Analize și opinii

Lucian Sârbu: “Nu v-ați cocoțat bă, destul, pe cadavre? Ce mai vreți, mă?”

În urmă cu câțiva ani sorosiștii, tefeliștii și cu useriștii aruncau cu bani de 1 leu în bătrânii care participau la un miting PSD.
La începutul sanchi-pandemiei sorosiștii, tefeliștii și cu useriștii au fost goarnele și stâlpii uciderii prin neglijență medicală a bătrânilor care nu au mai putut beneficia de îngrijire fiindcă le închiseseră criminalii ăștia spitalele și trebuia Nelu Tătaru să țină în ele, ca în lazaret, „asimptomaticii”. „Stați acasăăăă!… Vă papă virusul!…” Pentru prima oară în istoria umanității un rahat de coronavirus, în loc să fie tratat cu soare, ceai și voie bună, era tratat cu stres și închisoare.
În timpul vacciniadei dădeau cu băbuțele pe scări pe la Hârșova, Borșa, Copșa Mică și dracu mai știe prin ce fund de țară, unde se programaseră ei pe internet, nu care cumva să rateze înțepătura înțepăcioasă care „imunizează”.
Când a fost valul Delta, despre care acum numai proștii proștilor și tâmpiții tâmpiților nu știu că a fost instrumentat chiar de neglijența criminală a guvernului interimar și de accelerarea vaccinării cu porcăriile alea în plin val epidemic, erau primii care șeruiau pe Facebook și dracu mai știe pe unde cum a murit vreun bătrân sceptic și nevaccinat din cauza virusului. Murise mama doctorului Constantinescu, care a luat virusul chiar de la o persoană vaccinată… aoleu, ce tontoroi au jucat!
Acum, brusc, cică le pasă de bătrânii din aziluri… „să iasă lumea în stradă, domn’e!” Mânuțe! Lăbuțe! Toți suntem justiția! Corupția u-ci-de! Aoleu, oleu! Nu mai contează că mass-media a urlat încă din ianuarie 2023 despre ceea ce se petrecea la azilul ăla. Atunci erau „ai noștri” la putere, era „Ciucă al nostru”, eroul bătăliei cu praștia din nu’ș ce fund de oază din deșertul irakian!
Atunci nu mai făceau miting, erau mucles dumnealor!
Bă lichelelor, bă animalelor, bă jigodiilor, bă infecții mizerabile ce sunteți, bă sorosiștilor, tefeliștilor, useriștilor, bă panaramelor și pramatiilor, voi chiar nu mai aveți nici un pic de rușine pe osânza aia de pe râtul vostru de porc?! N-ați făcut, mă, destul rău cu țara asta de când ați apărut din focul Colectivului? Nu v-ați cocoțat bă, destul, pe cadavre? Ce mai vreți, mă?!

Autor: Lucian Sârbu