Analize și opinii

Patronatul Român, scrisoare către Klaus Iohannis: Încetați să șicanați activitatea Executivului, care are rolul exclusiv de a guverna această țară, nu de a purta războaie

Reprezentanții mai multor organizații patronale, reuniți la sediul Patronatului Român, lansează un apel către președintele României, Klausa Iohannis, de a înceta de îndată orice șicană la adresa Guvernului condus de Sorin Grindeanu.
140568[1]
Iată scrisoarea trimisă către președinte:

“Tensiunile din ultima perioadă, dintre principalii actori ai scenei politice, au condus la o inactivitate a Guvernului și la incapacitatea acestuia de a pune în practică singurul program de guvernare pe care vreun partid politic l-a propus spre implementare în ultimii 27 de ani.

Conflictul instituțional dintre Președinție, Guvern și Camerele Legislative ale României aduce mari prejudicii atât mediului privat de afaceri, cât și cetățenilor acestei țări, care, în mare parte, alcătuiesc categoria angajaților și
a întreprinzătorilor, ce contribuie în mod considerabil la bugetul statului.

Ca atare, vă rugăm să faceți dovada responsabilității demnității pe care o ocupați, față de mediul de afaceri autohton și nu numai, încetând, de îndată, să șicanați activitatea Executivului, care are rolul exclusive de a guverna această țară, nu de a purta războaie instituționale și să utilizați metode demne de un stat democratic, cum au fost cele din 11 decembrie 2016.

În caz contrar, considerăm că acțiunile dumneavoastră sunt menite să destabilizeze funcționarea statului de drept și vor avea repercursiuni grave asupra motorului economic al României.

Facem apel, cu fermitate, la respectarea obligațiilor institujționale pe care le aveți în calitate de șef al statului, și anume de a lăsa acest motor economic să funcționeze și să genereze resursele financiare care să asigure bunăstarea tuturor categoriilor sociale care formează acest popor”, se arată în scrisoarea semnată de către Gheorghe Naghiu, Președintele Patronatului Român.

Autor: TUDOR MATEI
sursa: activenews.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De retinut: RAZBOIUL INSTITUTIONAL, o forma a RAZBOIULUI GLOBAL!!! Blocaj institutional, dezbinare nationala, diversiune, escaladarea conflictelor dintre institutii, oameni, la toate nivelurile, scenariu pt parteneri, aliati, vecini! Priviti si va minunati! Adio, bunastare, prosperitate, stabilitate, normalitate, armonie, pace! Pace!

  • mi-am amintit de adio pd, adio pdl, de astazi drumurile noastre se despart! mare artist, tatucul tatucilor! asa ceva e de consemnat in cronici…alea de trista amintire-n mama ma-siiiiiiiiiii