Analize și opinii

Penalii nostri si penalii lor

Mă scuzați dacă va stric Feng-Shui-ul dar, dacă este să aplicăm aceleași standarde, atunci putem spune că președintele USB/USR, Nicușor Dan, e “un pic” penal, fiind cercetat de DIICOT.
headless
Finanțări ilegale, sume mari de bani venite din străinatate, donații de zeci și sute de mii din partea unor oameni ai străzii în Romania sau care și-au decarat falimentul personal pe afară, un ONG obscur ce se oferă voluntar să organizeze campanii de strângere de fonduri și care reține din donațiile pentru USR ”modesta” sumă de 5 mil de lei, cheltuiei de administrație zic ei, etc.

Mie îmi sună nu numai a finanțări ilegale ci și a clasica spălare de bani. Si exact așa sună si DIICOT-ului care a deschis un dosar pe numele lui Nicusor Dan.

Deci, ce strigau Nicusor Dan si membrii USR la ultimele mitinguri, hai sa le spunem pe teme privind justitia??? Afară cu penalii din funcțiile publice??? Penalii la pușcărie???

Și se lasă cu deranj cumva dacă acum vor veni unii să spună: PSD – USR – aceeași mizerie?

Întreb și eu pentru un prieten … (am vazut ca mai nou prietenii au devenit foarte curiosi si pun tot felul de intrebari!)

autor: Sorin Ardelean

sursa: powerpolitics.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu