Analize și opinii

Lucian Sarbu: “Capitalismul occidental a ajuns într-o fază în care se autodevorează”

Capitalismul occidental a ajuns într-o fază în care se autodevorează. “În ultimii 15 ani, conform Reuters, pe teritoriul SUA s-a ajuns de la zero la peste 100 de clinici” care taie puțe și țâțe în numele iluzoriei pseudo-maladii mentale numite “nealiniere de gen” / “gender disphoria”, adică psihopupu, mai pe românește spus.
Întrucât e o potențială piață imensă, încercările de normalizare a demenței “trans” sunt evidente și la nivel european. Cazul recent al caricaturii din patinajul finlandez e știut de toată lumea.
Nu e nimic de acceptat în așa ceva. În momentul în care ne mutilăm copiii ca să facem bani suntem oficial nebuni ca societate. În orice societate funcțională există anumite tabu-uri privitoare la ce ai și la ce nu ai dreptul să comercializezi. Capitalismul le-a încălcat de mult pe majoritatea. Mai trebuie să asistăm la morți și execuții transmise în direct la televizor și gata, vom putea spune că le-am văzut pe toate. Deși cu spectacolele de MMA în cușcă și alte bătăi violente de genul ăsta care nu au nimic sportiv în ele (recent a făcut vâlvă un concurs de dat palme la care imbecilul câștigător al măreței sume de rahat de 5000 de euro s-a ales cu juma’ de cap umflat ca un pepene) ne aflăm foarte aproape și de acest moment.
E interesant de remarcat că vorbim de același capitalism care are nesimțirea să se ia de practica mutilării genitale a fetițelor, larg răspândită în Africa subsahariană și ajunsă acum și în țările așa-zis “civilizate” ca urmare a migrațiilor. Vă dau în scris că după ce prima generație de imigranți d-ăștia africani veniți cu plutele va face un ban și oamenii vor putea să-și mutileze fetițele în condiții decente, occidentale, în clinici “avizate” de autorități, toată optica se va schimba și brusc un obicei barbar va deveni o chestie de mare afirmare a mândriei, diversității și identității culturale.

Autor: Lucian Sarbu

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu