Analize și opinii

Lucian Sarbu: “E nasol să recunoști că miliardele alea pe care le-au băgat cetățenii occidentali în fundul tău sunt acum la 2 metri sub pământ”

Aruncându-i în luptă mai ales pe pușcăriașii (atenție!… am zis PUȘCĂRIAȘI, nu pușcași!) wagneriști, Rusia le-a făcut praf ucrainenilor apărarea de la Soledar, unde erau masate trupe „pregătite” cu mare pompă în țările NATO, și mercenari NATO. De acum căderea celei de-a doua „linii Maginot” din regiunea Donețk e doar o chestiune de timp (prima a fost pe aliniamentul Severodonețk – Lisiceansk – Popasnaia și a căzut din vară). După disperarea cu care au apărat-o ucrainenii, și disperarea cu care cer ajutor, visând la noi blindate și tancuri, cred că o a treia „linie Maginot” nu mai există, și după ce rușii vor lua și Bahmutul doar stepa se va întinde înaintea lor. De asemenea, nu e lipsit de relevanță că în timp ce pușcăriașii au început să publice o grămadă de filmulețe din Soledar în care nici măcar în depărtare nu se mai aud împușcături, ucrainenii încă susțin sus și tare că „situația e sub control” și că „luptele sunt feroce, dar ai noștri rezistă”.
Păi e nasol să recunoști că miliardele alea pe care le-au băgat cetățenii occidentali în fundul tău sunt acum la 2 metri sub pământ. Mă rog, doar o mică parte din ele, că restul trebuie să fie prin Panama.
Cam atât despre „forța NATO”, „puterea NATO” etc. Îi distrug rușii băgând în față doar scursurile pe care și le-au scos din pușcării.
NATO nu e altceva decât o organizație prin care complexul militaro-industrial american stoarce bani de la proști vânzându-le armament de 2 lei la suprapreț, pentru contracararea unor pretinse „amenințări externe”. Și nu uitați: ultimul vagon merge mereu mai încet decât locomotiva…

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu