Analize și opinii

Monica Macovei lucrează cu ai noștri, împotriva noastră!

Să recapitulăm: înainte de a fi numit Procuror General al Republicii, Lazăr a avut dosar penal pentru fapte de corupție. Horodniceanu, la fel, înainte de fi numit în fruntea Piticot. Kovesi ce schelete avea în șifonier, de a fost aleasă de Macovei pentru a fi numită Procuror General, în 2006? Și pe Macovei cine a ales-o? Sau ea este una dintre piesele de bază ale statului profund? Membră a unui soi de CPEx al lui, sau a unei ”Cupole”, ca la mafioți?Este foarte interesant de urmărit cu atenție traseul acestei individe. Pentru că, așa cum se prezintă lucrurile, evoluția ei e reprezentativă pentru metamorfoza suferită de statul paralel securist și transformarea lui în statul paralel băsist. Băsism care este un securismo-comunism de secol XXI. Cred că, limitându-ne la o a înjura pentru ce face la Bruxelles, greșim profund. Trebuie săpat adânc în trecutul acestei individe, dincolo de clișeele ”procuror comunist” sau ”a semnat mandate de arestare în alb la mineriadă”.

Spre pildă: cum a ajuns avocata Bisericii Greco-Catolice, în conflictul cu BOR pe teme de patrimoniu? Nu cumva modificarea făcută de ea legilor restituirii proprietăților confiscate de comuniști au legătură cu asta? Modificări care au făcut o mulțime de noi îmbogățiți, via ANRP. Sau cum a aterizat ea în fruntea APADOR-CH, ONG care, ce să vezi, apăra și promova drepturile și libertățile cetățenești!

Câtă vreme niciunul dintre serviciile care au drept obiect al muncii contra-spionajul și apărarea intereselor României nu mișcă niciun deget pentru a contracara acțiunile respectivei doamne, concluzia se impune: este omul lor, și, mai mult, ea stabilește țintele politice, pe care DNA și compania trebuie să le ”doboare”. Faptul că lucrează și pentru alții e doar un amănunt, important, dar nu determinant. Buba este că lucrează cu ai noștri, împotriva noastră. Altminteri ”Jos Dragnea!”

Autor: Constantin Gheorghe

Sursa: Constantin Gheorghe

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Spurcaciunea asta sorosista si anticrestina este roasa de turbare de cand o stiu, asupra a tot ce este roman si romanesc. Intreb si eu : oare daca i se administreaza acestei Infectii umane, tratament antirabic, credeti ca mai are vreo sansa sa se vindece? Eu, unul nu cred.

  • Mizeria asta umana, sorosista si anticrestina este roasa de turbare de cand o stiu, asupra a tot ce este roman si romanesc. Intreb si eu : oare daca i se administreaza acestei Infectii umane, tratament antirabic, credeti ca mai are vreo sansa sa se vindece? Eu, unul nu cred.