Analize și opinii

NOU SCANDAL NANA: CIOLOȘ, SUSPECTAT CĂ DEȚINE ÎN SECRET MARI SUPRAFEȚE AGRICOLE

Premierul Cioloș ar putea ajunge în epicentrul unui scandal de proporții după ce, pe seama sa, au început să circule informații incendiare potrivit cărora ar deține în taină mari suprafețe de teren. Mai mult, premierul e suspectat și că a direcționat subvenții europene către respectivele terenuri agricole, pe vremea cînd era comisar european.

DACIAN CIOLOS

Senatorul Valer Marian i-a adresat, azi, lui Cioloș, o interpelare oficială cu următorul conținut:

”Având în vedere discuțiile declanșate recent în spațiul public referitoare la sursele dvs. de venit din declarația de avere, vă solicit să-mi răspundeți la următoarele întrebări:

Ați dobândit, prin rude apropiate sau prin alți interpuși, în perioada în care ați deținut funcția de comisar european pentru agricultură, o plantație de pomi fructiferi în suprafață de 100 hectare în județul Sălaj și o plantație de viță de vie în suprafață de 80 hectare în județul Cluj?

Au fost încasate subvenții europene, inclusiv pentru certificare conversie la agricultura ecologică, pentru plantațiile susmenționate și care este valoarea totală a acestora?”.

Avînd în vedere că senatorul în cauză e printre cei mai informați parlamentari români, e probabil că el deține, deja, mai mult decît simple bănuieli vizavi de terenurile premierului, ceea ce mărește șansele izbucnirii unui scandal, curînd.

Autor: B.I.

Sursa: In Politics

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Așa cum spune și Dana Grecu, mi-e tare dor de d-l. prof. Ilie Șerbănescu. Întâi rușii și americanii, apoi germanii și francezii alături de austrieci, țara asta e ” mulsa” de toți neocolonialistii. Și poziția geografică și strategică și ” cozile de topor ” ajută la asta. “Hoinnaris” și-a luat tara înapoi, a pus “guvernul lui” pentru care a trebuit să moară oameni, iar acum se ține de putere, penal fiind, pregătind noi manevre care să-l țină la putere. Ne ducem spre dictatura “pas cu pas”. România…”Inainte !”

Abonează-te la newsletter