Analize și opinii

Mirel Curea: “Băi, gata! Ați depășit cu mult prea mult limitele raționalului!”

 Nu cred că mă poate acuza cineva că as fi bagatelizat sau negat rolul și importanța măsurilor de contracarare a pandemiei de Coronavirus. Mi-am pus în cap tot ceea ce se putea pune, toți delir-misticii, toți panglicarii, toți yoga-esotericii, toți anti-gecincii, dar deja nu pot să nu constat că ăstora care comandă ostilitățile a început să le placă puterea discreționară.



Începând cu Streinu-Cercel, că ăla a luat-o razna primul, și începuse să vorbească batjocoritor-scrâșnit, de parcă devenise o combinație între Sorin Oprescu și Cristian Tudor Popescu, urmând cu Klaus Iohannis, care ne luase cu „voi” și ne făcea cu degetul ca la tâmpiți și mai devreme lăuda amenzile pe la televizor, acum a început și Raed Arafat, care este de părere pe pagina lui că CCR a decis prost în privința amenzilor, că-l lasă pe el fără mijloace. I-am lăsat și eu un mesaj:

”Domnule doctor, vreți să susțineți că stabilirea amenzilor la cel mai ridicat nivel din Europa, raportat la salarii, a reprezentat o măsură decisă cu cap? Realizați ce abuzuri s-au comis, realizați că unii oameni și-ar fi pierdut casele? Știți că au fost oameni care s-au sinucis de disperare, după ce au fost amendați cu o sumă egala cu venitul lor pe 15-20 de luni? Pe bune, aveți impresia că țara asta este Fâșia Gaza?

Luați o măsură tâmpită, după care vă văietați că rămâneți fără arme?”

Deschideți urgent spitalele, dați drumul tuturor secțiilor, nu-i mai țineți pe medicii non-Covid pe acasă, că a început să moară lumea cu alte boli pe capete. Îi sună pacienții cu boli cronice grave disperați pe medici pe acasă, iar medicii le spun că nu au ce să facă. Nu are cine să prescrie medicația bolnavilor de cancer, nu are cine să diagnosticheze și să îi trateze. Pe chestia asta se va muri!

Deschideți parcurile, bisericile și cimitirele, că ați depășit cu mult prea mult limitele raționalului! Deja devine evident că ați dat-o în paranoia puterii, deja se vede că nu prea vă vine să vă despărțiți de apărutul pe la televiziuni, deja se vede că nu vă vine deloc să nu mai fiți cheptănplaneții națiunii. Elaborați un set de măsuri raționale pentru din 15 mai, nu muzee-deschise, parcuri, cimitire și biserici-închise, și terminați cu idioțeniile!

Ca să fie și mai clar, vă explică și dr. Carmen Curea, medic la Sp. Colentina:

„În Spitalul Colentina se tratau 2000 de oameni în fiecare lună. Unde sunt pacienții din Neuro, Hemato, Reuma, Derma, Gastro, Cardio, unde sunt cei din NeuroChirurgie, Chirurgie, Ortopedie, Urologie? Pe drumuri, între doctori – medici de familie sau alți medici specialiști care nici ei nu pot consulta decât urgențe!”

#deschidețispitalele

Autor: Mirel Curea

Sursa: Mirel Curea Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • La conducerea ROMANIEI au ajuns dusmanii statului roman precum pnl,klaus werner,justitia,sri,etc!Toti cei vinovati trebuie sa fie judecati si condamnati pentru inalta tradare!