Analize și opinii

Mioriță laie, ai pus-o de oaie..

Deși România nu iși poate proteja cetățenii asigurându-le condiții decente de viață, nu iși poate ingriji bătrânii și nu poate asigura o educație și asistență medicală decentă și mai ales sigură propriilor cetățeni, poate asigura relocarea neconstitutională de populații străine pe teritoriul național, chiar impotriva voinței celor, in virtutea carora, statul isi are ratiunea de a exista.



Ar trebui să privim puțin mai aprofundat ce ni se intâmplă acum chiar pe sub nasul nostru, cu complicitatea autorităților și in deplina pasivitate a populației.

Imigranții care intră acum in România, deși aproape toți declară că vor să meargă mai departe, către Vest, nu mai au pe unde să-și continue drumul spre țările bogate ale Europiei și, ca să nu fie returnați țării de frontieră pe unde au intrat, vor cere azil politic și vor rămâne pe loc, aici. Asta ar trebui să ințelegem incă de la inceput.

Dacă nu sunteți familiarizați cu geografia, deși e greu de crezut, luați o hartă și veți intelege că toate rutele așa-zis balcanice de migrație către Vest, odată ce Austria și-a inchis granițele și gardul de la frontiera Ungariei cu Serbia și România a fost ridicat, practic s-au inchis. Aici e capăt de linie. Punct.

România devine o fundătură in care, pe măsură ce tot mai mulți imigranții vor sosi, va deveni un uriaș lagăr-tampon, al protejării Europei.. cea civilizată.
Conform tratatelor internaționale semnate si de noi, România este obligată să ofere azil solicitantilor care vin din țări cu potential de conflict armat.

Si cum mai tot Orientul mijlociu, bună parte de Asia si jumatate de Africa sunt intr-o astfel de stare, multe state fiind răvășite de războaie purtate in scop de jaf de marile puteri occidentale – adică tot alea care ne presează să primim imigaranți, iata-ne si in postura de mamă a tuturor răniților, de parcă avem vreo vină sau le-am prăduit noi ălora resursele, ca acum să plătim tot noi nota de plată.

Dar revenind, după ce solicitantul de azil primeste viza (oricum până la analizarea cererii primește ajutor și o subvenție din partea statului român) intră automat in drepturile aproape depline ale unui cetățean român, mai puțin drepturi politice. Odată primit acest statut, are dreptul la reîntregirea familiei.

Vă dați seama cam despre ce familii discutăm aici? Si cum toții vor intra in regimul de asistență acordat azilanților, alți bani, altă distracție. Și ce bani trebuie să bage statul român in programele dedicate ăstora. Trai neneacă pe banii românilor, in timp ce mare parte din România, o țară bogată in resurse naturale, dar intrate pe mâna acelorași state coloniale pentru care noi plătim acum oalele sparte, se confruntă cu o sărăcie endemică.

Cred că nu mai este cazul să discutăm acum despre diferența dintre rata demografică a României si cea a imigranților musulmani, care par a-și fi făcut un scop in sine din sufocarea și cucerirea lumii creștine prin numărul lor.

Iar de aici până la atingerea masei critice, când vor primi și drepturi politice, nu mai este decât un foarte mic pas.

De ce credeți că pătimește Occidentul atât din cauza musulmanilor? Tocmai pentru că i-au primit fără să le impună ca minimă condiție integrarea in valorile europene, ba i-au și lăsat să se enclavizeze in așa zisele NO GO ZONE, adevărate bantustane in inima Europei creștine, ba chiar permițându-le și drepturi politice pe criterii etnice-religioase.

Următorul pas – decisiv, odată drepturile politice dobândite, asta dacă nu se ajunge intre timp la o ciocnire a civilizațiilor intre europenii nativi, albi, creștini și musulmanii porniți in mintea lor, la o contracruciadă intârziată impotriva Europei, va fi ca, odată pătrunși in legislativele naționale ale statelor gazdă, ca parazitul care odată ce invadează organismul il ia in stăpânire, numărul lor crescând exponențial in comparație cu o populație europeană îmbătrânită și in declin demografic, ca in următorii nu foarte muți ani la scara istoriei, Sharia să devină legea fundamentală a unei bune părți din Europa.

Ungurii, polonezii, cehii au ințeles gravitarea situației cu care se confruntă și au luat măsuri imediate, impotriva presiunilor și amenințărilor venite din capitala imperială a Europei..

Noi ce așteptăm totuși? Pentru că, dacă așteptăm mioritic fatalitatea, sigur oaia nostră națională va deveni.. kebab..

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ce sa mai luptam?
    Pentru ce sa mai luptam?
    Am luptat sute de ani ca sa ni se pise mereu in cap occidentalii.

    SA VINA ARABII!!!!!!
    SA VINA ISLAMUL!!!!!

    Invatam limba araba si legile islamului si ne facem musulmani ACUM SI RAPID, inainte ca sa devina occidentalii musulmani.
    Apoi ii vom guverna.
    Noi oricum suntem mai aproape de turcire decat de occident. Noi ascultam manele nu Bach.

    Asta e drumul, lasati vrajeala si hai sa devenim mai rapid musulmani.

  • INVADATORI.
    Schimbati apelativul corectati mesajele far a va teme de adevar; ei nu sint vanati si nici in pericol de moarte intarile lor.
    Tarile lor sint controlate de SUA, Franta, Marea Britanie – e-adevarat ca nu de politicieni ci de khazari care-i folosesc pe politicieni pe post de “capra”, “sugative”, “lipitori” care sug bani ca ss minta pe cei care i-au votat.
    Nu sint imiugranti, nu sint “solicitanti de azil”…
    Sint trimisi sa cucereascxa tarile europene si sa distruga Crestinatatea.
    Cine nu vgfede asta este [doar] un dobitoc, unealta vorbitoare a Satanei.

  • Intamplare, coincidenta, sincronicitate, uraganele & cutremurul au “ales” locatii cu paradisuri fiscale si nume de “Saint”…?! ?! ?!