Analize și opinii

Mirel Palada: “E disperare mare în tabăra pseudo-civililor care ar face orice doar să rămână la putere”

E disperare mare în tabăra pseudo-civililor care ar face orice doar să rămînă la putere.
După ce au păcălit o întreagă generație de tefelei cu trăirismele lor globalisto-progresiste care ascund de fapt cel mai abject colonialism, a dat disperarea în ei, căci metodele de pînă acum de spălare a creierelor au început să dea chix.
Marii lor lideri mesianici s-au dovedit a fi niște primari absolut jenanți. Nicușor Dan și Clotilde Armand și Allen Coliban și Sebastian Fritz și-au dus orașele în marginea dezastrului. Totul, în numele ideologiei progresiste.
Acuma, în fața furiei populare, spin doctorii s-au gîndit să modifice schimbarea, să facă o întoarcere la 180 de grade. Văzînd că suveranismul și conservatorismul sînt din ce în ce mai îmbrățișate de societate, s-au gîndit să călărească și ei ideile primitiv-medievale.
Drept urmare, a dat tradiția peste ei, cum cad hainele din dulap peste orizontala convertită la credință, cînd se gătește să se ducă duminica la biserică, să se roage pentru iertarea păcatelor.
După ce Hellvig a lăudat de maniera cea mai patetică “naționalismul luminat” în inima gîndirii progresiste, la studenții de la Cluj, iată că a venit și rîndul useriștilor să declare public că au cam fost dobitoci. Stați așa, că ne-ați înțeles greșit. Noi, de fapt, sîntem niște ortodocși habotnici și preacuvioși care sprijinim familia tradițională.
Da, da. Cum să nu. Doar doar uită lumea nemerniciile pe care le-au făcut pînă acum și le vor mai oferi un vot, să rămînă la putere.
Vaaaai, ce dureros. Mi s-a umplut colonul de emoție sinceră, autentică. Priviți-mă cum lăcrimez pentru suferința lor sinceră, după milogeala lor fățarnică după niște voturi îmbicsite de damf medieval, dar necesare. A dat drumul Damascului peste ei. Au ajuns niște mici Dragnea de dramoletă politică.
Vaaaai, cîtă suferință. De-abia aștept alegerile de la anul, să vină momentul adevărului, să-i șteargă lumea de pe fața politică a pămîntului. Și pe ei, și pe liberali. Românii merită tot ce e mai bun. Ghinion.

Autor: Mirel Palada