Analize și opinii

Jean Maurer: Mai știți ceva despre războiul din Gaza…?

Mai știți ceva despre războiul din Gaza…?

1. Izgonirea unei Populații de ca. 2,5 milioane de Palestinieni este aproape finalizată. Prin legile internaționale, chestia asta cu deportarea forțată (din cauza razboiului, dar nu numai) se cheamă Crimă Împotriva Umanității! Victime civile, copii și femei: ca. 30.000.
2. Infrastructura tuturor orașelor este distrusă în întregime. Și să înceteze războiul, palestinienii nu mai au unde să se întoarcă. Pagube estimate: peste 30 miliarde USD. Soluția celor două state a picat definitiv. Israelul nu recunoaște un popor Palestinian. Punct!
3. Coloniștii evrei deja ocupă zonele eliberate. Refacerea este doar o chestiune de bani, iar SUA are destui bani.
4. Gaza va fi anexată Israelului, cu toate consecințele care derivă din acest lucru…, poate un nou canal de Suez…, ceva petrol…, și multe altele!
5. Din prostie sau din manipulare inteligentă, Hamas a făcut jocul altora! Știm cine sunt acei “altora”. CIA și MOSSAD erau pe cură intensivă de Xanax și Diazepam.
6. Îndemnurile SUA și ONU cu “lăsați-o mai ușor băieți…!” este de-a dreptul hilară, dacă nu ar fi vorba de o tragedie umanitară.
6. Dacă Israelul este îndreptățit să facă ceea ce face, Rusia de ce nu ar fi și ea…? Răspuns: pentru că suntem ca la Obor.
Acestea sunt fapte evidențiate de Presa Occidentală. Sunt oficiale, și nu sunt invențiile mele, și nici nu îndemn pe cineva la ură împotriva cuiva..!!!
Ba din contră, invit pe toată lumea la pace, la înțelegere, la iubirea aproapelui, și la “neamestecul în trebili interne ale altor popoare…!”
Luava-și pe toți criminalii în pl (Polonia).
El Comandante.

Autor: Jean Maurer