Analize și opinii

Mirel Palada: „Principala finalitate a celor de la putere e cum să omoare oamenii mai ușor, mai repede, mai industrial”

La Sibiu, miezul civilizației habsburgice superioare din această țară plină de oameni foarte superiori și perfecți, doctorii au legat pacienții Covid de pat, i-au sedat, i-au ignorat, i-au lăsat să moară pur și simplu. Procurorii au deschis dosar penal de omor.
Ce o să creadă lumea de acum încolo? Simplu: te duci la spital, mori cu zile. Mai bine stai dracu’ acasă, nu spune la nimeni că suferi și ai șanse mai mari să scapi decît dacă te dai pe mîna criminalilor care n-au în cap decît un singur lucru: cum să mînărească statisticile Covid și cum să te lege de pat, să mori încet, dar în chinuri.
La Timișoara, în toamnă rata incidenței Covid era mai mare decît în prezent. Singura diferență e că acum i-au închis pe superiorii de Timișoara prin mijloace specifice, de carantină milițienească, în timp ce în toamnă nu știau ce să mai scornească să scoată lumea la înghesuială, la secțiile de votare. Tot un soi de omor, dar așa, mai viclean, mai șerpesc. Ieșiți, ieșiți, vînturați-vă, cetățeni. Covidul vă așteaptă la secția de votare. Veniți cu toții! Veniți! Avem pentru toată lumea…
Ce să înțeleagă lumea din toate aceste aspecte ale guvernării perfecte de acum? Simplu. Că principala finalitate a celor de la putere e cum să omoare oamenii mai ușor, mai repede, mai industrial. Un scop nobil, necesar, specific guvernării de dreapta. Totul pentru om. Totul pentru cetățean.
Mda. Ghinion. Poporul are întotdeauna dreptate. Mai ales poporul perfect, habsburgic, care e mai perfect decît restul fraerilor extracarpatici și balcanici.
A, era să uit! Inevitabila concluzie. Doamne, ce mă bucur! Doamne, ce mă bucur…

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ai mare dreptate in tot ce spui d-le Palada! Deh, ai si dumneata bubele in cap ca multi altii dar macar incerci sa te speli sa le mai tratezi cu alifii.
    Ce nu inteleg eu este la final: cand te bucuri cum faci bati din copite, sau behai?

  • Ceea ce s-a intamplat la Sibiu(si cu sigurantza se intampla in multe alte spitale din tara), se numeste genocid, iar cei care participa la el, in special acei oculti care au initiat acele proceduri criminale, trebuie sa plateasca cu capul, pt ca sunt mai periculosi, mai cinici si mai ucigasi decat toti dusmanii pe care i-am avut in decursul Istoriei! Cei care au acces la astfel de informatii tinute secrete pt publicul larg, au datoria si responsabilitatea de a face liste cu toti acesti criminali-satanisti, pt ca acestia sa-si primeasca pedeapsa binemeritata, atunci cand va fi posibil! Altfel, toti vom fi complici cu ei, prin faptul ca nu am inteprins nimic in acest sens!