Analize și opinii

Dan Diaconu: “Verdict crimă”

„Sunt studii care arată că dacă masca de protecție e utilizată de 90% dintre persoane circulația virusului în câteva săptămâni se oprește. Dacă 80% respectă sau utilizează corect masca, lucrurile staționează și dacă mai puțin de 80% o utilizează corect, numărul crește.”



Asta ne spune Alexandru Rafila la oficina de propagandă Digi 24, după două luni de zile de arest la domiciliu, în care nici musca n-a scăpat neamendată. Așadar, dacă 90% poartă mască trebușoara se rezolvă în câteva săptămâni. Păi dacă nu s-a oprit în timp ce lumea a stat în casă, cum o vei opri, bre, inteligentule, cu masca pe bot? Chiar atât de proști ne crezi, încât să înghițim toate balivernele tale?

Domnul Rafila este reprezentantul OMS în România. OMS este organismul care a statutat că orice om care moare trebuie trecut în hârțoage ca decedat de coronavirus chiar dacă e doar suspect și nu i s-a făcut niciun test. De-aceea lista cu morții de coronavirus s-a îngroșat într-un asemenea hal. Au ajuns chiar să revizuiască decesele din lunile trecute pentru că trebuie „să dăm țării cât mai mult cărbune”.

Tot OMS este organismul care-a fost dat afară din Tanzania, după ce președintele acestei țări a trimis la laboratorul de testare „donat” țării mostre de la o oaie, o capră și-un fruct de papaya, toate ieșind pozitive! E clar că din spatele acestei organizații dubioase se fac ceva jocuri oculte. De-aceea și SUA și-a sistat plata contribuției. La noi însă, agenții acestei organizații au ajuns să facă legea în țară.

Sunt curios unde-a fost domnul Rafila atunci când în țară intrau cu ghiotura oameni infectați de COVID-19 și nici naiba nu instituia carantina? Unde-au fost toți oficialii atunci când vectorii infectați au fost lăsați liber prin țară? Așteptau oare ca oamenii să se infecteze pentru a implementa programul de dărâmare a țării?

În ciuda percepției generale, la ora actuală se moare de cancer, de infarct, de diabet, de AVC s.a.m.d. în condițiile în care spitalele sunt blocate pentru acești pacienți. Toată lumea știe că un bolnav de cancer are o anumită periodicitate a tratamentului. Cei care trebuiau să-și facă tratamentul la începutul „arestului la domiciliu” au pierdut deja două luni, ceea ce probabil a contribuit la mărirea tumorilor și la pierderea controlului pentru unii dintre ei. Cine răspunde pentru aceste situații?

Știți câți oameni mor lunar în România? În jur de 21 000. Asta a fost media anului trecut. Știți câți au murit de coronavirus în două luni? 950, conform statisticilor lor măsluite. Așadar, în România, în cele două luni care-au trecut, peste 42 000 de muribunzi n-au avut parte de asistență medicală decât dacă s-au numărat printre „norocoșii” care-au contactat COVID-19. Nu vi se pare ciudat? Dar dacă peste ceva vreme vom constata că numărul morților în aceste două luni e cu mult mai mare decât cel pe care-l știam și NU COViD-19 e cauza, atunci cine va răspunde? Ar fi vorba de un genocid în toată regula, făcut cu bună știință. Dacă se va întâmpla așa, oare va fi tras cineva la răspundere?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice