Analize și opinii

Maria Diana Popescu: Planul măreţ de „pacificare” a lumii sub propria lor conducere

Orice război modern poate fi socotit un act de terorism al celui mai puternic, o tactică de luptă neconvenţională, în scopul atingerii unor obiective de expansiune, de dictatură geo-strategică, economică şi politică. Orice stat care sprijină războaiele cu armament şi tehnică de luptă comite acte de terorism, iar populaţia planetei ştie acest lucru. Slovacia, se pare, a înţeles lecţia şi este prima ţară din Europa care sfidează agenda Bruxellesului, anunţînd oficial că încetează ajutorul militar pentru Ucraina! Premierul slovac Robert Fico a declarat că ţara sa „nu va mai furniza arme Ucrainei”, însă va continua doar ajutorul umanitar.

Iohannis îi face pe plac Ursulei şi celor care îi ţin spatele, deşi tot abuzaţi rămânem la uşa Schenghen. Acesta a declarat la Bruxelles că România nu-şi va schimba poziţia faţă de Ucraina, deci vom livra în continuare de toate pentru mofturile lui Zelenski. Înseamnă că, tirurile ucrainene cu cereale, care au falimentat producătorii români, pot merge liniştite pe teritoriul ţării noastre, unii spun, garnisite cu pachete de droguri. Neutralitate şi relaţii de pace şi colaborare cu părţile beligerante, acesta ar fi trebuit să fie poziţia corectă a României. Nu „parteneriat strategic” cu duşmanul românilor.

Revenind la război, constatăm că pe fondul conflictului telecomandat Hamas-„Tzahal”, atacurile teroriste s-au intensificat în întreaga lume… şi războaiele acestea nu izbucnesc de capul lor. Se ştie că serviciile secrete ale puterilor lumii au în dotare unităţi specializate în declanşarea revoltelor populare şi mişcărilor de aşa-zisă eliberare, formate din experţi în tehnicile dezinformării şi manipulării maselor. Ei acţionează la comandă în ţările vizate, sub diverse acoperiri: unele oengeuri, turişti, ziarişti, diplomaţi, echipe de caritate, oameni de cultură, sportivi etc. Un scenariu asemănător s-a petrecut şi în ţara noastră, în decembrie 1989, cînd tot felul de „prieteni” occidentali au invadat şi agresat teritoriul naţional.

Cum economia americană respiră artificial, preponderent din vînzarea de armament, în rest, pe plan economic, guturai şi tot mai des comă indusă, SUA au nevoie de războaie în formă continuată. În acest moment, dacă China, Rusia şi tot grupul BRICS ar strănuta în ceafa SUA, economia americană ar face cancer pulmonar. Cam aşa stau lucrurile. De aceea are Washingtonul nevoie permanentă de războaie pe tot globul. Nu trebuie să te osteneşti prea mult ca să depistezi intenţiile liderilor de la Casa Albă! Semnalizează ei singuri în istoria lor de război şi jafuri. Israel şi Gaza reprezintă noul joc al criminalilor planetei, care suflă în ceafa altor criminali ce conduc SUA şi lumea, o altă etapă din planul lor măreţ de „pacificare” a lumii sub propria lor conducere, potrivit criteriului exprimat de James P. Wartburg, bancher american şi consilier financiar al Preşedintelui Franklin D. Roosevelt: „Fie ca vreţi, fie că nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este dacă va fi acceptat sau impus”. Iată că „lumea” nu-l vrea. Dacă analizăm istoria recentă, Ucraina, în afară de faptul că a fost împinsă în război şi distrusă bucăţică cu bucăţică, Zelenski, la ordinului unchiaşului de peste ocean, nu va schimba ceva. S-a dovedit a fi un rateu costisitor pentru întreaga planetă.

Conflictul din Ucraina a fost doar băţul cu care americanii au aţîţat ruşii, dar băţul americanilor s-a cam scurtat, s-a rupt în gard, iar distracţia pare că-şi dă duhul, la fel cum s-a întîmplat cu Covid-ul. Guvernul SUA este înglodat în datorii, Biden, cu războiul din Ucraina şi cel din Israel, bagă şi mai adînc capul Americii în noroi, mirosul banilor îi dă de furcă coruptului de la Casa Albă, pionul senil al celor din umbră, care se joacă inconştient şi dramatic cu soarta statelor lumii. La fel cum N.A.S.A., alt instrument manipulator, aruncă în ochii credulilor nişte imagini trucate, cum că ar fi doi extratereştri în cutiuţele acelea care circulă în clipurile de pe internet, pentru că nu au găsit deocamdată soluţia persuasivă cu privire la extratereştri.

În urmă cu vreo trei secole şi jumătate, filosoful Descartes, nu prea iubit în zilele noastre, de parcă el ar fi, nu capitaliştii americani, la originea dezastrelor planetare, afirma că, „e mai bine să ne schimbăm dorinţele decît dezordinea lumii” – azi, un permanent front de război, sărăcie, teamă, panică şi moarte, la originea căruia stau neclintite fantomele din spatele SUA. În numele democraţiei şi cu preţul vieţii popoarelor ruinate, agresorii internaţionali îşi bifează, unul cîte unul, interesele financiare programate diabolic de-a lungul a zeci de ani. Minuţios regizate de serviciile secrete ale puterilor lumii, atacurile armate din teatrele de luptă împotriva populaţiilor neimplicate în conflict au ca scop atingerea unui obiectiv greu de realizat prin mijloace democratice, ceea ce înseamnă terorism. Azi, la aproape trei decenii şi jumătate de la acţiunea teroristă din decembrie 1989, cînd românii nici pe timp de pace nu mai sînt în stare să se ţină pe propriile picioare, să mai fie oare valabil pentru ei îndemnul lui Publius Flavius Vegetius Renatus: „Si vis pacem, para bellum” ? Dacă cineva va răspunde „Da!” îl întreb: al cui război, pentru ce şi pentru cine? Românii vor pace în ţară şi pacea întregii omeniri!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu