Analize și opinii

Lucian Sarbu: “USR-ul o ia pe calea lui Dragnea. Cică îi persecută DNA-ul!”

LOL. USR-ul o ia pe calea lui Dragnea. Cică îi persecută DNA-ul! „Poliție politică, monșer! Nu se mai respectă separarea puterilor în stat! Subminarea democrației, țațo! Moare coeziunea iuropeană, soro! Aoleo! Vitrion! Săriți, că mă omoară bampirul!”
Când DNA-ul era folosit împotriva cui vă convenea era bine, măh leprelor? Acum, când sunteți voi prezervativul care trebuie aruncat la gunoi, nu vă mai convine! Nu vă mai bușiți fundulețele voastre de trotinetiști în Piața Victoriei? Brichetuțe? Mânuțe? Lanternuțe? „Vă vedem”?
…Și s-au și găsit cui să se plângă!
Păi măh prostănacilor! Aia e Înalta Poartă, tocmai acolo v-ați găsit să vă plângeți?
Trioul Cîțu-„Omul”-Chiloțăreasa e tras în țeapă acum tocmai ca să fie dați de exemplu! Fiindcă așa a poruncit Înalta Poartă! De ce?
Fiindcă trioul ăsta nu a livrat ceea ce ar fi trebuit să livreze: vaccinare în masă! Acum trebuie să plătească! Vă asigur că la cabinetul Marelui Vizir se știe și data execuției!
Asta pățesc toți cei care nu fac hatârul sultanului! Aviz amatorilor pentru pandemiile care vor veni și pentru ce alte surprize mai urmează să iasă de sub fusta Ursulei! Ori livrați, ori plecați! „Vă vedem”!
Nu vă plângeți, băieți, data viitoare prestați mai cu spor!

Autor: Lucian Sarbu