Analize și opinii

Jean Maurer: “Ne-au făcut ăștia cu democrația de cap…”

Ne-au făcut ăștia cu democrația de cap, cum că a vota este o libertate democratică care exprimă voința poporului…!
Dar au uitat să menționeze că oferta pentru vot este strict în mâna unor partide anti-nationale, anti-suveraniste, și aservite unor interese străine, astfel încât votul nu mai reprezintă voința reală a poporului, ci alegerea răului celui mai mic, pentru că ne imaginăm că trebuie să votăm pe cineva…, că doar avem dreptul acesta, nu?
Nu…, legal nu trebuie să votăm pe nimeni dacă niciunul dintre candidați nu este ceea ce trebuie..!!!
În mod normal, participarea la vot ar trebui să fie de cel puțin 75% dintre alegători, pentru ca procedura în sine să fie validă. Dar nu este…!
Ieșirea la vot indiferent de proporție, este pe fond validarea sistemului, ori noi exact cu sistemul avem probleme, că de candidați nici nu mai vorbesc…!!!
Însuși votul pe liste este o mare porcărie.
Pe urmă, cel ales respectă prioritar politică partidului din care face parte, și abia în secundar interesul național după propria lui conștiință. Nu este deloc corect, pentru că știm că în partide există dictatură și nu democrație. Și atunci ne așteptăm ca un partid organizat nedemocratic să conducă democratic un popor? Aberant…! În comunism era identic…!
Ori este participare masivă la vot (ex.75%) ori anulăm procedura și nu mai votăm deloc, ceea ce ar fi o invalidarea a sistemului, ar fi ca o revoluție…, sau votăm când oferta, respectiv candidații sunt buni.
Se spune că unii sunt buni, iar alții sunt prosti, și de aia votăm, pentru că să-i alegem pe cei buni…!
Greșit..!
Toți sunt proști…!
Dovada la afirmația mea sunt cei 35 de ani în care România a devenit o colonie fără economie/industrie și cu rezervele concesionate. Pe românește am rămas în curul gol, supra-îndatorați, dintr-o țară, unica țară din lume și din istorie, cu datorii zero, și cu o economie robustă și în creștere.
Deci gândiți-vă bine dacă mergeți la vot sau nu..!
P.S. exact când votează mulți oameni, exact atunci se fac cele mai mari fraude electorale. Se fac ele oricum, cu singura excepție când nu votează nimeni.
El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu