ce nu putem fi că ungurii, că polonezii și că alte popoare, și acceptăm să fim conduși de niște neica nimeni, impuși de afară și aleși prin fraude și manopere la care își dau concursul propriile noastre servicii de informații? De ce nu putem să fim uniți și să nu mai acceptăm să ni se distrugă viitorul.

Ne irosim aiurea în patimi politice gratuite, ne certăm în familii, între prieteni pentru preferințele noastre electorale, în timp ce nimeni nu pune preț pe noi

Suntem cea mai bogată țară din Europa. Nicio țară europeană nu are, nici pe departe, resursele noastre naturale. Resursele sunt singurul motiv pentru care încă mai existăm. Cum am ajuns să fim cea mai distrusă țară din Europa? Cu cel mai mare exod din lume, după Siria tocată sub bombardamente de marile puteri…

Vă place români ce ni se întâmplă? Cât mai punem botul la împărțirea noastră în PSD-iști, PNL-iști, USR-iști? În timp ce toți șmecherii ne fură. Ne irosim aiurea în patimi politice gratuite, ne certăm în familii, între prieteni pentru preferințele noastre electorale, în timp ce nimeni nu pune preț pe noi…

Ne mințim între noi români, că preferații noștri politic sunt mai cinstiți decât ceilalți! Nu vrem să vedem ce nu ne convine, din orgoliul prostesc de a nu fi ales pe cine nu trebuia. Furaciunile la alții le vedem imediat, dar la preferații noștri politic niciodată, orice ar face. Am devenit fricoși, indiferenți, și nu ne pasă de celălalt dacă avem burtă plină. A ajuns să ne fie frică să nu cumva să murim, de orice… Fără să înțelegem că fără libertate nu există nimic, că fără drepturile fundamentale ale omului nu contăm nici cât negrul sub unghie pentru nimeni.

Sclavi în propria țară! Unde sunt cele peste 35 de miliarde euro împrumutate în ultimul an? Florin Câțu nu dă nimănui socoteală.

Români, suntem conduși de un Guvern care minte cum respiră, format la cheremul iresponsabilului Iohannis, cu agende străine, susținut din afară, care nu are nimic de-a face cu aceast popor. Care a mințit că nu va tăia pensiile și salariile și care acum distruge tot. Guvern care se împrumută premeditat pentru a înglodă țară în datorii. Că să ajungem sclavi în propria țară! Unde sunt cele peste 35 de miliarde euro împrumutate în ultimul an? Nesimțitul de premier Florin Câțu nici măcar nu vrea să spună! Se crede superior, el nu dă nimănui socoteală. A refuzat să vină să spună până și în față Parlamentului ce-a făcut cu uriașele sume împrumutate! Suntem mințiți și manipulați la tot pasul. Niciun român patriot și cinstit nu-și mai găsește locul în țară asta, care mustește la vârf de impostori, neaveniti, proșți și teleghidati din afară.

Președinte iresponsabil și „Guvernul Meu” sunt cancerul acestei țări

În decembrie 1989 am crezut că dacă vom scapă de comuniști vom avea un viitor așa cum merită națiunea noastră. Nu avem niciun viitor dacă nu ni-l facem singuri! Ce se întâmplă acum cu România e mai rău decât pe vremea comuniștilor! Globalismul, neo-marxismul, userismul și acest președinte iresponsabil cu toată camarila lui, cu tot „Guvernul Meu” impus din afară, sunt cancerul acestei țări. Să plece!

Ieșiți în stradă români! Apărați-vă dreptul de a fi cetățeni liberi!

Autor: Răzvan Savaliuc

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Exact!Tot raul din aceasta tara pleaca de la nazistul antinational de la Cotroceni!O mizerie de om cu un caracter absolut infect!Pina nu scapam de acest nemernic,romanii o va duce din ce in ce mai rau iar Romania va fi sfisiata de hienele occidentale pina va disparea ca tara!