Analize și opinii

Mirel Palada: “Ce mai face fetele? Joacă sport?”

Ce mai face fetele? Joacă sport? Cum v-ați acomodat cu continua catastrofă? Vă place? Vă place? V-a schimbat senzorial trauma neîntreruptă de patru ani încoace? V-a dat naștere la noi senzații de profunzime penetrativă non-consensuală?
Aaaah, vă simt că vă place. Ia uite, se vede și-n sondaje. Am auzit c-o să votați cu Nicușor Dan. Am auzit că pînă și voi sînteți siderați și oripilați și scîrbilizați de această veste oribil de suprinzătoare. Vă uitați în oglindă și vă priviți cu dispreț și indignare. How dare you?? Cuuum, euuu să vooteeez cu Nicușooor?? Imposibil! Ei, aș, coane Fănică. Mă lași, Mițo? Pleacă de-aici, nebunule. Sociologii nu e oameni.
Și totuși. Mă uit în cifre și mă holbez în procente și tot aia văd. Că votați cu Nicușor Dan. Vaaai, ce oameni. Vaaaai, ce caractere. Cum de vă suportați, bre nicușorofililor bre? Cum de nu urlați de durere? Cum de nu vă auto-dezmoșteniți? Chiar în asemenea hal de deontologeală patologico-tembelizantă ați ajuns?
Vaaai, ce-mi place de voi. Încă patru ani de Nicușor. Ahhh, de-abia aștept. Să nu uitați să vă și pupați în oglindă, de auto-satisfacție. Vai, ce perfecți sînteți că votați cu Nicușor. Maoiștii mei dragi și pufoși și absolut auto-destructivi.
Hai, pa. Mă duc să beau o vodcă în cinstea viitorului care stă să vină.
Românii merită tot ce e mai bun. Pardon, să fim exacți. Bucureștenii merită tot ce e mai bun.
Ghinion.