Analize și opinii

Jean Maurer: “Să mergem la baza lucrurilor…”

Să mergem la baza lucrurilor cu întrebarea:
– de ce finanțează America războiul din Ucraina? Ce treabă au ei că Rusia și Ucraina se războiesc?
Ce treabă au americanii cu Israelul și Pelestinienii, dar cu China și Taiwanul. Dar cu Iranul…?
Niciunul din aceste războaie nu pun în pericol America și nici nu se petrec în proximitatea Americii că să zici că se naște un potențial pericol!
De ce nu stau ei pe curul lor la ei acasă?
Nu există niciun conflict în lumea asta, unde America sa nu-și bage nasul…!
Rahatul cu exportul de democrație și lupta pentru dreptate planetară a devenit chiar o glumă proastă. Pe fond nu este nimic altceva decât imperialism în expansiune militară…, economică…, politică, luptă pentru resurse…!
Cunosc toate explicațiile și argumentele, că nu sunt tâmpit, dar nu este normal..! Nici ce face Rusia sau China nu este normal…!
Nimic nu mai este normal..!
Suntem o singură Planetă și o singură civilizație, și colac peste pupăză (ce expresie retardată), conform oamenilor de știință nici nu mai există viață pe o rază de mii de ani lumină și nici condiții de viață, și noi ne batem joc de ea, pentru că urmașii unor infractori și aventurieri europeni ajunși în America au chef de războaie și de cuceriri!
De mii de ani omenirea este războinică! Dacă omenirea este făcută după chipul și asemănarea cu Dumnezeu, atunci Creatorul este un războinic și nu un pacifist, iar chestia cu iertarea păcatelor este o tâmpenie…! Exact ca și vrăjeala că o să vină El cândva și o să facă dreptate, dar să mai moară niște oameni, că sunt prea mulți acum.
Viața noastră, a oamenilor, este exclusiv în mâinile oamenilor, și nu în mâna Divinității, care nici nu mă mai interesează dacă există sau nu, că oricum nu se amestecă în niciun fel!
Sunt foarte supărat…!
El Comandante.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu