Analize și opinii

Jean Maurer: „Sunt îngrijorat, cu mult mai îngrijorat decât Preşedintele Johannis care se îngrijorează de toate rahaturile”

Sunt îngrijorat…, foarte îngrijorat…, cu mult mai îngrijorat decât Preşedintele Johannis care se îngrijorează de toate rahaturile, numai de lucrurile importante nu…!
Sunt îngrijorat de ceea ce au devenit Serviciile astăzi în România, de modul cum apară integritatea și suveranitatea țării, de modul cum colaborează cu alte instituţii ale statului pentru stoparea corupţiei generalizate care a devenit un pericol la adresa securităţii statului (este și normal când se fură anual peste 5 miliarde de Euro), de modul cum SIE și DIE şi-au construit reţelele informative internaţionale, pentru a afla intenţiile duşmănoase străine, alea care or fi, căci ce poate fi mai dușmănos decât dorinţele unor organizații, fie ele şi statale străine, de a privatiza portul Constanţa, Hidroelectrica, CEC, Tarom, resursele de minereuri strategice, gazul și petrolul, pădurile, etc., …..ce mai…tot!
Sunt îngrijorat de puzderia de consilieri străini infiltraţi în cadrul Serviciilor Româneşti, de puzderia de trădători autohtoni, de modul cum sunt formate cadrele de specialitate, sau aceste Servicii sunt doar alimentate cu informaţii impuse și comenzi din exterior?
Sunt ingrijorat de cum este înarmată Armata Română, de evaluarea forţei ei de reacţie în cazul unui conflict militar, de fiabilitatea echipamentelor performante cumpărate la second-hand.
Sunt îngrijorat de rolul pe care îl are Preşedintele Johannis și CSAT-ul în toată această poveste de interes naţional, dacă sunt sau nu instituţii independenţe și patrioate, ca să ştiu exact pe cine să dau vina când România va fi anihilată și complet sărăcită, de data asta pe probe indubitabile, nu ca în cazul lui Ceauşescu care a fost executat pe vorbe, păreri și emoţii, de o instanţă ilegal constituită.
Pentru că dragii mei, dacă există suspiciunea de înaltă trădare, faptă(e) imprescriptibilă(e), la un moment se va da socoteală! Poate nu acum și poate nu în generaţia asta, dar nu va scăpa nimeni…!
Nu numai că sunt îngrijorat, dar nu sunt nici precaut, fiind astfel și un prost, conform doctrinei prezidenţiale…!
El Comandante.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • ”peste 5 miliarde de Euro”? daca ar fi doar ”peste 5 miliarde de Euro” cred ca acum ar fi in Romania ca in Rai… ce spui de o suma de doua, trei ori mai mare? echivalenta a aproape jumatate din PIB?