Analize și opinii

NOUA ORDINE MONDIALĂ, pregătită sub pretext de război în Ucraina

Conflictul din Ucraina nu a fost deschis de Rusia pe 24 februarie, ci de Ucraina cu o săptămână înainte. OSCE este martor la acest lucru. Acest conflict periferic fusese planificat de Washington pentru a impune o Nouă Ordine Mondială din care Rusia, apoi China, urmau să fie excluse. Nu vă lăsați păcăliți!
Operațiunile militare ale Rusiei în Ucraina se desfășoară de mai bine de o lună, iar operațiunile de propagandă ale NATO de o lună și jumătate.
Ca întotdeauna, propaganda de război a anglo-saxonilor este coordonată de la Londra. De la Primul Război Mondial, britanicii au dobândit un know-how de neegalat. În 1914, ei reușiseră să-și convingă propria populație că armata germană a comis violuri în masă în Belgia și că era datoria fiecărui britanic să vină în salvarea acestor femei sărmane.
A fost o versiune mai curată a încercării lui Kaiser Wilhelm al II-lea de a concura cu imperiul colonial britanic. La sfârșitul conflictului, populația britanică a cerut despăgubiri victimelor. S-a făcut un recensământ și s-a constatat că faptele fuseseră extraordinar de exagerate.
Președintele Zelensky a declarat război Rusiei, ordonând trupelor banderiste încorporate în armata sa să atace cetățenii ruși în Donbass din 17 februarie. Apoi a fluturat cârpa roșie în fața liderilor politici ai țărilor membre NATO și a declarat că va achiziționa bomba atomică cu încălcarea tratatelor internaționale.
De data aceasta, în 2022, britanicii au reușit să-i convingă pe europeni că pe 24 februarie rușii atacaseră Ucraina pentru a o invada și a o anexa. Moscova încerca să reconstituie Uniunea Sovietică și se pregătea să atace succesiv toate fostele sale posesiuni.
Această versiune este mai onorabilă pentru Occident decât evocarea „capcanei lui Tucidide” – voi reveni la asta. În realitate, trupele Kievului și-au atacat propria populație în Donbass în după-amiaza zilei de 17 februarie.
Apoi, Ucraina a fluturat o cârpă roșie în fața taurului rus cu discursul președintelui Zelenski către liderii politici și militari ai NATO reuniți la Munchen, în timpul căruia a anunțat că țara lui urma să ACHIZIȚIONEZE ARME NUCLEARE pentru a se proteja de Rusia.
Nu mă crezi? Iată lecturile OSCE de la granița Donbass. Nu au existat lupte de luni de zile, dar observatorii organizației neutre au observat 1.400 de explozii pe zi în după-amiaza zilei de 17 februarie. Imediat, provinciile rebele Donețk și Lugansk, care încă se considerau ucrainene, dar pretindeau autonomie în cadrul Ucrainei, și-au mutat. peste 100.000 de civili pentru a-i proteja. Majoritatea s-au retras în interiorul Donbassului, alții au fugit în Rusia.
În 2014 și 2015, când, în urma războiului civil dintre Kiev și Donestk și Lugansk, pagubele materiale și umane au fost doar o chestiune de afaceri interne ale Ucrainei. Cu toate acestea, în decursul timpului, aproape întreaga populație ucraineană din Donbass s-a gândit să emigreze și a dobândit dublă cetățenie rusă. Prin urmare, atacul Kievului asupra populației din Donbass din 17 februarie a fost un atac asupra cetățenilor ucraineni-ruși.
Cronologia este incontestabilă. Nu Moscova a vrut acest război, ci Kievul, în ciuda prețului previzibil pe care ar trebui să-l plătească. Președintele Zelensky și-a pus în mod deliberat poporul în pericol și poartă singura responsabilitate pentru ceea ce îndure astăzi.
De ce a făcut asta? De la începutul mandatului său, Volodimir Zelenski a continuat sprijinul statului ucrainean, care a început cu predecesorul său Petro Poroșenko, pentru deturnarea de fonduri de către sponsorii săi americani și pentru extremiștii din țara sa, banderiștii. Președintele Putin l-a numit pe primul „o grămadă de dependenți de droguri”, iar pe cei din urmă „o grămadă de neo-naziști”.
Nu numai că Volodymyr Zelensky a declarat public că nu dorește să rezolve conflictul din Donbass prin implementarea Acordurilor de la Minsk, dar le-a interzis concetățenilor săi să vorbească rusă în școli și administrații și, mai rău, a semnat o lege rasială la 1 iulie 2021. , excluzând de facto ucrainenii care își revendică originea slavă de la exercitarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale.
Armata rusă a invadat mai întâi teritoriul ucrainean, nu din Donbass, ci din Belarus și Crimeea. A distrus toate instalațiile militare ucrainene folosite de NATO ani de zile și a luptat cu regimentele de bandiți. Acum este dedicată anihilării lor în estul țării. Propagandiștii de la Londra și cele aproape 150 de agenții de comunicare ale lor din întreaga lume ne asigură că, respinsă de glorioasa Rezistență ucraineană, armata rusă învinsă a renunțat la obiectivul ei inițial de a lua Kievul.
Cu toate acestea, niciodată, absolut niciodată, președintele Putin nu a spus că Rusia va lua Kievul, îl va răsturna pe președintele ales Zelensky și îi va ocupa țara. Dimpotrivă, el a spus întotdeauna că scopurile lui de război erau denazificarea Ucrainei și eliminarea stocurilor de arme străine (NATO). Acesta este exact ceea ce face.
Populația ucraineană suferă. Descoperim că războiul este crud, că omoară mereu oameni nevinovați. Astăzi suntem copleșiți de emoțiile noastre și, pe măsură ce ignorăm atacul ucrainean din 17 februarie, dăm vina pe ruși, pe care îi numim greșit „agresori”. Nu simțim aceeași compasiune pentru victimele războiului simultan din Yemen, cei 200.000 de morți, inclusiv 85.000 de copii, care au murit de foame. Dar este adevărat că yemeniții sunt, în ochii Occidentului, „numai arabi”.
Faptul de a suferi nu trebuie interpretat a priori ca o dovadă că cineva are dreptate. Criminalii suferă ca nevinovații.
Grafic: Numărul de explozii înregistrate în Donbass (14-22 februarie 2022) Sursa: Raport zilnic al OSCE SMM
https://www.europereloaded.com/the-new-world-order-thats…/

Sursa: Angelo Davidescu

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cat de fidel prezentati punctul de vedere al rusilor! In mod sigur nici ucrainenii nu prezinta situatia reala echidistant pentru ca sunt direct implicati.

  • Pe 1 iulie 2021 romanii,ungurii,si alte minoritati nu mai aveau dreptul sa invete in limba materna.