Analize și opinii Cultură și Familie

Oreste Teodorescu despre Cristian Tudor Popescu: “E un cretin”

“Nu pot sa-i inteleg pe acesti cretini care au criticat filmele lui Sergiu Nicolaescu. Printre ei si Cristian Tudor Popescu. E un cretin. Cum poti sa-l critici pentru un film numai pentru ca nu a respectat adevarul istoric? Fictiunea cinematografica e altceva! E un cretinism ce a facut. A scris un articol cretinoid. Daca regizorul care a facut James Bond filmeaza o scena in care cineva cade de la 20.000 de metri si nu moare atunci ar trebui sa-l lapidam”, a spus Oreste, plin de indignare.


sursa: antena2.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Idiotul de oreste ar trebui interzis ! Va rog sa urmariti cu atentie fragmentul video atasat, in care spune la minutul 4:05 (si priviti ochii interlocutorului !) ca opera lui Sergiu Nicolaescu este postuma!!!! Ca de obicei foloseste cuvinte fara sa le cuprinda intelesul, doar ca sa impresioneze publicul folosind “cuvinte” !

    POSTÚM, -Ă, postumi, -e, adj. 1. (Despre opere literare, științifice etc.) Publicat după moartea autorului. ♦ (Substantivat, f.) Postumele lui Eminescu. 2. (Despre aprecieri, distincții etc.) Care se acordă, se atribuie sau se recunoaște cuiva după moarte. 3. (Jur.; despre copii) Născut după moartea tatălui. – Din fr. posthume, lat. posthumus. (sursa DexOnline.ro)

  • Mă dezamăgeşti, Oreste! Mereu te apreciez, că meriţi. Dar dacă tu ai ajuns să leşini la “creaţiile” imbecile, patriotard-ceaşiste, chicioase tare….nu mai ştiu ce să cred. Oare, CTP, M.Dinescu ş.a mulţi, sunt c r e t i n i ?! Io cred că tu ai “oareşce” probleme…Te scuz: nu le poţi şti pe toate!

  • @dan says:
    Oare cand noi romani vom invata sa ne respectam opiniile? Mai ales cand raportarea la valoarea unui creator x o faci prin raportarea la opiniile unui Dinescu sau C.T.Popescu si ma mir de ce nu la-i mentionat si pe Patapievici cel care ne cere sa renuntam la Eminescu. Daca te inscrii in corul detractorilor lui Nicolaescu ca asa e cool si la moda sa combati comunismul te introduci intr-o mare eroare. Opera lui Nicolaescu o va judeca posteritatea si o va aseza intr-o anumita ordine valorica ce nu va tine seama de trivialitatile si spiritul de vendeta din zilele acestea, asa cum nici Sadoveanu nu a putut fi detronat din pozitia pe care o ocupa in Istoria literaturi Romane pe motiv ca a colaborat cu regimul comunist. Eminescu La randul lui a fost minimalizat de catre foarte multi confrati invidiosi printre care si de Poetul Al. Macedonschi, dar iata ca este inca un reper major al culturi romane si nu a putut fi deferit uitarii.