Analize și opinii

Jarosław Kaczyńsk: „UE CERE SA NE ÎNCĂLCĂM PROPRIA CONSTITUȚIE”

Este declarația liderului partidului de guvernământ polonez, Jarosław Kaczyńsk, liderul partidului conservator Lege și Justiție (PiS). UE amenință că va reduce finanțarea Poloniei cu 110 miliarde EUR.
Kaczyński a acuzat Comisia că a făcut cereri imposibile. „Comisia Europeană se așteaptă să ne încălcăm propria Constituție. Acest lucru arată ce cred ei cu adevărat despre statul de drept, suveranitate și tratatele UE”, a spus Kaczyński.
Bă` da proști sunteți, bă`! Vă împiedicați de o constituție! Păi uitați-vă la noi! Noi ne-am kkt pe ea, am desființat dintr-un foc CCR, ÎCCJ și tot ce mai e prin justiție. Mergem după ce spune Bruxelles-ul. În aplauzele spălaților la creier care cred orbește în „bunele intenții” alor Ursăresei, Manfred Werner, Timmermans, Jurova și a altor sorosiști.
Ce sunt alea, mă, constituție, suveranitate, stat de drept, tratate UE? Niște documente pe care se kkă progresiștii! Mai țin ei cont de tratatele UE? Au trecut de mult cu bocancii peste ele.
UE este o junglă în care demenții își fac de cap. Fiindcă popoarele ei sunt în transă. Transa prostiei cultivate asiduu. Puneți mâna pe bani și micționați pe propria constituție! Dacă aveți „valori europene”! Dacă nu, rămâneți niște anacronici!

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu