Analize și opinii

Lucian Sârbu: “Pentru prima oară în ultimii 3 ani Pfizer simte nevoia să răspundă unor acuzații publice”

35884897 - vaccine in vial with syringe

Foarte interesant. Pentru prima oară în ultimii 3 ani Pfizer simte nevoia să răspundă unor acuzații publice. După cum majoritatea dintre voi cu siguranță NU știți, fiindcă în mass-media „oficială” nu vă zice nimeni, alaltăieri Project Veritas a publicat un video exploziv în care un gay cam retărduț care pretindea că e director de cercetare la Pfizer zicea că la Pfizer se face ceea ce din toate punctele de vedere sună a „gain of function”, pentru ca apoi Pfizer să poată vinde vaccin adaptat la noile variante de carcalacovideală pe care tot el le produce.
Personal, mă îndoiesc sincer că gayul ăla retărduț e director de cercetare la Pfizer. Au apărut ulterior indicii destul de credibile că individul chiar lucrează la Pfizer, dar nu chiar pe poziția pe care o pretindea. Într-un video ulterior retărdelul a pretins că a vrut doar să facă o impresie șmecheră față de un posibil amant. Ăștia care scotocesc pe internet au descoperit că a absolvit Yale, deci are cv-ul și năravurile potrivite pentru a fi angajat la o mare corporație wokistă, dar de aici până la a fi cu adevărat director de cercetare la Pfizer, așa cum pretind câteva cv-uri online, a căror acuratețe e greu de verificat, e cale lungă.
Totuși, video-ul Project Veritas a făcut rapid peste 20 de milioane de vizualizări, deci dezastrul pentru reputația gigantului farmaceutic e maxim în acest moment. Și ce e cel mai interesant e că în răspunsul public pe care l-a dat, compania Pfizer:
– recunoaște că a făcut cercetări privitoare la diversele mutații posibile ale virusului, dar nu direct, ci prin colaboratori;
– se precizează că respectivele cercetări nu au fost în nici un caz din sfera „gain of function” sau „directed evolution”, adică nu au vrut să împingă virusul spre anumite mutații, ci doar cercetări simulative pentru a vedea posibilele evoluții viitoare ale virusului;
– foarte ciudat: nu se neagă faptul că Jordon Walker (gayul) ar fi angajatul Pfizer.
Răspunsul e defensiv, destul de sulfuros și de fapt lasă loc pentru noi întrebări.
– Dacă Pfizer lucrează cu „colaboratori” (companii specializate în cercetări genetice), atunci cât de credibili sunt aceștia și de unde știe Pfizer că independent de cerințele lor respectivele companii nu lucrează în vederea „gain of function” la ordinul altcuiva? Când a apărut Omicron în nov.-dec. 2021 s-a și spus că, din punct de vedere al posibilei evoluții a variantelor Alpha și ulterior Delta, acesta e o aberație genetică fiindcă Omicron părea ieșit direct dintr-un laborator care deținuse și manipulase virusul în șoareci … înainte de apariția Alpha!
– Comunicatul Pfizer conține o frază care ar trebui să dea de gândit: „In a limited number of cases when  [s.m], such virus may be engineered to enable the assessment of antiviral activity in cells.”
Uau! Deci cei de la Pfizer recunosc indirect că există în acest moment în circulație „un număr limitat de viruși” care conțin elemente de tip „gain of function”?! Cum adică „any known gain of function”?!!! Despre ce „known gain of function” știe Pfizer și nu știm și noi, muritorii de rând?! Mai mult: cum adică virusul ăla full NU conține aceste… cunoscute elemente de tip „gain of function”, dar tu, Pfizer, le… cunoști (de unde?!), în așa fel încât să reproduci virusul în laborator?!
Totul e ciudat, foarte ciudat.

Autor: Lucian Sârbu

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu