Analize și opinii

Mihai Gheorghiu: „Indignarea, acuzațiile, dramatismul și sfânta vendetă a TFL-ilor au amuțit cu totul.”

Milițiile #rezist au ocupat scena civică și politică a micii noastre colonii în urmă cu aproape zece ani. Întreaga opinie publică a fost calibrată, creată și recreată după noile standarde și cerințe ale ultimelor manuale de propagandă, manipulare și dezinformare.
Tot ceea ce nu purta marca noii fabrici ideologice a noii securități era și este încadrat la delict de opinie, fascism, ortodoxie medievală retardată etc.
În special efectul dramatic și dramaturgic al indignării națiunii deșteptate de textele corporatismului mesianic și de agenții înaltei necesități a marelui arhitect era foarte bine jucat. Nimic nu scăpa veghii milițiilor #rezist, milițiile noului bolșevism/iacobinism de structură net totalitară.
Clasa hipsterilor corporatocrați, proferează  metafizica biciclistă, controlul absolut al informațiilor, al opiniei publice, evacuarea creștinismului din sfera publică și alte orori pe care doar conservatorii salonarzi, dreapta-caviar, nu le pot vedea, diversele contracte nepermițând o așa mare atenție.
Rezultatul acestei absolute ocupații a spațiului mediatic și  public a avut ca efect situația  de astăzi, în care responsabilitatea cel puțin morală a autorităților pentru decesele în urma unor incendii repetate nu este reclamată de nimeni.
Indignarea, acuzațiile, dramatismul și sfânta vendetă a TFL-ilor au amuțit cu totul. Cei morți în timpul guvernării milițiilor #rezist sunt doar accidente, doar statistică, nu pot fi la fel de importanți cu cei care au deschis perspectivele de guvernare ale noilor iloți. Umanismul secular și sectar se consumă  repede.
Cadavrele vii sunt personajele din fotografii, actorii teatrului absurdului.
Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au căzut victimele nepăsării autorităților!

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu