Analize și opinii

Mocnește ceva de nedescris în aerul pestilențial al verii 2021

Pute a dictatură și măsuri criminale, se pune la cale uzurparea libertății, a liberului arbitru, se consolidează cenzura, o educație catalogată corect corupere de minori nu educație, dezorientarea polarității normale a oamenilor spre confuzia identității sexuale, epurarea normalului, asanarea sănătosului, îmbolnăvirea genetică, apoi acesta este Holocaustul universal! Este de neînțeles cum lumea încă stă și nu reacționează la nebunia care conduce acum lumea!

Minciuna se va întoarce împotriva voastră și veți plăti toți, pentru ticăloșie, crimă, minciună, sfaturi criminale, incompetență, uzurparea rolului medicului, asociere la crimă, cărdășie criminală, omor calificat, abuz în servici, deturnare de fonduri, subminarea sănătății omenirii, crime împotriva omenirii și multe altele!

Ne conduc niște secături, criminali, psihopați așa de mari că niciodată nu am crezut că sminteala, corupția, minciuna, ticăloșia este așa de mare. Le-au dat gir 5 milioane de români. Ceea ce este semnificativ. Trăim în Sodoma, Gomora, Babilon, Auschwitz, Infern, Socola în același timp. Platformele de socializare au devenit centre de epurare și cenzură, guvernele sunt ocupate de infractori și uzurpatori ai statului de drept, parlamentele sunt populate de penali, învățământul de educatori de gen, sănătatea de înțepători cu forța, serviciile sunt peste tot, ocupă toate funcțiile prin acoperiți, care tac toți și coordonează măcelul, oricine protestează este luat în vizor și răpus dacă poate avea impact, nimeni nu mai poate mișca, respira, gândi fără să fie imediat sancționat, blamat, hulit, linșat mediatic, nu mai poate exista alternativă, opinie diferită că este imediat catalogat recalcitrant, diversionist, răspânditor de fake news, înapoiat, cu gândire de ev mediu, nebun.

Celor ce nu ați înțeles încă, vă spun răspicat: trăim o dictatură pe care dacă nu o simțiți încă, din cauza stresului indus la instalarea ei și a credulității voastre în sistem, o veți trăi sigur voi și copiii voștri. Vine vremea când sistemul nu mai are nevoie de voi că deja s-a instalat manipulându-vă și atunci veți simți deplin ce vă spun eu acum. Celor 5 milioane de păcăliți. Nu vă veți simți mai bine când numărul vostru a crescut datorită vouă, că ați vrut să aveți credibilitate și succes în demersul vostru.

Nimeni nu se va simți bine când adevărul va fi scos la lumină și veți constata dintre rudele dumneavoastră, prietenii sau urmăritorii dumneavoastră, că au murit atâția și s-au nenorocit atâția și prin contribuția voastră, îndemnurile voastre, presiunile voastre, de a crede în Covid, „pandemie”, măsuri, vaccinare experimentală și tratamente experimentale. Dacă nu credeți acum, veți vedea toți imediat ce intrați în programul de desprindere a sufletului de trup, de care nu scapă nimeni, nici de întâlnirea cu Creatorul și adevărul! Atunci adevărul va fi așa de evident, că nimeni dintre ce ce citesc acum sau nu au citit cele scrise acum, nu va mai putea fi ignorant ca acum. Vorbesc în cunoștință de cauză și nu pretind să mă credeți. Eu știu!.

Ca să nu se recunoască ineficiența înțepărilor s-au redus testările și s-a inventat varianta „Delta„.

Dacă se recunoaște polimorfismul, similar gripei, atunci lumea se înțeapă degeaba din capul locului. Dacă se recunoaște minciuna, atunci se reia procesul de la Nurenberg. Minciuna este veche, pe mai multe planuri și când va crăpa se vor schimba multe. Până atunci se trage de timp și de banul public, cât mai merge.

Deocamdată foarte mulți strigă cu nesimțire: urcați în „Titanic” că știința a demonstrat siguranța și eficiența, „Titanicul” salvează vieți și cine nu urcă în „Titanic” este conspiraționist, necredincios, retardat, retrograd, comunist, este cu Dragnea și va fi dat afară din serviciu, facultate, restaurant, teatru, avion, spital, taxat, amenințat, i se vor lua copiii, întemnițat pentru zădărnicire, scuipat și nici slujbă de înmormântare nu va avea de păcătos ce e. Poftiți și urcați în „Titanic”, că e pe mici, shoturi, gratis din banul public, sigur, eficient, salvator de vieți, la liber, altfel vă ia dracu!

Pare că înțepăturile făcute într-o țară nu sunt valabile în cealaltă țară, nici bețele din nas și gât nu sunt valabile de la o țară la alta. Belciugul românesc nu este permis deloc și Cantacuzino își doarme liniștit somnul.

Literele grecești sunt numeroase și se pot chiar combina. De la Alfa la Omega (vorba profesorului Astărăstoae – n.r.) e cale lungă. Dacă stăm liniștiți și privim spectacolul, până se testează toate, murim de moartea noastră.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Mi-am pus de multe ori întrebarea cum de era posibil ca în armatele așa zișilor mari conducători militari era posibilă decimarea ( la romani) sau alte forme draconice în alte arate. Am ajuns la concluzia că singura forță a conducătorilor era și mai este DICTATURA. Un dictator înconjurat de forța de represiune poate să aducă la tăcere mase mari de oameni fiindcă a reușit/reușește să inoculeze starea de frică . Deci , la o adică , nu trebuie să se elimine doar dictatorii , ci trebuie eliminate , cu aceeași intrasigență și uneltele lor de execuție care , din păcate , sunt foarte multe .