Analize și opinii

Magdalena Radu: „Omenirea se va afla în fața plății pentru lăcomie, pentru distrugerea afacerilor naționale”

Pare ca Sistemul a amutit și e o liniște suspecta. Lumea nu mai e mânată spre vaccinare, diferența dintre cei vaccinati cu ambele doze și cei vaccinati cu una singura e de doar 2% semn ca din urma nu mai vine nimic. La centrele de vaccinare zboară muste și e o bălăceală gravă in jenibil cu mici și o chifla pentru aia din Obor. Știrile alarmiste cum ca nu vom mai avea acces prin diverse părți fără QR code de vaccinati au amutit, la fel și presa plătită și influensarii de casa ai sistemului. Aia de la Untold se organizează sa țină festivalul și nu mai pun condiții iar in justiție exista o hotărâre a Curtii de Apel Cluj care interzice conditiinarea accesului oriunde de vaccin.
Pare ca Sistemul s-a retras, ca a 1-0 pentru noi și ca in curând ne vor reda libertatea ceea ce ii face pe unii optimiști sa își amaneteze viitorul sau pur și simplu sa nu gândească puțin și sa înghită pe nemestecate propaganda servita de securiștii de la televizor sau de își zic influensari pe aici. Ce tari suntem! Am biruit!
Sistemul însă nu doarme și cu cât vom sta mai liniștiti la locurili noastre cu atât o vom lua mai tare in freza.
Echipa de zgomote, lumini și regie globalista pregătește intens următoarele etape ale confiscării libertății noastre și, odată ce ne-a confiscat sănătatea va trebui sa ne confiște și banii sau mai precis mijloacele de subzistenta.
In aceasta ordine de idei, in mod simetric cu covrigul care pare un inamic invizibil, o sa vedem o inflație de o sa ne sara capacele venită tot de acolo de unde ne-au trimis și covrigul. Zeci de ani ne-am culcat pe o ureche și am încurajat proliferarea tuturor chinezăriilor pe piața fără sa realizam ca va veni un moment in care China ne va lua in stăpânire cu tot cu ambalaj și nu vom mai putea face nimic fără ei.
Cuceririle moderne nu se mai întâmpla ca acum 80 de ani cu tancuri și fiare multe. Sunt suficiente niște mecanisme financiare fine pentru a lua nații in stăpânire. La fel cum sunt suficiente niște mecanisme economice dereglate ca sa pună lumea pe butuci.
Asta pentru ca nimeni nu își pune întrebări și cumpara ca berbecii de la credite in monede exotice gen CHF pana la orice fleac in disperare ieftină.
Așadar puneți-va centurile de siguranța ca urmează nevăzute. Din China nu mai vine nimic. Chinezii au cumpărat metal in prostie ca atare mumu fier-beton. Aveam și noi un combinat care făcea așa ceva dar tocmai ce l-am închis. Nu mai pleacă containere spre China la aprovizionare. Orice vine de acolo nu se știe la ce preț mai mare vine și nici când.
Așadar omenirea se va afla in fata plății pentru lacomie, pentru distrugerea afacerilor naționale iar asta se va întâmpla de la mic la mare. Fiecare va da socoteala cumva pentru cum l-a distrus pe celălalt ca sa lacomeasca el mai mult.
Bunicii noștri ne povesteau cum făceau focul cu bancnote care nu mai valorau nimic. O sa vedem filmul asta încă o data, dar acum ca șmecherii in 3D. Istoria se repeta nu pentru ca nu am învățat nimic din ea ci pentru ca natura umană nu se schimba așa ca in consecința vin și corecțiile.
O mențiune cu specific național: PNRR-ul ăla de se tot târâie in acest context va avea ca rezultat niște metri cubi de hârtie in studii de fezabilitate și atât. Nimeni nu va mai putea sa construiască niciun drum comunal in condiții de lipsa totala de predictibilitate a costului materialelor de construcție care in spirala vor trage tot după ele.
In mod simetric dacă 9/11 și prăbușirea Lehman Brothers și a pieței imobiliare după ce a dat coltul Fany Mae adică aia de au umplut piața cu junk aveau autori cât de cât cunoscuți tura asta pe lângă ca va fi și mai dur nici nu va putea fi arătat careva cu degetul. Exact ca in cazul covrig, inamicul va fi invizibil.