Analize și opinii

Jean Maurer: “Trăim în lumea literaturii absurdului”

Trăim în lumea literaturii absurdului a lui Kafka, Hurmuz sau Eugen Ionesco, nimic nu mai are logică, bun simţ, tradiţie sau credinţă.
Valori care mii de ani erau indubitabile, astăzi sunt răsturnate și înlocuite cu un progresism aberant care nici măcar nu rezolvă conflictele inerente unei societăţi în plină schimbare, ci dimpotrivă le adâncește…!
Să privim puţin în jurul nostru.
Poate cel mai puternic stat de pe Planetă își alege prin manipulare un Preşedinte batrân și ramolit, care salută interlocutori imaginari, care este total confuz spaţial, care uită când i-a murit fiul, care își confundă nevasta…!
Bătrâneţea într-o asemenea funcţie este un mare handicap, nu numai pentru America, dar și pentru întreaga lume.
La peste 80 de ani, un om se confruntă cu mari modificări fizice și de personalitate. Durerile de oase, organele interne care funcţionează defectuos, vreo constipaţie, toate acestea au un impact semnificativ asupra spiritului, asupra puterii de decizie. Apoi, cu vârsta se schimbă și mentalitatea. Scade sensibilitatea faţă de anumite probleme general umane pe care eventual le devalorizezi, sau cresc dimpotrivă sensibilități la frustrări trecute, în fine, nu mai funcţionezi “normal”.
În Anglia…., se succed Premierii, unul mai dus cu capul decât altul. BoJo, un apucat, Liz Truss o descentrată care întrebată fiind dacă ar apasă fără resentimente butonul nuclear, a răspuns sec că “ăsta este jobul ei…”
Franţa cu un Macron gerontofil și pare-se pederast, Olanda cu un Rutte cârcotaş și toxic, dar cu droguri la liber, Germania cu un Scholz fără mândrie fost radical de stânga în tinereţe, cu “jos capitalismul…!”, Ucraina cu un comediant războinic dar pianist cu plua, și în fine, o Românie cu un Preşedinte autist și arogant, care după trei ani de absenţă, vine în Parlament să susţină cauza femeii în funcţii de conducere politică, pentru că aşa dă bine la Bruxelles. Nimic despre războiul din vecinătatea noastră, nimic despre explozia preţurilor, nimic despre privatizări la comandă, nimic despre colonizarea României…! Nu tu un cuvânt de felicitare lui Xi Jinping că a fost ales şeful Chinei, ignorând faptul că în scurt timp, dacă nu ştim chineză, nu vom mai cumpăra nici măcar un piramidon.
Delia nu vrea copii, Borcea lasă gravidă și gardianul din penitenciar, chit că are mustăţi, Ciucă mănâncă toată carnea din fasole la popotă, Ciolacu sparge seminţe, Șoșoacă zbiară revoluţionar cu bătaie în orgasm, Simion joacă pe la nunţi propri, Hunor vreau Transilvania la ea/la el.., cum dracului se spune pe românește, bref…, nebunie totală.
Pe Putin vi-l las vouă, că mie îmi place piticul….!
Ştiu, voi fi trimis de mulţi în Rusia, la Moskova, că alte argumente nu au neomarxiștii globaliști…!
O să mă duc dacă nu mai încap în România, că măcar văd rachetele nucleare de la unul din capete, și nu de la mijloc…!
El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu