Analize și opinii

Lucian Sarbu: “După aia ne vom mira că vin unii pe aici și vor să ne ia gâtul cu iataganul”

Dacă Israelul se răzbuna pe cei 15.000 de copii uciși până acum în Gaza doar tăindu-le o ureche, copiii aceia ar fi fost fără îndoială mutilați, dar ar fi rămas vii și ar fi putut trăi normal, chiar perfect funcțional (pierderea unei urechi nu e totuna cu pierderea unei mâini sau a unui picior).
Însă Israelul s-a răzbunat mult mai crunt decât au făcut-o polițiștii ruși pe nenorocitul ăla de terorist, care azi se poate bucura în continuare de viață, deși lipsit de o ureche. Israelul a ales să-i ucidă pe cei 15.000 de copii și a mutilat sever mulți alții. În plus, pe alți copii din Gaza i-a lăsat fără părinți.
Or, observăm ceva incredibil. Tone de ucrainopați plâng pe rețelele sociale de mila urechii acelui nenorocit, în timp ce tac mâlc vizavi de o răzbunare cu adevărat îngrozitoare care se petrece deja de aproape jumătate de an sub ochii lor, în dispreț total față de cerințele organizațiilor pentru drepturile omului și ale instanțelor internaționale de justiție.
Smiorcăiala pe umerii unui terorist și ignorarea crimelor unui stat care omoară copii din răzbunare pentru ceea ce au făcut niște adulți este un nou punct de minim moral pe care putea să-l atingă conștiința colectivă a publicului occidental.
După aia ne vom mira că vin unii pe aici și vor să ne ia gâtul cu iataganul.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Si nu il uitati pe Breivik care a omorat peste 70 de oameni nevinovati, si e bine merci, ba mai face si gura ca nu e bine tratat.
    Totul e pe dos.

  • Cum adica tac mâlc?Nu vi se pare CA sunt peste tot in lume demonstratii de sustinere a Palestinei,ca antisemitismul e peste tot,ca oameni obisnuiti nu mai pot respira normal de atât “genocid” si Palestine? Cum ar trebui sa se manifested interesul pentru saracii palestinieni?