Analize și opinii

Neisprăvirea Gauleiterului Klemm contra „Doctrinei iubirii de patrie”

„Pas cu pas”, cei 28 de ani, scurşi după nebuloasa decembristă, nu doar că nu au oferit mai nimic bun românilor, dar au adus ţara la sapă de lemn.Atunci, în ’89, praştiile izotopilor aceluiaşi element: K.G.B.-G.R.U.-C.I.A.-A.V.H.-D.S.S.-Mossad & Co. au aruncat prin gaura decupată în Tricolorul României (modelat după tiparul budapestan, experimentat în ’56) stoluri întregi de păsări de pradă. Pleiada acestora a acţionat eficient: şeful statului a fost asasinat, iar românii au asistat, ba chiar au participat cu entuziasm la distrugerea şi jefuirea unei ţări fără datorii şi cu multe creanţe de recuperat. Uşor, uşor, au furat ţara cu totul, iar milioane de români au luat calea bejaniei.

Atunci, în decembrie, s-a vorbit de libertate, dar libertate nu însemnă slobozirea nemernicilor la jafuri fără precedent în istoria României şi fără a da seamă de faptele comise. Cerul Țării au fost acoperit de roiurile de lăcuste ale corporațiilor multinaționale. Pământul Țării, cotropit de bună voie – de oștiri străine, a fost sfărâmat sub șenilele blindatelor, sfredelit și sărăcit de bogățiile sale de prădători străini și, la ordinele Occidentului, năpădit de „migranţii” secolului al XXI-lea. În hibridul „Război al lumilor”, culturilor şi civilizaţiilor, de aproape trei decenii, România a pierdut cantităţi inestimabile de materie cenuşie, braţe de muncă instruite pe cheltuiala statului şi sute de intreprinderi au ajuns ruine. La porunca aceluiaşi Occident ipocrit – care a trădat România de ori câte ori s-a ivit prilejul -, nemernicii demolatori băştinaşi au permis accesul paraziţilor sociali, potenţialii terorişti, cărora li s-a asigurat „casă şi masă”, asistenţă socială şi medicală gratuită. Deci am exportat valori şi importăm, nu „refugiaţi” sărmani, ci reziduurile umane refuzate de Mutti Merkel, Junker & Co.

„Pas cu pas”, România, a fost îmbrâncită să vrea să intre în noua Uniune Sovietică – ediţie revizuită, adăugită şi înstelată cu 12 stele pe fond albastru, nu cu una pe fond roşu ca cea veche. Astăzi i se reproşează că nu era pregătită pentru acest pas, aşa că i s-a schimbat „viteza”. Ceva mai târziu ni s-a „sugerat” să vrem intrarea în N.A.T.O., drept pentru care, în 1997, „iubiţii noştri conducători”, fără să întrebe poporul, au renunţat „pe vecie” la pământurile româneşti aflate sub ocupaţie ucraineană şi au distrus armata proprie. Dacă în 1958 Gheorghiu Dej i-a scos pe ruşi din ţară, în 2004, timonierul de serviciu al navei în derivă i-a poftit pe americani să-şi aducă trupele pe pământul ţării. Uite-aşa, am ajuns colonie sub ocupaţie militară S.U.A.-N.A.T.O., colonie economică austriacă şi a corporaţiilor multinaţionale.

„Patriotism este iubirea de patrie! Patriotism înseamnă naţionalism!”

Deunăzi, Gauleiterul confederat Hans Klemm a călcat din nou în străchini depăşindu-şi – a „n”-a oară -, atribuţiile diplomatice. De această dată a acuzat politicienii care „promovează naționalismul economic şi lovesc în multinaţionale prin aluzii la pretinse şi presupuse infame legături evreieşti ale unor întreprinderi legitime”[1]. Gauleiterul afirmă, fără nicio dovadă, că în spatele acestei politici s-ar afla „influența nocivă a Rusiei”. Herr Gauleiter, fiindcă aici e România, îţi spun pe şleau: dacă tăceai, filosof rămâneai! Se pare, însă, că în timpul scurs de când Obama te-a trimis pe plai mioritic, cineva ţi-a suflat zicerea lui Lăpuşneanu pe care ai adoptat-o fără restricţii: „dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau”! Propun să-ţi fie administrată, intravenos, în regim de urgenţă, expunerea academicianului Răzvan Teodorescu (care, asemenea unor istorici cu orientare universală, principii metodologice moderne şi viziunie critică de ansamblu precum: Florin Constantiniu, Gheorghe Buzatu, Dinu C. Giurescu)… a declarat recent: „Fac o precizare despre un termen asupra căruia foarte mulţi politicieni şi jurnalişti mai puţin informaţi fac confuzii grave. Patriotism este iubirea de patrie! Patriotism înseamnă naţionalism! Naţionalismul, un cuvânt apărut în 1892 într-un mare cotidian francez şi asupra căruia s-au făcut numeroase exegeze este definit ca Doctrina iubirii de Patrie […][2].

Dacă nici Palatul Cotroceni, nici Palatul Victoria nu te-au trimis la origini… adică nu te-au declarat „persona non grata” şi nu te-au invitat „Go home!, în America first”, noi „plebea” naţiunii române îţi spunem răspicat că nu te mai vrem aici, ca să ne dezbini, ca să ne vinzi braşoave şi să ne învrăjbeşti, crezând, în naivitatea-ţi proprie, că ne duci cu „preşu'”. Ciocu mic, sau, ca să nu facem discriminări minoritare, „mucles, mâncaţi-aş”! Du-te, învârtindu-te, precum axul cu came al motorul avionului pilotat de soţul purtătoarei tale de parole cotroceniste!

————————————————–

[1] http://evz.ro/hans-klemm-atac-dur-politicieni.html – 10.10.2017

[2] Vezi „Dialoguri esenţiale” – https://www.youtube.com/watch?v=Lb8-eUrOyqo – 08.10.2017

Autor: Ion Maldarescu

Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Din perspectiva definitiei nationalismului, domnul Hans Klemm face dovada iubirii fata de Patria domniei sale, insa fata de Patria noastra, prin afirmatiile de data recenta, a incalcat in mod grav atributiile diplomatice, motiv pentru care se impune de urgenta demararea procedurii in consecinta pentru declararea corespunzatoare in materie. Este o declaratie de razboi din partea domniei sale! Din pacate,

 • Apropos, in concret, care-i Patria domnului ambasador?! America, Germania, Israelul…si ‘mnealui umbla cu GUVERNU’ DIN UMBRA, ELITA LUMII, cu AGENDA NOM, A BILDERBERGILOR, ONG-urilor finantate de domnul Soros, cu protocolul Casele Regale, ritualurile Organizatiile secrete, care organizatii arata cu degetul spre “pupatorii de moaste”, Bugetele oculte, Arsenalul hibrid…
  Pai, conceptul de corectitudine politica este compatibil cu atingerea adusa doctrinei care se refera la iubirea de Patrie, insusi conceptul de nationalism?! Ca sa limpezim lucrurile odata pentu totdeauna!
  Sa ne amintim ca in timp ce poporul dezbinat statea in ger prin pietele Patriei, prin februarie 2017, parte prin Piata Victoriei, parte in fata Palatului Cotroceni, fostul presedinte impreuna cu doamna sa consiliera fidela…savurau vin rosu si mancau prajituri. Cancan, diversiune, inconstienta, ignoranta, capcana, mindcontrol, stiri false, operatiuni “steag fals”…

 • Sa nu-mi spuneti ca ofertele in materie de achizii echipamente/tehnica militara constituie cuiul lui Pepelea, marul discordiei, motiv de re/re/remaniere, pretext pt…crearea unui teatru de razboi in Gradina Maicii Domnului?!
  Cu ofertele pe masa: Sua, Rusia, Israel, Germania, Franta, Olanda, Anglia, Arabia Saudita, Antarctica….Ce-ar iesi…Bummm….

 • Aaaa, nu cumva arsenalul nuclear din Coreea de NORD ar fi trebuit amplasat pe-aceste meleaguri, k daca ai BOMBA NUCLEARA, esti tare-n muschi si ai si sange-n instalatie. Fara BOMBA H…daca bomba H nu e, nimic nu e. Tot la niv legii talionului am ramas: ochi pt ochi si dinte pt dinte. Tinand cont de aceasta crunta, obiectiva si pragmatica realitate, se poate vorbi de o evolutie a civilizatiei umane pe Terra?!

 • Istoria civilizatiilor pe Terra ne invata ca in momentele dificile, la rascruce de drumuri, schimbari de paradigma, cicluri cosmice, evolutia vietii pe minunata planeta albastra a beneficiat de sprijinul civilizatiilor benefice extraevoluate din spatiul universal: terestru, galactic, intergalactic, subteran…Imparatia Creatorului, Fiinta Supreama, Suverana, a toate cate SUNT, vazute si nevazute, intalnite si nemaintalnite. Subteranul l-am exploatat, sfredelit, fracturat, adancurile oceanelor, marilor, le-am explorat, padurile le-am defrisat, am modificat genetic tot ce ne-a iesit in cale, ionosfera am “prelucrat-o” prin tehnologia Haarp, la magnetosfera inca n-am reusit performanta de a ajunge cu contaminarea, motiv pt care la niv de camp magnetic se va produce interventia necesara reglajului planetar in scopul insanatosirii matricei planetare. Din roua trezirii la o noua viata. Din gand bun, pur, elevat, rafinat. Pace, bucurie, iubire!

 • Ne imaginam,
  dorim,
  proiectam
  un reglaj planetar in mod constient, in pace, frumos si luminos!
  Toti pentru unul
  Si unul pentru toti!

Abonează-te la newsletter