Analize și opinii

Jean Maurer: “Credința este singurul ingredient care dă putere cu adevărat..!”

Oamenii care au o credință puternică, în Dumnezeu, în Buddha, în Mahomed, în orice Dumnezeu moral (de la sine înțeles), sunt oameni greu de manipulat și chiar dacă pentru o anumită perioadă sunt înfrânți de anumite forțe sociale malefice, acești oameni se vor ridica la un moment dat și vor schimba lumea! Este singura speranță…!
Aparent creștinismul trece printr-un moment de cădere, în Occident, în bisericile catolice sunt organizate restaurante și discoteci, în Răsărit cei care frecventează biserica sunt din ce în ce mai puțini și îndeplinesc mai mult o formalitate socială. Distinct față de această situație mi se pare Islamul care prin nedreptăți etnice respectiv sociale flagrante, și-a păstrat spiritul de rezistență încă viu, câteodată chiar fanatic de viu.
Dar cu cât ingenunchierea omenirii va progresa, și progresează neașteptat de puternic, cu atât se va forma o rezistență activă mai mare și mai violentă.
Poate se va naște un fel de Armată a Domnului…, nu știu…., posibil.
De aici și lupta globaliștilor neo-marxiști cu religia în general, mai puțin cu iudaismul care proslăvește în esența lui poporul ales care trebuie să conducă lumea. De fapt nu trebuie, dar așa și-au stabilit ei ținta și menirea în viață, după cum scrie și la Talmud.
Vă garantez că nu există rasă superioară decât în imaginația unora, și vorba lui Mike Tyson “ai un plan până când primești un pumn în gură, după care se schimbă subit planul…!”
Dar asta este altă poveste.
În acest sens îndemn fiecare Om să creadă cu tărie în Dumnezeul lui, nu pentru că va veni să facă dreptate, că poate nu va veni, dar numai așa va căpăta forța necesară de a se opune unui dezastru în curs de desfășurare.
Așa cum laptele sub influența lactobacililor coagulează în iaurt, tor așa și credința va coagula societatea. Iar la momentul potrivit vor apare și liderii necesari…!
Credința este singurul ingredient care dă putere cu adevărat..!
El Comandante, lăptarul.