Analize și opinii

Jean Maurer: “Asta este pe fond scopul principal al minciunilor și manipulării publice: retardarea”

Ce nu prea citeam sau nu prea ne informam noi până acum, dar să vedeți de acum încolo ce dramatic va fi, când ne convingem cu fiecare zi care trece, că tot ce se scrie și tot ce se spune, nu este decât minciună și manipulare ordinară!
Această minciună generalizată, de la cele mai simple lucruri la cele mai sofisticate afirmații științifice, oricare ar fi domeniul vor inhiba oamenii și tinerii care ar trebui să-și lărgească orizontul cunoașterii să ignore tot și să nu mai aibă încredere în absolut nimic, ceea ce va reprezenta drumul sigur către imbecilizarea generală.
Asta este pe fond scopul principal al minciunilor și manipulării publice: retardarea.
Având această bază asigurată, devine ușor să impui o anumită evoluție socială care să servească numai unei anumite elite.
Am intrat astfel într-un Ev Mediu Modern și tehnologizat, digitalizat și dublat de Inteligență Artificială aservită proiectantului, din care va fi aproape imposibil de ieșit.
Vom fi reduși la necesități primare și motivații primitive, la viață spirituală manelizată și suburbanizată, la consum de droguri și hrană artificială, contra unor mici resturi de securitate socială, sănătate sau educație, care ni se vor parea extraordinare.
Pe scurt, ăștia ne-au f…t și continuă să ne f..ă direcția…!
Zic bine sau mai aveți dubii…?
El Comandante.

Autor: Jean Maurer 

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu