Analize și opinii

Maria Diana Popescu: Washingtonul şi sluga sa, UE, îşi fac jocurile

Sînt „îngrozită” în mod încîntător, pentru că semnele şi semnalele de pe plan mondial, arată că „delicata” lume a imperialismului american va crăpa curînd sub tălpile lor. Nu-i prea departe de implozie nici utopia „binelui” european unit, care şi-a pierdut enorm din „seducţie”. Pe lîngă costurilor mari ale integrării, suportate, practic, de populaţia celor 27 de ţări sclave, primul lucru „salvator” înfăptuit de europenizare pentru ţara noastră a fost alinierea retribuţiilor parlamentarilor români la cele ale omologilor din U. E. Restul?, demagogie, distrugere economică, socială, datorii împovărătoare, duse cu viteza 9 Mach spre incapacitatea de plată a României, alterarea simţului de percepere a realităţii sub masca unităţii, preşedinţi şi guverne de trădare naţională, servili străinătăţii. Nu se mai aminteşte nimic de zecile de miliarde împrumutate de „Cîţu al nostru” şi dispărute precum măgarul în ceaţă. Omerta funcţionează în cercul slugilor autohtone, cînd e vorba de interesele partenerului strategic şi ale papagalilor din colivia „Louise Weiss” – construcţia neterminată a Turnului Babel de la Bruxelles, inspirată după pictura lui Pieter Bruegel cel Bătrîn.

Dacă vorbim de Iohannis, preşedintele impus României, putem spune că acest personaj malefic e doar o vastă broşură turistică, genul care creează din orice soluţie o problemă pentru ţară. În recentul caz Bâstroe, cînd Biden i-a pus mîna pe braţ, lui Iohannis i s-a descărcat instant bateria românească şi i s-au aprins toţi martorii de bord ai Noii Ordini Mondiale, astfel încît, s-a făcut luntre şi punte pentru ucraineni, deşi intervenţia lor distructivă şi ilicită pe canal aduce prejudicii irecuperabile ecosistemului vechi de mii de ani. „Nu cred că în acest moment e potrivit să atacăm ucrainenii pe baza unor date incerte. Ei nu au nevoie să fie certați”, a afirmat Iohannis. Slugărnicie trădătoare, numele tău e Iohannis! Imensă dezamăgire pentru ţara noastră, această reacţie a unui preş care trebuie scuturat bine înainte de încheierea mandatului! Ne-a cerut să stăm în genunchi în faţa colegilor lui de lojă austrieci, iar acum, ar fi în stare să dea şi România Ucrainei, crezînd că are nevoie de ea. Poate NATO şi SUA construiesc o bază militară pe canal, astfel ca cele trei mari concerne americane din Ucraina să aibă vînt bun din pupa în transportul mărfurilor. Sau poate vor pune un cordon de mine pe canal, şi atunci, cum să fie important pentru Biden ecosistemul Deltei?  Butaforie şi suprasolicitare a războiului! Cîte naivităţi, cîte mizerii au fost titrate pe primele pagini în legătură cu actorul din Ucraina care nu face altceva decît să joace un rol dramatic. Rusia ştia bine ce coace SUA în Ucraina. Ştia că din 2006 două sute de mii de luptători au fost trimişi la „preparare” în Ucraina. Încă din 2006 Ucraina a fost pregătită şi înarmată! Dacă Ucraina ar fi făcut publice documentele secrete ale afacerilor necurate ale lui Biden din Ucraina, Biden nu ar mai fi fost azi preşedinte. Nu l-am mai fi văzut pe acest mort viu în geam! Motiv pentru care Zelenski îl şantajează, iar Biden execută şi plusează.

Aşa cum ne-au sacrificat marile puteri în chestiunea Schengen, ne sacrifică azi în chestiunea Bâstroe! E grav că am lăsat politica externă a României pe mâna unui Iohannis! El va pleca cu flori la pălărie sau cu cătuşe, dar ne va lăsa cu tensiuni  între noi şi Rusia, cu baze militare şi mii de soldaţi pe teritoriul nostru şi cu Bâstroe distrus. Avem un ministru de externe care îl curăţă pe Iohannis de scame, îi ţine paltonul sau umbrela. N-am mai auzit de o altă ţară care să fie aşa înţepată, înjunghiată, ţepuită, jefuită, cum e România noastră, iar oamenii ţării să nu răstoarne barca piraţilor. Este cunoscut din istorie, că noi ne împuşcăm singuri în picior, dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsam străinii să ne mai tragă şi ei un glonţ în plus… glonţul de graţie.  Cum explică autorităţile de la Bucureşti importurile netaxate de grîu modificat genetic din Ucraina, care vor produce efecte pe termen lung asupra sănătăţii populaţiei româneşti? Tăcerea e de aur, iar interesul este al vînzătorilor de larve, gîndaci şi alte sortimente inacceptabile.

Ucraina lui Zelenski n-are voie să încalce tratatele europene, Dreptul internaţional, Patrimoniul UNESCO, sub masca falsei şi uriaşei compasiuni şi a ajutorului nejustificat de care se „bucură” din partea a peste cincizeci de state din lumea (a)normală în care trăim. Nu-i prima dată cînd Ucraina încalcă aceste tratate internaţionale, fiind încurajată de patronii Davosului. A mai comis-o în urma cu 8 ani, pe timp de pace. Pe Zelenski îl doare la bască de tratate, la fel ca pe Stalin, dar el nu e Stalin, e doar o caricatură în albumul lumii contemporane.

Zelenski nu sapă la canalul Bâstroe de capul lui, ci cu binecuvîntarea SUA, UE şi a „marilor resetatori”. Oengeurile de mediu au amuţit în mod misterios, dar se răsculau cu furci şi topoare pe constructorii de drumuri din România, pentru nişte gîndaci care nu trebuiau deranjaţi din cuib. Uşor, uşor, lumea îşi va da seama cîne sînt ucrainenii. În primul rînd sînt fraţi cu ruşii, apoi, veri cu americanii, cu NATO şi UE. România a primit refugiaţi ucraineni, cu toate că nu cei mai săraci au părăsit Ucraina, ci aceia care au avut bani şi şi-au permis să-şi salveze pielea, plătind mită grasă grănicerilor ucraineni. România i-a adăpostit, i-a hrănit, le-a oferit gratuităţi şi rente lunare, mai mari decît ale bunicilor noştri care au construit ţara şi acum trăiesc în mizerie. Pentru ei sînt bani. Pentru săracii României, nu!  Copiii lor pot învăţa în şcolile României în limba ucraineană – umanism. Copiii românilor din teritoriile strămoşeşti aflate sub ocupaţie ucraineană n-au voie să înveţe în limba maternă – discriminare! Preoţii ortodocşi care slujesc în limba română sînt bruscaţi, batjocoriţi, persecutaţi de SBI – discriminare! Pe ei nu-i vede scorpia pe mătură din colivia „Louise Weiss” şi tăntălăul împiedicat pe scări de avion!

„Totul pentru front, totul pentru victoria şi triumful SUA, UE şi NATO. România a pus la dispoziţia Ucrainei porturile şi drumurile româneşti, a permis transportul de arme şi muniţii spre Ucraina. Iar acum, cînd Ucraina înjunghie pe faţă România, autorităţile noastre închid ochii complet, ca să nu vadă comportamentul ucrainenilor nazi-yankei-„Azov”- işti faţa de ţara care îi ajută încă de la debutul războiului programat de americani. Comportament total neadecvat din partea unei ţari artificiale, care are pretenţii de aderare la UE. România nu trebuie să accepte maşinăriile profitoare ale Ucrainei, doar pentru că ei sînt  cei năpăstuiţi, în stare de război! Nu trebuie să suportăm lipsa lor de respect faţă de noi, care le-am întins o mînă de ajutor, nici mitocănia lor în formă continuată. Tot omul descuiat la minte pricepe că Washingtonul şi sluga sa, UE îşi fac jocurile, pricepe cît filantropism şi cîtă demagogie învîrt motoarele alimentării cu arme a Ucrainei, a căror curea de transmisie este întreţinută de state căpuşă, puse pe căpătuială. Istoria ne-a învăţat cu vîrf şi îndesat că nu e bine să mai visăm, cum am făcut la căderea comunismului sau la venirea americanilor. Pentru că iată,  onor unor preşedinţi precum Băsescu şi Iohannis, ocupăm locul fruntaş de slugă a Uniunii, a Americii şi a fitiliştilor de la Davos. România n-are ce mai căuta într-o Uniune Europeană care o discriminează, o jefuieşte şi o asasinează „pas cu pas”.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu